מכתב לאלוהים

yanaw

New member
מכתב לאלוהים

מכתב לאלוהים\yanaw שולחת אני מכתב, אליך אלוהים. מכתב כולו עלי, ולא על אחרים. מכתב מתוך הלב שלי, מכתב על הכאב שלי. פעם חשבתי שאהבה היא דבר נפלא, אך נפגעתי וקרעתי את המחשבה. הפסקתי לרצות לאהוב, הפסקתי לחלום והמשכתי לכאוב. אז אולי תיזכר בי ביום מן הימים, ותעניק לי את הרגעים הכי מאושרים. תיתן לי להרגיש מה זאת אהבה, תיתן לי לחוש את ההרגשה הנפלאה. ויהיה לי את האומץ לאהוב, את אותו הבן אדם שאף פעם לא אעזוב. ויהיה לי אהוב שיוריד לי כוכבים, ויביא לי גם שמיים, שמש ועננים. נאהב אחד את השני כל-כך, כל-כך, כך שאת האהבה הזאת אף פעם לא תשכח

זהרי

New member
והוא..

והוא נותן בסוף להרגיש את אשר רוצה להחיש ואת העבר לשכוח בכדי להרגיש בנוח וזה קשה אני יודע וזה כואב אני יודע אבל זה טבעו של החיים שכואבים נורא...וממשיכים למרות הכאב החד שחדר ולא זז אבל האמיני לי ידידה שכאב עד כמה שיהיה..עובר..נורא אמנם עם יסורים לא קלים אבל בסוף העבר מחלים.. שבת שלום לך..אשלח לך זר של שושנים ברגע זה...

פרח*בר

New member
מהי ???

מהי אהבה בעינייך ??? ממעט היצירות שלך שקראתי הרגשתי את הכאב המייאש ואת זעקתך הקוראת לאהבה. את קוראת לאהבה האולטימטיבית שתמצא אותך. ואני שואלת עצמי היכן תיאור האהבה שהיא רוצה??? האין היא מכשילה עצמה בשאיפה למשהו ש...איננו? אנא הפני אותי ליצירה/יצירות שלך בהן את מתארת מה את רוצה מהאהבה...חוץ מתיאור מלאכותי של מה ש...אולי לא קיים. ואולי...אני טועה לחלוטין...ואיתך הסליחה יקירה. אני רק מתארת לך את רגשותי ומחשבותי למקרא יצירתך, שבהחלט לא משאירה אותי אדישה, על כך התודה לך.

yanaw

New member
תשובה

תראי, את היצירות שלי אני כותבת מתוך רגש, כרגע אני יותר כואבת מאשר נואשת לאהבה, ואחת הדרכים לרפא כאב זה היא פשוט לכתוב, להוציא. דרך שניה היא פשוט להמשיך הלאה- כלומר לאהבה אחרת. מכיוון שאין לי אחת אז אני רוצה. את האהבה שאני רוצה איני יכולה לתאר במילים- אני רוצה אהבת אמת וכל מה שנלווה אליה, אפילו מריבות ובכי אל תוך הלילה. מקווה שעניתי לך על שאלתך, ותודה על התגובה!

*קסנדרה

New member
מכתב יפה

הפנייה לאלוהים, כה תמימה ויפה ומשפט אחד מאוד אהבתי - ``ויהיה לי אהוב שיוריד לי כוכבים, ויביא לי גם שמיים, שמש ועננים..`` אהבתי משום שאין אהבה שהכל בה יפה ללא אכזבות קטנות, אז הנה ביקשת גם עננים שמעיבים מפעם לפעם על חיינו, יפה. אך את המשפט האחרון לא הבנתי - ``נאהב אחד את השני כל-כך, כל-כך, כך שאת האהבה הזאת אף פעם לא תשכח`` למי הכוונה, הרי המכתב מופנה לאלוהים ואת שוטחת לפניו בקשה ולפתע את עוברת להרהור ואז פונה למישהו, למי ? קסנדרה

yanaw

New member
תשובה

במשפט ``נאהב אחד את השני כל-כך, כל-כך, כך שאת האהבה הזאת אף פעם לא תשכח`` אני מפנה אותו לאלוהים. אולי הכוונות שלי לא ממש ברורות אבל מה את יכולה לצפות לנערת טינאייג`ר פגועה?! בכל אופן, אני מנסה לבטא רגשות בשירים שלי וכאמור, את השירים אני כותבת תוך כדי זרימה.

*קסנדרה

New member
טינייג`ר חביבה :)

אין לי תלונה אלייך, נהפוך הוא. אני מנסה לייעץ לך לשפר את כתיבתך. יפה שאת כותבת ברצף מתוך הרגשות, אך לפני שאת שולחת, קראי שוב ותקני. יש לך חומר טוב ביד אם תשתפרי זה רק למענך, כמובן, בגדר הצעה בלבד. אבל המשיכי לכתוב, כך או אחרת קסנדרה

למעלה