מכתב לאלוהים

גל ים..

New member
היי כוכבית ....בעקבות חשיפתך..

תראי סיפור חיי לא קל גם כן האמיני לי שלא קל..מקווה מאוד שהדברים שאכתוב כאן לא יחזרו אליי בבומרנג חזק בצורה אחרת ומכאיבה ..אבל כיוון שהעלת את הנושא אומר לך דברים מליבי.. אני בת 35 כמו שכבר סיפרתי לכם ילדה אישה בנשמה...התחתנתי צעירה חיילת משוחררת מאוהבת עד עומק נשמתי בבעלי ...יצאנו תקופה ארוכה והחלטנו להתחתן כמה זמן אפשר להמשיך חברות..ואכן צ´יק צ´אק נכנסתי להיריון אני ילדונת באמת בנשמה לא מבינה איך מה כיוון שגדלתי בבית מסורתי לא מדברים על נושאים נשיים...ואכן הלידה היתה קלה וחזרתי הביתה..לא חלפו להם יומיים ודיממתי בטירוף אמי רוקחת והתייעצה עם רופא וקיבלתי כדורים..הכדורים גרמו לי להפסקת הדימום אך גם לנזק מן הסתם ..המחזור נעלם כלא היה..כמובן אין סיפוק גדול יותר לאישה סוף סוף כל הגועל נפש נגמר..אבל רציתי ילדים נוספים ..לא רציתי שהילדה שלי תהיה ילדה יחידה..חמש שנים קשות של טיפולים שלא צריכה לספר לך מה זה והביאו לתוצאה של עוד ילד..כמובן הילד נולד אחרי שעברתי שבעת מדורי גהנום כי הייתי בסיכון גבוה..לא יודעת למה איך וכיצד הסכמתי שוב לעשות טיפולים כדי לסגור את הנושא של ילודה...ושוב חמש שנים של טיפולים קשים שהתוצאות שלהם הרות אסון ...לא גילו בזמן הריון מחוץ לרחם הגעתי גוססת לבית החולים ושם איבדתי חצוצרה וכמעט את חיי ...אחרי הטראומה הזאת החלטתי שאני לא הולכת לשום רופא בחיים יותר..ובטח לא פותחת שוב את רגליי לרופא נשים..הנזק היום בלתי הפיך.. כפי שסיפרתי הכרתי אדם מקסים ורציתי לחיות איתו ומן הסתם להביא לו גם ילד..למרות הפחדים והכאבים שלי ולמרות הנדרים שנדרתי שאני ורופא נשים לא מסתדרים יותר ולא מדברים.. בעוד שבוע אני עומדת לאבד את הרחם שלי ואת הסיכוי שלי להביא ילדים לאדם שכל כך רציתי לבנות איתו חיים חדשים ..כמובן שהכל בידי שמיים ובידי הרופאים שיטפלו בי ויחליטו את ההחלטות הגורליות של חיי.. אני מאמינה באלוהים ובניסיו למרות שאיני דתייה ומאמינה שמה שצריך לקרות יקרה ..ואני גם מאמינה שאסור לעולם להרים ידיים גם אחרי תקופה ארוכה של נסיונות להביא ילדים.. אני הייתי בסרט הזה והצלחתי ..מקווה שגם המשאלה שלי תתמלא ולא אאלץ להוציא את הרחם ולאבד את הסיכוי להביא לעולם ילד פרי אהבה שלי ושל האדם שאותו אני אוהבת ... אני יכולה לומר לך שאני פוחדת אבל אני לא מוכנה להרים עדיין ידיים מלקוות לנס.. שולחת לך חיזוק והרבה חום ואהבה ומי ייתן ואלוהים ישמע תפילתך כפי ששמע את תפילתי .. גל

../images/Emo51.gif על החיזוקים

מחזיקה לך אצבעות שיהיה בסדר. הרבה בריאות יקירה.

לא מדוייק לומר

איש באמונתו יחייה אלא "צדיק באמונתו יחייה" תחשבי שצדק המשורר "ישנן צרות גדולות יותר", ישנם ימים כאלו... עצובים ומרגיזים יום מקסים לך

היתה מי שאמרה

"...כשהלב בוכה ..." " ...אלוהים שומע...." תאמיני, כי בלי האמונה........

