מכתב אליך אהובי...

מכתב אליך אהובי...

אהובי היקר, אמרת לי שראו אותנו וזה מסוכן מדי שנמשיך להיפגש. אני כותבת לך ודמעות בעיניי.... אני לא יודעת מתי תקרא את התשובה שלי... אני לא יודעת אם תואיל בכלל לקרוא אותה... אני רק יודעת שמהרגע שהודעת לי על מה שקרה, לא יכולתי לתפקד, הייתי כרוח רפאים ואני עדיין כך... ההרגשה שלי הייתה שקיבלתי סכין חדה בחזה והיא עדיין תקועה שם. אני לא מסוגלת לעכל את מה שבישרת לי בצהריים.... כשזה קרה, הרגשתי שלא בא לי לחיות, כי לחיות בלי מה שאני מרגישה אליך זה לא חיות אלא להתקיים... אל תגיד שזה נגמר, כי לא אעמוד בזה.... ואם זה אכן נגמר, אנא תגיד לי את זה ישר ובכנות, שאוכל לדעת בוודאות שפרק חיי היפה ביותר נגמר והחיים יחזרו להיות ללא תכלית. אל תיעלם לי לגמרי...אני עדיין חיה בתקווה שמחר ניפגש, כמה שזה אולי נשמע הזוי, עדיין יש בלבי את התקווה הקטנה שזה אכן יקרה, שתסתכן ותבוא אליי לאישה האוהבת אותך ומוכנה לעשות כל דבר על מנת לראותך מחייך...המאהבת הקטנה שלך שלא מבקשת דבר לעצמה, אלא רק שיהיה לך טוב. אני אחכה לך בכל מקרה...אשב ואקווה לשמוע שוב את הפעמון מצלצל, את טריקת הדלת המבשרת על בואך, לראותך ניצב במפתן ביתי ולהרגיש את האושר מציף את לבי שיש לי את ההדמנות הזו לגרום לך לשכוח ולו לזמן קצר מהשגרה הקודרת. ואז נתמזג בתשוקתנו היוקדת ונשכח מקיומו של העולם, כי נברח לעולם משלנו, יפה ומדהים, עולם הקיים רק עבורנו, בדקות החסד האלה של אושר. כמה טוב לשמוע שאינך מוותר עליי עדיין.... כי ככה גם אני מרגישה.... שטרם אוותר עליך, יהיה קל יותר לוותר על חיי... אני רואה את זה בעיניך, שעמוק בתוך לבך יש בך את הרגש אליי, את הדבר המדהים הזה הנקרא אהבה... כולי תקווה שנוכל להסתדר ולהמשיך ביחסינו האסורים, שכן יש לי עוד כל כך הרבה מה לתת לך מעצמי.... בינתיים שמור אותי בלבך מה שלא יקרה, אוהבת המון, שגית,

בהקשר של מה זה?

את נשואה ומנהלת רומן עם נשוי? כעת את מאוכזבת שזה ניגמר? כי כך משתמע מדברייך.

תשובה

איני נשואה... אבל הוא כן.... וזה טרם נגמר..... ומפחיד אותי אפילו לחשוב על כך...כי אני אוהבת אותו יותר מכל, יותר מאת חיי ונשמתי ולא רוצה אפילו לחשוב על חיי ללא האפשרות לתת לו את לבי, את אהבתי את כולי...

הוא נשוי..

את מודעת לכך שזהו קשר אסור,ואני מניחה שכן ידעת שאלו יהיו התוצאות שהוא לא יוכל להיות שלך במאה אחוז,נכון? תתנתקי ממנו,תתחילי להפעיל את ההגיון מול הלב,למרות שזה קשה,תוכיחי לעצמיך שאת חזקה ותמשיכי הלאה,לשם מה את צריכה לסבול כך? ואני לא אכנס איתך עכשיו לעניין של חוסר המוסריות הזו כי זה גם ככה מקומם ,אבל למענך ולמען הלב שלך,תתנתקי,כי את היחידה שתיסבול כאן.

כמה שפשוט להגיד...

