מכתב לאלוקים

Y A E LY

New member
מכתב לאלוקים

הייתי מתה לשלוח את המכתב הזה, אם רק הייתי מוצאת את הת.ד. שלו, הוא הרי כל כך מתנשא מעלינו, שאפילו תיבת מסרים ותלונות לא השאיר... מה אני? בסך הכל ילדה בת 14. ותראה מה נתת לי לעבור בחיים... תראה כמה סבל השארת לי, תראה כמה צלקות שלעולם לא ימחקו... למה זה מגיע לי? ובכלל למה אתה כל כך סנוב? מה אתה חושב שאם נתת לנו את החיים אז אתה יכול גם לקחת אותם? מה עשינו רע שילד קטן וחמוד, נשמה טהורה שלא עשתה דבר אחד רע בחייה צריכה ללכת לאכול, כל מה שהוא רצה זה קצת חומוס, ולמות- ועוד למה?!? לא תגיד תאונת דרכים, לא תגיד היה חולה- לא הוא יהודי. זאת סיבה זאת? אני יודעת טוב מאוד שהסיבה היחידה שהרגת אותו היא כי הוא נשמה כל כך טובה שרציתה אותו שם למעלה איתך, שיעזור לך קצת... פרח קטן, שנקטף בטרם עת, ומשאלתו היחידה באותו יום היתה חומוס- גם על זה נאנשים?!? אבל בכלל למה לתת לאנשים טובים למות? למה לשים כל כך הרבה רוע בעולם? למה צריכים להסתובב בעולם אנשים רעים, ולעומתם מלאכים טהורים עם כתם גדול ומעיק על הלב? תגיד כשאתה מזהה סבל, אתה לא יודע לתקן אותו? זו הבעיה אתה עד כדי כך אדיוט? אפילו לתקן את הבאגים של עצמך אתה לא יודע. צדקו כשאמרו שביל גייטס הוא אלוהים- לפחות כשיש באגים בתוכנה הוא יודע לתקן אותם....

סהר11

New member
יעלי מתוקה - ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif - אני

לא עונה במקום אלוהים, אבל אני מאמינה שהוא קיים, אני כותבת לך כיוון שאני מזדהה איתך, גם אני איבדתי אחות טהורה יפה ומקסימה, בזמנו איבדתי את האמונה באלוהים באנשים ביקום כולו, ולאחרונה בפיגוע בראשון לציון איבדתי שני חברים שהכרתי במשך 20 שנה. אני מכירה, מזדהה, וכואבת איתך בהרגשה שלך, אבל...... יקירתי אני מבטיחה שהזמן עושה את שלו ואני מאמינה שכל אדם שבא לעולם בא עם מטרה מסוימת או שליחות מסויימת, אז אל תאבדי תקווה ואמונה, אני יודעת שנחמת רבים אינה נחמה וכרגע הכל מבולבל וכואב אצלך, אבל תאמיני לי הכאב יפחת והמחשבות שלך יהיו צלולים יותר עם הזמן. משתתפת בצערך מעומק נשמתי
ויבוא יום והלב שלך יהיה שלם.

ה מוזה

New member
יעלי .....

בדיוק ככה מתגברים על כל הכאב .בוכים וצועקים וכועסים וזועמים על אלוהים והגורל והמדינה ושוב בוכים ומדברים וכותבים על כמה שזה כואב. ומקבלים חיבוק , ליטוף , יד מושטת ,אוזן קשבת.. ומנסים לעבור יום אחד עם דמעה אחת פחות בעזרת אנשים טובים לצידך במציאות ופה . אם תרצי יש מספר פורומים בתפוז כגון שכול ואובדן גם שם תמצאי אנשים מופלאים שיעזרו לך ולו במעט להתגבר על הכאב ..ואנחנו פה. שלא תדעי לעולם עוד אובדן מחבקת אותך יקירתי .

כלואה

New member
נגיעה כל כך אנושית

מילדה בת 14. כל כך כואב לאבד מישהו קרוב בגיל צעיר. מין הרגשה שאין לנו שליטה על החיים. במיוחד לאור המצב היום, שהוא קשה בפני עצמו. מאחלת לך שתצליחי למצוא את השקט שבין הזכרונות היפים מאותו ילד יקר, אל מול המציאות שלעיתים היא קשה ובוכה ולעיתים מחררת ומחייכת.

Y A E LY

New member
../images/Emo51.gif לכל המגיבים- זה עושה רק טוב

רציתי להגיד לכם שתעריכו כל אדם- כי עד שלא מרגישים בחסרונו לא מבינים כמה שהוא חשוב....

יעלי - כתבת משפט כל כך נכון ואמיתי../images/Emo140.gif

שיהיה לך בוקר מקסים- תקראי על קצה המדף את המיכתב שלי שרשמתי כאן זה רק דף אחד מעשרות יומנים שלי - אולי תרגישי קצת נחמה נשמה, ואל תשכחי משפט אחד " הלאה צריך ללכת הלאה, לטפס למעלה ולא להיכנע". אוהבת אותך נשמה קטנה ורכה- שיהיה לך יום מקסים מתוקה - זה מגיע לך. >>>>>>> ילדה שהים אוהב>>>>>>> אלין.

