מכתב לאדון המוות

אניהו

New member
מכתב לאדון המוות

אדון מוות קמתי מתהפוכותי במיטה והדלקתי את המחשב. השעה היא רבע לארבע בבוקר ואני בסך הכל עוד אחד. אחד מיני רבים. אחד בתוך עולם ע נ ק. אחד שהוא כמו פירור, נקודת אבק ברוח, מולקולה של חמצן בים של מים. או אולי ים של דמעות שאתה...אדון מוות אכזר ואגואיסט...יוצר? אני לא אפנה אליך ישירות. בין כה זה מוזר ומעט אינפנטילי לשבת לפנות בוקר ולכתוב מכתב למישהו שלא קיים.מה גם שכל ההאנשה הזו רק עושה לי להתבלבל יותר ובכלל,לא ניראה לי שמגיע לך להיקרא "אדון מוות יקר" וכאלה. נכון...אתה עושה את העבודה שלך בסך הכל ואין לי למי לבוא בטענות אבל...ראבאק, תשחרר מעט. לפני 3 שנים נהרג הראשון מהכיתה של תמר במוות הכי שטותי שאפשר. אחריו השני במלחמה שהיא, כמו כל מלחמה, מטומטמת ומיותרת ואין בכלל מטרה. לפני שלשה חודשים נהרג השלישי בהתקלות עם מחבלים. שבוע אחריו הלך לעולמו הרביעי מהמחלה הארורה הזו, מסרטן. כמעט נגמר להם כל מה שאפשר להרגיש. כמעט לקחו להם את הנעורים והזכרונות ובדיוק כמעט, כשדברים החלו להסתדר כי הזמן מתחיל לעשות את שלו ופצעים חייבים להגליד, אתה נזכר להופיע ולוקח את החמישי. שני קיבוצים...מולדת וגבת. כיתה אחת וחמש הלוויות. אז אדון מוות, אני מבקש ממך שתרפה. אני מבקש ממך ואפילו מאשר לך לצאת לחופשה ארוכה והכי אני אומר לך ואפילו מצווה עליך לעזוב אותם, את הילדים האלה. בתוך תמונת מחזור אחת, בתוך זכרון אחד... הם סימנו חמישה עיגולים ובדרך הכי כואבת, כמי שהמוות כבר לא מזיז להם, כמי שחיים במדינה כזו שמוות הוא לא יוצא דופן אלא חלק מכולם, ממה שנוגע בכולם... הם יושבים ומהמרים. מי יהיה הבא. מתי...והכי חשוב > > למה?? אדון מוות. אתה רק הורס. ורק נוטע עצב ואתה מיותר כל כך ואתה מפריע לאושר שלי ושלהם. ואתה לא באמת קיים כך שלמכתב הזה אין השפעה כלשהיא,ראבאק...וכמה שזה קשה להפנות אצבע מאשימה לחלל ריק!!!!! רק עוד מכתב אחד מיני רבים. כמו גרגיר חול במדבר. כמו זכרון אחד באלבום. כמו מולקולה אחת מיני רבות של מים או של דמעות... אניהו. כמו כולם- אבק ברוח.

dance of life

New member
שוב

ושוב קוראת את מה שאתה כותב בשתיקה. אתה תמיד מותיר בי שתיקה- נדיר. רק אוכל להתפלל עמך, שהחלל הריק הזה המביא לעולמינו עצב רב כל כך, יעזוב את הילדים האלה במנוחה - די והותר, תן להם לחיות. כמו פרחים, הם מוגנים, די כבר לקטוף. קוראת אותך. ג'ול.

ה מוזה

New member
אדון מוות

דואן חואן היה אומר שיש לראות את העולם לאוו דווקא להסתכל "..המוות הוא בן לוויתנו הנצחי .אמר דון חואן בארשת רצינית ביותר הוא נמצא תמיד לשמאלנו ,במרחק הושטת יד ... הוא תמיד מתבונן בך .הוא תמיד יתבונן בך ,עד ליום שבו יטפח לך על שכמך.." "..כיצד מישהו יכול להרגיש עצמו כה חשוב ,כשאנו יודעים כי המוות פוסע בעקבותינו ? שאל " "..מה שעליך לעשות כשאתה מאבד את סבלנותך ,המשיך הוא לפנות לשמאלך ולשאול לעצתו של המוות שלך.כמות עצומה של קטנוניות נושרת מעליך כאשר המוות שלך עושה מחווה כלפיך ,או כשעולה בידך לראותו בחטף ,או אפילו כשאתה רק מרגיש כי בן לווייתך נמצא שם ושומר את צעדיך ".. ואני שזעקתי לשמיים מול רגבי אדמה "למה?" "למה לתלוש את היקר מכל "? מצאתי במילים האלו מעט נחמה שאולי .. במותו של אהוב ציוו לי חיים מלאי תשומת לב והערכה לכל אותם רגעים קטנים לכל הדברים שראיתי כמובן מאליו מוות תמיד כואב ושורף את הנשמה לכל אחד דרכו שלו להתמודד עם השאלה .. וכשאין לאן להפנות אצבע מאשימה המילים לפעמים הן מעט נחמה
כולי תקווה שלא ידעו עוד צער וכאב שלא יסמנו עוד עיגולים כואבים שידעו רק עיגולים של שמחה

למעלה