ככה קשה לבצע... באמת לא ניכנס פה לעניין של המוסריות שאני מודעת אליו לחלוטין, ניסיתי כל כך הרבה פעמים לנסות להתקדם, להסתכל מסביבי, והאמת שהסתכלתי ולא ראיתי דבר. כל כך הרבה מאלה שרוצים אותי, אף אחד לא עושה לי את זה, לא מזיז לי שריר, לא שווה בעיניי... אז איך ממשיכים במצב כזה?

abcd80

New member
אכן קשה אבל בר ביצוע.

תשנני לעצמך שזה קשר בלתי אפשרי שיסב לך סבל. זה יהיה המנטרה שלך. כל פעם שהוא יתקרב או ינסה ליצור קשר, תזכרי את המנטרה ותתרחקי ממנו. ניתוק טוטאלי. עם הזמן תרגישי טוב יותר ויהיה לך קל יותר עם ההבנה וההשלמה שזה לא קשר בריא בשבילך ותוכלי להשקיע את כל האנרגיות שלך בגברים רווקים ופנויים רגשית.

נ ט ע 9 1

New member
ושוב אני מוצאת את עצמי...

מביאה ציטוט מחייה של אישה באחד הפורומים.. ואין מה לעשות, הפרומים מלאים גדושים בסיפורים כמו שלך, אני רק יכולה לומר לך, שאין חכה כבעל ניסיון, והנה מה שמצאתי..(חיפשתי בערך חצי שעה אז בבקשה תקדישי קריאה..) "מאד נגע לליבי כל מה שעברתם,אני עברתי בחיי חויה זהה לשלך! אני יודעת ורואה שיותר מדי עסקו בנושא הזה, אך אני היחידה(משערת)שהיתנסתי במקרה זהה!! הייתי נשואה לבעלי 15 שנה,נישואינו כמו כולם ידעו עליות ומורדות. בעלי היה טיפוס מאד מריר ורגזן. לקבל ממנו תשומת לב ,הייתה חגיגה כי זה היה דבר נדיר! שנינו עבדנו,הבאנו 2 ילדים מתוקים(בת ובן)לשמוע מבעלי את המשפט,אני אוהב אותך או אני חושק בך,זה היה אולי בחגים כשהיה שותה יין! שנים ביקשתי ממנו שנלך ליעוץ או שנטפח באיזה דרך את זוגיותנו,הוא ממש לא רצה לשמוע על כך! הזוגיות היחידה שחוינו הייתה במיטה,אני לא הרגשתי שיש לי בעל בכלל! קניות אני,ילדים אני,בית אני,אוכל אני,מצב רוח אני ולדאוג לצרכיו? שוב אני! בקיצור הייתי אשה טורבו,לא זכיתי ממנו לכלום,אציין רק שכסף הוא נתן ללא הגבלה, אילו היה נותן גם קצת חופש(לצאת עם חברה למשל)הייתי מרגישה שיש לי לפחות קצת חיים,אבל את זה לא הסכים לתת בשום אופן!! לאחר 11 שנות נישואין הרגשתי חנוקה והתחלתי לחשוב,מה לעזאזל אני עושה פה? איפה החיים שרציתי לעצמי? איך שהתחיל המשבר הזה ,נחתה עלי מכה נוספת!! גיסתי(אשת אחי)ראתה את בעלי עם אשה בטיילת בבת ים,נכנסים יחד למלון(מלון למפגשים דיסקרטיים)היא מיד צילצלה אלי ואמרה לי להגיע דחוף לשם,אני אזרתי אומץ וטסתי למקום,פגשתי את גיסתי והחלטנו להמתין למטה,לאחר מחצית השעה אכן בעלי ירד כאשר הוא מחובק עם שכנתנו הצעירה(שהיינו יושבים המון איתה ועם בעלה לקפה!!)