מכתב אכזבה

maya191

New member
מכתב אכזבה

אני יודעת שבחיים לא תקרא את המכתב וקרוב לוודאי שגם אם תקרא זה לא יזיז לך עד שפגשתי אותך הלב שלי היה כבוי ואז אתה הגעת והפצת אותי בשטף של רגשות, אהבות ותקוות נתת לי להרגיש מה זה לחיות בכל פעם שהבטת,נגעת ודיברת. פתאום הכל התנפץ המילים,התקוות הרגשת החיים הכל התפוגג בשבריר השניה והסברים ,לא נתת . אז בא יום ועברו כמה שנים היו אחרים אבל לא כמוך, ואז בא אחר שאותך הזכיר ויותר ורציתי איתו להישאר אך כמו דה זה וו שחוזר גם החלום הזה התפזר

עצוב...

מזכיר סיפור שהיה לחסרה שלי... אני בטוחה שהאחד שלך יגיע. רק תישמרי עליו שלא ימות לך פיתאום...

kokula79

New member
מאיה191

נכון שאני קוראת כרגע את המכתב ולא הוא...נכון שזה מזיז לי ולא לו... רק רציתי שתדעי שלמכתב יש משמעות גם אם לעולם לא יגיע ליעדן האמיתי - אליו... הכתיבה מבולבלת, לפעמים מהפנטת, הכתיבה נסחפת וסוחפת, אך בעיקר - הכתיבה משחררת...... מאיה, עד כמה שזה קשה לעיתים בלתי נמנע ובעיקר קלישאתי, לעולם אל תשווי בין מערכות היחסים שלך, ובוודאי שאל תשווי חלום למציאות.....לקוות תמיד אפשר במכתבים... מאחלת לך רק טוב

ה מוזה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif מאיה ......

המכתב שלך אומנם לא נשלח אבל הוא נגע ..ונוגע כל כך הוא מכתב אכזבה ..ואכזבות הן רסיסי חלומות חלומות הם באמת דבר כל כך שברירי דומים לבועות סבון מלאות בצבעים מדהימים וכשהן מרחפות להן ,הן בדיוק כמו החלומות גם כשהן נתקלות במחסום ומתפוצצות הן כמו אותם חלומות אלו שחלמנו ונותרנו רק עם רסיסים .. מאיה יקרה .. עם כל הכאב שבאכזבה אל לנו לשכוח את אותם הרגעים שבהם הבועות החלומות גרמו לנו - להרגיש .. "בשטף של רגשות, אהבות ותקוות נתת לי להרגיש מה זה לחיות" ואז בא אחר והביא עימו זכרונות מחלום נושן שלא הוגשם וכל מה שטמנת עמוק התעורר לו לחיים .. אולי משהו בך לא השלים עם אותו פרק ישן פרק שנותר לו בלי הסברים רק רסיסים . לפעמים כשדברים בתוכנו אינם סגורים ושלמים נמצא את עצמנו שוב ושוב באותה סיטואציה ..דה זה וו עד שנפיק את השיעור , עד שנחיה בשלום פנימי עם אותם שדים של העבר כל פעם מחדש הם יתעוררו ונמצא את עצמנו באותו המקום אולי רק עם איש אחר אך הסיטואציה דומה , הרגש דומה .. סגרי את אותו החלום שהתנפץ יחד עם אותה אהבה והאיש בתיבת העבר לא לנעול - אלא להניח בעדינות ובהשלמה את שהיה ולא יהיה עוד ולצעוד לך קדימה לאהבה חדשה ולהאמין - שיש בועות סבון שעפות להן הרחק הרחק .. בדיוק כשם שיש חלומות ואהבות שמתממשים . מאחלת לך חלום שמתגשם .

למעלה