מכתב לאין-סוף

dance of life

New member
מכתב לאין-סוף

כותבת לאין-סוף הזכרונות שמציפים את לבי השביר כותבת לאין-סוף העצב שנוחת עלי גם ביום יפה ובהיר כותבת לאין סוף אותם דברים שאני כל-כך כל-כך אוהבת אותם דברים שאין בכוחי לשמור אותם דברים שבשבילם אני עוד אפס. אין-סוף, תיגמר כבר. אני רוצה חיים חדשים אתה ארוך מדי, אתה קבוע מדי תפסיק להיות אין-סוף. אני רוצה שתשנה פניך שתהיה אין-סוף של אושר רוצה שתנסה לשנות כמה דברים שתפסיק להיות אין-סוף של חושך אולי כשתיגמר, אין-סוף יקר, לא אהיה עוד כלום אולי כשתגיע לקיצך אקבל משמעות שהיא מעבר לכל קיום אבל בינתיים, אין-סוף יקר, אני כלום, אני אויר ריק וקשה לנשימה ואתה לעולם לא תגיע לקיצך כי אתה מטבעך, אין-סופי בדרכך שלך. ג'וליה.

ה מוזה

New member
אין סוף מורכב מאין סוף רגעים

אין סוף .. אין סוף של חושך אינו חזק דיו מול אין סוף של רגעים בעצם הוא אינו כה חזק בכלל .. נר קטן , ניצוץ אחד מגרש את אין סוף ומתבהרת לה לאט לאט התמונה ג'וליה יקרה . הייתי שם ופסעתי במשעולי האין סוף דרכים חשוכות תהומות מצמררים הפחד שם שולט העצב הוא נסיך,הרחמים העצמיים באנדרלמוסיה שלמה שאינה מותירה אוויר לנשימה רציתי חיים חדשים שונים לחלוטין כאלו שמלאים אין סוף רגעים בהירים לנשום עמוק בלי שדמעות יחנקו את הגרון להשאיר את התהומות מאחור ולפסוע במישור שמלא בחמניות מאירות ובקרני שמש מחממות לאחר שהיה ארוכה באותה ממלכת אין סוף הבנתי את הסוד הגדול .. אין "אין סוף" אני היחידה שיכולה לגרש אותו בעזרת רגעים קטנים ,אותם רגעים קטנטנים כמעט בלתי מורגשים שקופים שחולפים להם לפעמים מבלי שנחוש שכלל היו לקחתי כל רגע שכזה ..את הרגע שבו מישהו חייך אלי את הרגע שמישהו הקשיב לי ..את הרגע ששמעתי שיר שהעביר בי רטט את הרגע בחוף הים מול אופק ושקיעה ..את טעם הגלידה על קצה הלשון חיפשתי בכל הכוח את אותם רגעים מצאתי אותם . מסתבר שהם היו שם כל הזמן ובשניה שמצאתי אותם האין סוף כבר פחות חשוך ופחות אין סופי אותו הרגע שכוס נשברת רגעים של שלכת בדיוק כמו שכתב כאן אניהו כל אלו ג'וליה ..הם האורות שמגרשים חשיכה שנותנים טעם לחיים הכלום שבך - הוא עולם מלא ומופלא אל תתני לאין סוף לגרום לך לשכוח את זה

למעלה