מרי-לו

New member
לראות את הכאב

בשלכת עץ עומד לבדו ברוח אין לו רגע חם ואין לו צל לפעמים גם הוא רוצה להרגיש בטוח ולא כמו פרח שנובל ולפעמים הזמן בוחן אותנו מניח לרגלנו מכשולים אך לנו יש את הכוחות שלנו נראה לו שאנחנו יכולים... לראות את הכאב ולהביט לו בעיניים להצמד אל החיים חזק לא לוותר להאמין בכול הלב שיהיה עוד טוב ושלמרות הכול אנחנו נתגבר אלוקים רואה הכול משגיח מלמעלה שלא נאבד את התקווה גם עם לפעמים כואב צריך ללכת הלאה אין דבר הכול רק לטובה ולפעמים הזמן בוחן אותנו מניח לרגלנו מכשולים אך לנו יש את הכוחות שלנו נראה לו שאנחנו יכולים ... לראות את הכאב ולהביט לו בעיניים להצמד אל החיים חזק לא לוותר להאמין בכול הלב שיהיה עוד טוב ושלמרות הכול אנחנו נתגבר בשלכת עץ הומה ברוח אין לו רגע חם ואין לו צל... (שרית חדד) יש לי דוד מבוגר שאומר (אמנם בטריפוליטאית... אבל אני אחסוך ממך את שבירת השיניים ואתרגם
)... תאמרי שיהיה טוב ויבוא אליך הטוב... עובד? לא יודעת... שווה לנסות? נראה לי שכן...
יום טוב יקירתי

בוקר מקסים לך מרילולו../images/Emo25.gif

אני תמיד אומרת שיהיה טוב... (אני אפילו נוטה להאמין לזה)... אבל אולי אלוהים מבין רק טריפוליטאית? חחחחח אין לי ספק שמתי שהוא יהיה טוב...

sahr12

New member
מאפי???תעזרי לפורטיטו עם השפה..

יארזדלחדארי מקסימה...חחחח

כשנגמרים המילים.......

אז האייקונים משלימים אותם.... אוהבת אותך כוכבה.... ולא יודעת איך לעודד.....

גיוRא

New member
הצד השני של המטבע........

אני מודה על המיסים שאני משלם, כי המשמעות היא שיש לי עבודה. אני מודה על כך שהבגדים שלי קטנים עלי, כי המשמעות היא שיש לי מספיק אוכל. אני מודה על הדשא שיש לכסח, על החלונות שיש לנקות ועל הרצפה שיש לשטוף, כי המשמעות היא שיש לי בית. אני מודה על כל התלונות שאני שומע על הממשלה שלנו, כי המשמעות היא שיש לנו את הזכות לחופש הדיבור. אני מודה על מקום החניה שאני מוצא בקצה מגרש החנייה, כי המשמעות היא שאני מסוגל ללכת. אני מודה על חשבון החשמל ה ע נ ק שאני משלם, כי המשמעות היא שהבית שלי תמיד חם. אני מודה על אותה אישה ששרה בקול מזייף ושישבה מאחורי בהופעה, כי המשמעות היא שאני מסוגל לשמוע. אני מודה על ערימות הבגדים שיש לכבס ולגהץ, כי המשמעות היא שיש לי מה ללבוש. אני מודה על השרירים הכואבים ועל העייפות בסוף היום, כי המשמעות היא שהייתי פעיל ופרודוקטיבי. אני מודה על כמות דואר האלקטרוני הגדולות שמגיעות אלי, כי המשמעות היא שיש לי הרבה חברים שחושבים עלי!!

sahr12

New member
מה הגובה שלך גיורא????

אומרים שנמוכים רואים תמיד את חצי הכוס המלאה.....חחחחחחח יפה,הצד השני של המטבע...

אם היא תעמוד על השולחן.......

אני לא אראה אותה.... חחחחחחחחחחחח אנחנו כמו הבדואים.... שמים כוסות על השטיח....

גיוRא

New member
האמת ואם קראתי נכון ת´לא כתוב..

והרפואה לא מי יודע מה.. קל להגיד..אבל פשוט עובד.. חישבי והיתרכזי בדברים אחרים.. זה עוד יתפס כמו הכל כשלא חושבים ולא מוכנים..

למעלה