הלב שלי אותו רגע הפסיק לפעום!!! גם בעלי החויר למראה עיניו,לא יכולתי לפצות את פי,הייתי בהלם ונסתי מהמקום!! אין לך מושג איזו מכה נפשית חטפתי? עולמי נפל! אני שכל חיי הקרבתי למענו? שאת כולי השקעתי וטיפחתי שנים? אני שהכל עשיתי לבד ועוד ספגתי את מרירותו? ותמיד תמיד דאגתי לשמח אותו בלי קשר למצב בו הייתי שרויה? לא האמנתי שאחרי כל ההשקעה שלי,הוא יכל לעשות זאת!!! נסעתי לגור אצל הורי במושב למשך שבועיים יחד עם ילדיי,אז התחיל בעלי להרגיש בחסרוני והמצב הציק לו בטירוף!! פתאום לשלוח פרחים,פתאום בואי ניסע לחופשה חלומית,בואי לטיפול זוגי וכהנה וכהנה,הבטיח עולם ומלואו!! מה שהייתי מוכנה לקבל מעט,פתאום הוא הציע המון,ברמות שלא האמנתי!! כל יום פרחים עם מכתבי אהבה(בעלי??)שירים,שמעתי בשבוע "אני אוהב אותך" בשביל 30 שנה לפחות!! אבל הפגיעה הייתה חזקה ממני(בגידה זה אסון)ולא הייתי מוכנה לשכוח ולא לסלוח,למרות שנהיה לי לפתע בעל חלומי!! מה ששבר אותי,היו הילדים,כל יום בכו לי שרוצים שאחזור הבייתה ואסלח לאביהם(הוא השתמש בהם המון)הם הפעילו עלי לחץ מאסיבי!! לא הניחו לי גם הורי בעלי ביקשו שאסלח ואתן הזדמנות נוספת ושאין לי מה להפסיד ואפילו בעלי בכה והתחנן שאתן סיכוי נוסף ושהוא מתחרט על מעשיו ושישתנה מאד!! האמת? בעלי מאד הישתנה,נתן לי חופש לצאת,התחיל לעזור בבית,לא הפסיק להחמיא,כבר לא הוציא עלי את העצבים,פשוט הפך להיות בעל לתפארת והוכיח כל יום כמה הוא אוהב אותי וכמה אני חשובה לו!! פתאום ראיתי צדדים טובים ומפנקים בבעלי,אפשר לומר שהמשבר הפך אותו לבעל מושלם! אשקר אם אומר שלא נהנתי מזה!! ואז הגעתי לטעות חיי! חברה לעבודה סיפרה לי שהיא מצ'וטטת בלילות בפורומים באינטרנט וזה סיקרן אותי מאד!התחלתי לגלוש בכל מיני פורומים(לא אפרט)ולילה אחד נתקלתי בדמות מסויימת שמאד סיקרנה אותי,אדם שהתנסח בצורה מדהימה והיה עוזר לכל מיני אנשים בבעיותיהם,זה כל כך ריגש אותי שהייתי מחכה ועוקבת כל לילה להתרחשויות. לילה אחד החלטתי לכתוב לו בעצמי וסיפרתי לו קצת את קורות חיי,זה המשיך יום יום והתחלנו להיכנס לקשר אישי והדוק,הקשר עשה לי ממש טוב,הייתי מחכה בקוצר רוח להתכתבויות שלנו. האיש פשוט הקסים וריתק אותי! לאט לאט נכנסנו לנפש שלנו ומצאנו שאנחנו מחזקים אחד את השני וזה עשה לנו טוב.(כך הרגשתי)התחלתי להתחזק בדת,הוא ממש נתן לי לשנות את תפישת עולמי ואת אורח חיי,מקצה לקצה! פתאום הרגשתי שאני לא מרוצה מבעלי,שלא טוב לי בחיי החילוניות ואני רוצה להתנסות במשהו חדש,בריגוש שהיה מובן לי שנחכה לי עם אותו אדם שהאמנתי שהתאהבנו!!!"

נ ט ע 9 1

New member
*המשך..

