מכתב בשם אומרו (מנתי)

Tal_Ya_Tal

New member
מכתב בשם אומרו (מנתי)

טליה היקרה! > כתבתי לך שאלות בעבר באתר המיסטיק אייג`, אך לא קיבלתי תשובה. אני מניחה שזה > משום שהאתר עבר שינויים וראיתי שיש > עומס של שאלות. לשמחתי, מצאתיך שוב, אך אני גם עתה לא מצליחה לשלוח הודעה > בפורום. כל פעם שאני מקישה שם משתמש > הוא נותן לי את אותה הודעה: שם המשתמש קיים כבר במערכת. בכל אופן, אני רוצה > לדעת אם זה המקום לשאול אותך שאלות > קצת אישיות בסגנון השאלות שנשאלו באתר המיסטיק אייג`, וסתם להגיד שכיף לי > לקרוא את התשובות שלך, שהן תמיד מעניינות > וחמות. > > מקווה לשמוע ממך, איכשהוא... > צ`או > נתי.

Tal_Ya_Tal

New member
תשובה לנתי B-)

נתי שלום, קודם כל, תודה על הפרגון. שנית, אכן, ``מיסטיק-אייג``` עבר שינויים ושוב אין אפשרות לשאול שם שאלות מן הסוג שנשאלו בעבר. יש שם עכשיו אפשרות לשאול שאלות פשוטות ולקבל תשובות פשוטות בקלפי תארו או באי-צ`ינג. )שנענות באמצעות תוכנה .) לגבי הפורום, יתכן כמובן ששם המשתמש שאת משתמשת בו, כבר קיים. כלומר, מישהו אחר משתמש בו. אז את פשוט יכולה לרשום שם אחר או את אותו השם בגרסא אחרת (למשל באנגלית באותיות גדולות, או לשחק עם אותיות גדולות קטנות, או עם מקף באמצע וכו`) אפשר כמובן לשאול שאלות, אבל רצוי כלליות יותר. יעוץ אישי אמיתי, אפשר לקבל בפגשה אישית, פנים אל פנים אתי ואת הקשר אפשר ליצור דרך הפורום או דרך ה Email אני חייבת לציין, שלמרות שמאד נהניתי לענות על השאלות, באתר ה``מיסטיק-אייג` `` זה יצא מכלל שליטה ומכל פרופורציה. היות שאנשים רבים מאד נכנסו ושאלו שאלות אישיות והיה צורך להציב מפה לכל אחד ולבדוק לפעמים יותר ממפה אחת (בשל התיחסות לתאריכים שונים ולאנשים נוספים) וזאת עבודה שמצריכה הקדשת זמן, (שלא תמיד היה בנמצא) מחד גיסא, יש לי רצון עז לעזור וצורך להביא אנשים למודעות לדפוסים שהם יוצרים בחייהם וההשלכות הנובעות מכך. על כן, תשובותיי לא יכלו להיות בשום פנים ואופן שטחיות או `יוצאות ידי חובה` מאידך גיסא, למרות שהיה סיפוק רב מההיזון החוזר, זה היה ללא תמורה , כספית. כך שהעומס הלך ורב וככל שהייתי מודעת יותר שאנשים רבים יותר מצפים ממני לתגובה, גברו העייפות והשחיקה ואלו יצרו מעין `שיתוק ` שקשה אפילו להסביר, בדחף לענות תשובות. אף על פי, שהמטרה הראשונית של האתר היתה ליצור מעין `קורס און-ליין` לא היה סיפק בידי להכין את החומר עבור הקורס כי כל האנרגיה הלכה לקבוצת הדיון. והיות שאני עוסקת באסטרולוגיה גם בשארית הזמן הנותר , נוצר מצב שבו הייתי כל כך זקוקה למנוחה, עד שהצטרדתי והצרידות נמשכה כחודש ימים!!! (הגרון קשור בתקשורת) נוסף על כך, הפורום הוא פורום רוחני ואין לי כוונה לשנותו לפורום אסטרולוגי )כבר ישנו אחד כזה ב`תפוז`) אז אנא, אפשר לשאול, אבל ב`רחמנות`!!! מקווה שלא יהיה אכפת לך אם שאלתך תופיע גם פורום, אני אנסה להעביר אותה יחד עם התשובה, כי אני סבורה שהיא יכולה לעניין גם אחרים. בברכת אור ואהבה, TALYA *המכתב המקורי + התשובה הועברו דרך ה Email

למעלה