מכתב אחרון אליך

רותיקה

New member
מכתב אחרון אליך

א', אם אי פעם תקרא את המכתב הזה, תדע שזה בדיוק מה שאני חושבת עליך. הכרנו לפני שנה וקצת. הצטיירת בפניי כילד חמוד, ילד נשמה, מצחיק, ילד טוב שאינו מסוגל לגרום נזק לאף אחד. אכן האמנתי למסכה הזו אבל, מזלי הוא שלמדתי להכיר אותך טוב טוב ולאחר הכרותי אותך אני חייבת לומר לך חבל שאתה לא מפתח את כישורייך בתור שחקן. יכלת להצטיין בזה. אתה יודע להעמיד פנים כ"כ טוב שזה כ"כ מדהים! אתה יודע לכוון דברים לטובתך, לצאת נקי מכל דבר, לסובב את הדברים... אתה פשוט תחמן! אתה מתאים בול לחיים האלה פה במדינת ישראל. איך אמרת א' יקירי? שהאנשים פה בארץ הם חארות? איך אתה אומר דבר כזה? הרי אתה אחד מה"חארות"! אתה יודע להפעיל אנשים על פי רצונך, להפעיל את כולם לפי המשחק שלך. אתה יודע שאתה חי בעולם דמיוני? עולם שנמצא רק בראש שלך! דווקא אנשים כמוך אמורים להסתדר טוב בארץ המסריחה הזו. אתה אחד מאותם אנשים ממולמחים ומפולפלים ותחמנים שיודעים לעבוד על כל העולם בעיניים. אני מודה בעובדה שלקח לי הרבה זמן לראות את זה (שנה?!) אולי אפילו הייתי מודעת לאופייך האמיתי לפני זה ובחרתי להתעלם?! אך כעת יקירי החכמתי מעט. לא הרבה אבל מעט. א' יקירי, תן לי להמשיך לחיות בעולם הטהור והתמים שלי שהיה קיים לפנייך. תן לי לחשוב שאכן קיימים אנשים טובים בארץ המסריחה הזו. לא הרבה אנשים טובים אבל לפחות מעט. אני מקווה שהסיפור איתך יהווה עבורי זיכרון בלבד ואני מקווה שהמקרה שהיה בינינו יציל אותי ממקרים דומים שכולי תקווה ואני לא אצטרך לפגוש בם. מה שבטוח זה שאכן למדתי מהסיפור איתך זה אין ספק. אז שלום לך אהובי לשעבר, ורק עוד דבר אחד: אני מקווה בכל ליבי שלא תצליח להפיל יותר עוד בנות תמימות ברשת שלך!

ה מוזה

New member
ברוכה השבה רותיקה יקירתי ../images/Emo39.gif

להכיר אדם מעבר למסיכה שהוא עוטה זה לא פונקציה של זמן ,יש אנשים ששנים רבות חיים לצידו של אדם מתעוררים בוקר אחד ושואלים את עצמם "מי זה האיש הזה בכלל" שנה , זה הרבה זמן אני בטוחה שבשנה הזו היו גם רגעים טובים הכעס הזה שיש בך יחלוף לו עם הזמן "החכמתי מעט".. כל ניסיון מחכים אותנו תמימות לא ממש מקשיבה לחוכמה חושבת שהתמימות היא איבר עצמאי חלק נפרד מההגיון ומהניסיון וטוב שכך כי לולא זה לא היו קיימים בעולם אנשים שיש בהם תום ותמימות תשמרי על זה - על התמימות שבך זה קסם שאין שני לו יש אנשים טובים במדינה יש עוד כמה שלא איבדו תמימות שלא משחקים בכל מיני משחקים שלא עוטים מסיכות תשאירי אותו אי שם בתיבת הניסיונות איך אומר השיר "הוא לא שווה את הכאב שמתרוצץ אצלך בלב"
טוב לראות אותך כאן חיילת

רותיקה

New member
טוב לראות גם אותך מוזהל'ה קירה

תדעי שאני כל סופ"ש פה, אפילו שאני לא כותבת.. אני הרבה מאוד פעמים קוראת פסיבית מה שנקרא...

kokula79

New member
כמוני כמוך

תמשיכי לחיות בעולם בו את מאמינה בתמימות, בטוב האנשים, באמת שלך... אם לא יהיו עוד כמה כמונו, באמת העולם יהי מוצף "חארות" למי שעובד על כל העולם, מניפולוטיבי, אינטרסנט ומה לא, יהיה אולי הרבה כסף, תהיה אולי קריירה מצליחה,אבל לעולם - לעולם לא יהיה לו חבר שילך איתו באש ובמים ומי שילך יישרף ולא יעשה זאת שוב,הוא אולי ימצא אהבה אבל תהיי בטוחה כי זו לא תהיה אהבה אמיתית, ובטוח - ביום מן הימים זה יחזור אליו (מחר, עוד שנה, בזמן מחלה, מצוקה, לפני המוות) המציאות כבר תעשה את שלה... ואת - את תמשיכי להיות מהאנשים הטובים, ה"מאמינים" גם אם אוכלים הרבה קש בדרך, בסוף זה חייב להשתלם, לא? ממני - "אוכלת קש" (לפעמים טעים לי לפעמים מריר לי)

רותיקה

New member
תגובה לקוקולה (ככה מאייתים)?!

את יודעת מה הכי אירוני? שכל אותם המקרים שציינת כבר קרו לו. הוא עבר ניתוח, הוא חש מקרוב את המוות (לא שלו ספציפית אבל של מישהו קרוב לו מאוד), החיים אין ספק התאכזרו לו. לפעמים אני אומרת לעצמי איך הוא מצפה שיהיו לו חיים טובים אם הוא בעצמו מתנהג רע? וזהו... שיהייה לך סופ"ש נעים!

ילדונת~

New member
רותי שלי....

עשה לי נחמד לראות תשם שלך פה... אנחנו צריכות להיפגש ולדבר קצת... סיפרת לי עליו אז בקורס בכמה מילים.... אני לא יודעת מה קרה ולמה את כועסת... אבלאכן קיימים אנשים טובים בארץ.... ואני יודעת שאת יודעת מה טוב עבורך... ואם הוא מנייאק אז זרקי אותו רחוק ממך את ילדה מדהימה ויהיו אחרים ואולי לקח לך שנה לקלוט מיהו באמת ואולי זה כי היית עיוורת לגביו ואולי כי פשוט הוא שחקן טוב כמו שאמרת אבל רק שתדעי אפעם לא מאוחר לגלות מיהו באמת ועדיף מאוחר מאשר לעולם לא.... אז בובה שלי אני מתגעגעת מלאןןןןןןןןןןןןןןןן אני אטלפן יום ראשון ומתגעגעת אלייך נורא שלך ילדונת

למעלה