"ראיתי פתאום שיש עולם אחר,עולם של רוחניות עולם של טוהר ועזרה הדדית,זה כבש והקסים אותי! הוא סיפר לי שהוא בעל משפחה,שהוא שנים חוזר בתשובה ושחייו עם אישתו לא קלים והוא שוקל להיפרד!! הוא אפילו שאל אם לדעתי נוכל אי פעם להגשים את חלומנו ולהיות יחד? אני הייתי מאוהבת עד עמקי נישמתי,לא הפסקתי לחלום עליו ממש השתוקקתי שהוא יהיה הגבר שלי!! החלטנו להיפגש(אחרי 3 חודשים)וממש התחברנו אחד לשני בצורה מדהימה,היה בו כל מה שחלמתי אי פעם!! נסחפנו ונסחפנו עד ששכבנו,זו הייתה היתנסות מדהימה(לאותו זמן נתון)גמלה בליבי החלטה,איתו אני רוצה לבלות את שארית חיי! ערב אחד החלטתי לספר לבעלי את כל שמתרחש והבנאדם נשבר! אמרתי שהתאהבתי ואני דורשת להתגרש,בעלי נדהם,נכנס לדיכאון,היה בטרוף מוחלט למצוא את האיש,השתגע מההתהדקות שלי בדת ומה לא?? הבנאדם ניסה להילחם עלי ועל אהבתו אלי בחירוף נפש! ואני?הייתי בשלי,רוצה להתגרש ולהמשיך את חיי עם האהבה המסעירה שמצאתי! הייתי כה נחושה שלא ראיתי את הילדים באותה תקופה מרגשת!! בעלי ניסה בכל הכח להילחם,ניסה להוציא ממני מי שבה את ליבי,כמובן שלא הצליח!! מה שכן,לא התייאש והראה לי כל יום בצורה מדהימה כמה הוא אוהב אותי וכמה אני יקרה לו שאני פשוט אהבת חייו,זה אפילו נהיה מוגזם כי הרגש שלי כבר היה במקום אחר!! איכשהו הצלחתי להוציא ממנו את הגט והתגרשנו,אני פניתי לחיי ובעלי הסתגר בתוך עצמו ולא הפנים את המצב החדש,כמובן שתוך כדי לא הפסיק להרעיף עלי את אהבתו העצומה!! בינתיים שכרתי דירה בחולון(מכרנו את ביתנו)וניהלתי את הקשר עם אהובי,רק שבעלי לא ממש הניח לי ולא הפסיק להתחנן(לא האמנתי שהוא אוהב כך)פשוט לא עזב אותי!! בינתיים אני ממתינה שאהובי יסגור את ענייניו ויפרד כמו שתכננו,עבר חודש עברו חודשיים ומצאתי את עצמי שהקשר הפך להיות מיני נטו!! השיחות דעכו,ההתכתבויות נעלמו ומה שנשאר,היה סקס בלבד!! החלטתי לשוחח איתו שיחה כנה ובאמת קבענו ואני נתקפתי בהלם מדבריו!! הוא אמר לי שהרב הקהילתי שלהם מתעקש שלא יתגרשו ויעשו שלום בית!!!! מבינה מה אני אומרת?? שלום בית?? שאלתי אותו,איפה ההבטחות? מה עם התוכניות שלנו? והוא ענה(דתי כן)אפשר להמשיך רק בסקס,לא נוכל להיות יחד לעולם!!! זה האדם שבגללו ועבור אהבתו חזרתי בתשובה ועזבתי בעל?? זה האדם שכבש אותי?? אולי אני חולמת חשבתי?הייתי בהלם וסילקתי אותו!! באותו הערב שקלתי להתאבד,זו הייתה ברירתי פשוט לגמור את החיים!! בבוקר ישבתי עם עצמי ושאלתי מה אני אעשה עכשיו? החלטתי ליצור קשר עם בעלי ולשוחח איתו,שיערתי שהוא יקפוץ על המציאה! רק מה? המציאות חזקה מכולנו וכשצילצלתי אליו(עם דפיקות לב) הוא היה בנתב"ג בדרך לתורכיה עם בת זוג שהכיר בפנויים פנויות ואמר שמצאה חן בעיניו(היתה רוסיה חתיכה צעירה)באותו הרגע הבנתי שחיי נסתיימו להם!! החלום שבגינו שיניתי את חיי נגנז!! והבעל שהשתנה ואהב ורצה אותי,יצא עם אשה אחרת לחופשה!!! הפסדתי את הכל בחיי במו ידיי כי הייתי חמדנית עיוורת!!!! אז סופי יקרה,לא יודעת עד כמה אהבתך לאיש חזקה כעת,מה שברור לי שיש לך בעל אוהב מהלב בצורה מעוררת כבד אפילו ולא יודעת למה? אבל אני מאמינה לו שהוא רוצה אותך ורוצה בטובתך באופן אמיתי לחלוטין!! אם את לא שונאת אותו והוא לא אדם תוקפני אז הייתי מציעה לך לעצור ולחשוב!! כי ממשברים צומחת ישוע,מישועה צומחת תקווה,מתקווה צומחת אהבה ומאהבה צומח אושר!! אל תגיעי למצבי,תבדקו איפה טעיתם ותתנו לאהבה לנצח,אל תגיעי למצב שחלילה אהבה כמו שיש לו אלייך שפשוט תימחק יום אחד!! שניכם פגועים,אבל שניכם מקסימים כל אחד בדרכו!! אני למדתי על בשרי,היום לא הייתי מוותרת על אהבה כמו של בעלך לעולם!! תשמעי לי,אל תתני לזה לדעוך,כי אולי פעם תתחרטי שפספסת!! אם את מאמינה לו שהוא אוהב אותך מנישמתו,תתקנו את כל הליקויים ותלכו לזוגיות מושלמת!! זו עצתי!! תחשבי ואל תחפזי לקבל החלטות!! אני מבינה לליבך(גם חויתי בגידה)ואני יודעת כמה קל להתאהב ברגעי משבר!!(מי כמוני) אבל דעי,יש דברים שכשהם עוברים,לא יחזרו לעולם!!! אני אשמח אם תכתבי לי ל" היו ויהיו כמוך רבים, אך יש כאלה שילמדו מנסיון של אחרים ויש כאלה שיעדיפו לקבל כוויה בעצמם.. כל שנותר לי הוא לומר לך.. תיזהרי.. ולא בא לי לומר 'אמרתי לך'.. פשוט תיזהרי מקשר כזה...

