מכתב הביתה....

מכתב הביתה....

מכתב - יומיים לפני ששת-הימים ============================== הורים יקרים ! יוני-67 אז כמו שדיברנו לפני שבוע יש סיכוי שאזכה במהרה בטיול הראשון שלי לחו``ל אומרים שזה יותר טוב מהטיול השנתי בתיכון פה-לא משהו,שניתן להתעכב עליו רק חול וחול אבל אין לנו סבלנות יותר או-או.. אני רק מקווה שזה יהיה קצר יש סיכוי לבקש מכם לא לדאוג ? ההמתנה ל``טיול`` משגעת אותנו כבר עדיף כבר להיות אחרי זה החבילה הגיעה,תודה מיסרו לחוה ששלחתי לה מכתב שלא תדאג גם היא כי לך - אני מרשה,אימא אל תשלחו עוד חבילות יש בעיות עם הדואר בחו``ל שלכם, מארק. ============================== ארבעה ימים אחרי זה-הייתי בתעלה לא משהו,טיול שנתי כמעט כמעט... מהמחלקה שלי לא נהרגו רק שני פצועים מקומנדקאר על מוקש כן,ואפסנאי שפלט כדור עוד פצוע אחד באמת-לא משהו. את ``החזוק`` האישי חטפתי-רק שנה אחרי במקום אחר בכלל,בצפון אז הלכה לה חצי קיבה ותריסריון רק חמש שעות ניתוח ברמב``ם אהה כמעט שכחתי.. ככה הכרתי את אישתי לעתיד גם כן,לא משהו.. סליחה,תיקון,דוקא היא-כן משהו אני-לא משהו. וככה הכרתי גם את עראפאת פעילות חבלנית עוינת קראו לזה..פח``ע והאמינו לי-כמו אז כך גם היום גם הוא...לא משהו.. מרק.

*קסנדרה

New member
מעורר זכרונות...

למרקי מן הסתם אנחנו לא בני אותו שנתון אבל, ילדי אותן המלחמות ילדי אותם הזכרונות ונכון, ערפאת בכלל לא משהו... אגב, מיהו ???? שיהיה לך יום עצמאות שמח לך, לבני משפחתך ולכל בית ישראל קסנדרה

*קסנדרה

New member
חחחחח, מרקי

מרקי תודה על העדכון בשנת 1968 הייתי בת........... 17 כבר שמעתי על הפ....... טוב, לא רוצה להתבטא לא יפה. בכל אופן אז אתה גם גיבור מלחמה (לא בציניות) :) קסנדרה

לא גיבור,לא בטיח B-)

נכה צהל כ-ו-ל-ה מזל שלי שהרסיסים לא חדרו קרוב מידי לשטח ``א``,סליחה-שטח ``ז`` שוב סליחה.. מרק.

למעלה