פגעסוס

Well-known member
תשובה...

אני אישית לא מאמין שאלוהים קיים, אבל אם היה קיים אינך יכולה להאשימו במה שקורה. אם אכן קיים אלוהים הרי אין לנו שום דרך להבינו, ייתכן ומה שקורה כיום הוא שלב אחד בדרך לאנושות נעלה יותר, וייתכן שאין לו שום משמעות. ייתכן שאלוהים נטש את האנושות ולא אכפת לו ויתכן שכואב לו על כל מוות בטרם עת. מדוע הוא לא פועל בעניין, מי אנחנו שנדע. זו לדעתי משמעותה של אמונה. בדמיוני אני מדמה את האלוהים להורה, שהילד שלו (האנושות) הגיעה לגיל ההתבגרות... בתור הורה הוא נתן לנו חיים, טבע, מים, אדמה, שמש. נתן לנו רגשות, תחושות, מחשבות, חלומות, ציפיות... בתור הורה, הוא התערב כאשר היינו קטנים (נס פה ושם), לימד אותנו את מה שהיינו צריכים לדעת. וכעת הוא נותן לנו ללמוד שלכל מעשה יש גם תוצאה, הוא לא יוכל לתקן את העוולות שלנו לעד וזה הזמן שנלמד לא לבצע אותם מלכתחילה... אלוהים לא לקח חיים של אף אחד, זה האדם שלקח. אלוהים לא גרם לסבל, זה האדם שגרם. אלוהים לא לקח, הוא נתן והוא ממשיך לתת... זה קל להאשים את האלוהים בהכל, אבל צריך לקחת אחריות... כפי שאמרתי בתחילת ההודעה, אני אינני מאמין באלוהים, אבל גם אם הוא קיים, לא אותו צריך להאשים...

YAELY- נשמה בגיל שלך איבדתי הורים

וזה היה כל כך כואב את הוריי ואחי התיאום איבדתי באותו יום לפני 15 שנים כמעט- תתנחמי בצרות של אחרים ואם תרצי משהו אני תמיד כאן לצידך שלא תפלי אף פעם- להחזיק אותך ילדה מקסימה- לעזור לך אם רק תבקשי, לתמוך בך, וליגרום לך לחייך תמיד מתוקה-רק התחלת את החיים צעדי קדימה נשמה, תאמיני לי יהיה טוב מתוקה- הכל יהיה בסדר. את מלאך . אוהבת ולצידך תמיד. <<<<<< ילדה שהים אוהב <<<<<< אלין.

Y A E LY

New member
../images/Emo9.gif

צרת רבים- חצי נחמה
תודה לכל המגיבים שעושים לי טוב...

כ"כ עצוב פה...

ב"ה אין לי מה להגיד לך... אני יודעת שהדברים שלך באים מכאב, ואת לא באמת חושבת שא-להים סנוב, ואני מקווה שאני לעולם לא אצטרך להבין את הכאב שלך. רק נותר לי להסכים עם פגסוס (רק עם הבדל קטן- בניגוד אליו אני כן מאמינה בא-להים). חוץ מזה כמו שאמרת בעצמך - ה´ קוטף את הפרחים היפים ביותר...

ה מוזה

New member
פה.. ובחיים יש עצב יש שמחה ותקווה

יש מהכל -יש מכתבים על תודה,יש על מלאכים בדמות אדם . העצב הוא חלק מאיתנו ומן הסתם כשיושבים מול נייר ומעלים רגשות עמוקים אז העצב כפי שיש לו חלק בחיים יש לו גם חלק במכתבים. אין לי ספק שלהוציא את העצב החוצה רק מפנה מקום לטוב לאור ולשמחה .
ברוכה הבאה מישי

תודה מוזה :)

ב"ה אני שמחה מאוד להצטרף לפורום הזה... אני יודעת שעצב הוא חלק מהחיים, בתור אחת שתמיד הייתה טיפוס עצוב... ואני באמת לא מבינה מה חסר לי ולמה אני כזאת, זה כנראה משהו באישיות... הסתכלתי לא מזמן ביומנים שלי, וראיתי ביומן הראשון שלי איזה שיר(בוט) שכתבתי בכיתה ג´, ואחת השורות הייתה "השיר אצלי מלא בבכי". רק להיזכר במה שהייתי כשהייתי קטנה, (לא שאני מי יודע מה ענקית), זה מעציב אותי :( אבל מצד שני, כשאני מנסה להיפרד מהעצב, אני מרגישה חסר כלשהו, זה כאילו שזה חלק ממני, אני הרבה יותר מחוברת אליו. טוב, אני צריכה ללכת אז ביי :)

למעלה