נטע'לה יקירה תודה בה

כל כך מרגש אותי שהבאת פה סיפור שלם בנסיון לעזור לי :) אבל מצד שני כשקראתי את זה, זה לא כל כך דיבר אליי... מצבי שונה בהרבה. איני נשואה, ואיני מצאתי בו נחמה על משהו כמו האישה ההיא שמתוך יאוש חיפשה נחמה ומכך צמח לה סיפור האהבה. אני בחורה צעירה ופנויה שהביאה את זה על עצמה, לגמרי במודעות למצב.זה התחיל כסטוץ לכל דבר, הייתי אחרי פרידה מחבר, שנפרדנו עקב התאהבותי במישהו אחר שלא שם עליי... נכון לאותו רגע לא חיפשתי קשר אלא רציתי כמו שאומרים, לעשות קצת חיים, לנסות גברים אחרים, ואמרתי לעצמי זה בטח אחד שיש לו נסיון ואולי אפילו יהיה נחמד להשתעשע...פסלתי מראש את האפשרות להתאהב. אמרתי לעצמי אני כל כך בטוחה שזה לא יקרה, שאני לא פוחדת לנסות... ואכן זה התחיל בינינו, ודווקא התפתח לכיוונים הכי לא צפויים שאת השלכותיהם אתם רואים כאן במה שכתבתי..

נ ט ע 9 1

New member
הקישור השני

הרבה יותר אקטואלי אלייך... הראשון הוא דוגמא לצד השני.. אבל כמובן שמדובר פה על עיקרון, ולכן חשוב לייי שתיקראי את השני, שמנק' המבט של הבחורה ההיא את תביני את דבריי הרבה יותר לעומק. השירשור השני שווה קריאה לא פחות מהראשון..!

minamalul

New member
התשובה לשאלתיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תראי, קודם כל את צריכה לדעת מה בתור מה הוא רואה אותך, זאת אומרת: מאהבת או שהוא רוצה משהו רציני . אם מאהבהת אז תברחי מזה מידי! כי רק אתה תפגעי הוא נהנה מכל העולמות, אם הוא טוען שזה רציני זאת אומרת יעזוב את אישתו בשבילך אז תשארי , ותלחמי כי אהבה זה הכל בחיים! רק תבררי איתו מה מעמדך.........

נ ט ע 9 1

New member
ועוד קישור לשירשור שכבר היה

בבקשה בבקשה בבקשה תיקראי.. זה כ"כ חשוב, כי יש רביםםם כמוך וכל שעלייך לעשות הוא ללמוד מאחרים.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=214&msgid=93992584

למעלה