מכשפות תימניות

• פותח הנושא loc
  • פורסם בתאריך

loc

New member
מכשפות תימניות

שלום לכל מומחי הכישוף, לפי מידע שקראתי באחד מספרי הכישוף הישנים שהיו בביתה של סבתי, יכולת הכישוף של כל אדם מושפעת באופן חזק מאוד מעדתו. לפי מה שהיה כתוב שם, נשים תימניות הן בעלות הפוטנציאל הכישופי הרב ביותר. לעומת זאת, מספר מכשפות מנוסות למדי סיפרו לי שאין קשר בין יכולת הכישוף לבין העדה. האם יש אמת בשמועה?

loc

New member
אבל

האם התימניות הן באמת החזקות ביותר?

blackstone

New member
אין קשר בין העדה לבין היכולת המאגית

תחשוב קצת בהיגיון ותבין שזו סתם אמונה טפלה.

loc

New member
לא בטוח

על פי מה אתה מניח שאין קשר? לפי הנסיון שלי התימניות הן אכן המכשפות החזקות ביותר. אל תמהר להסיק מסקנות ללא בדיקה. לדעתי יש בהחלט סיכוי טוב שיש קשר בין העדה לבין יכולת הכישוף וצריך לבדוק את הנושא לעומק. אתה מזכיר לי אנשים שפוסלים את כל עולם המאגיה על פי איטואיציה ולא על פי בדיקה. אין דבר מגוחך מכך.

Envenom

New member
אם נסתכל דרך הגישה שלך...

באותה מידה אתה מצדיק את היטלר ואת תורת הגזע הנאצית. אולי באמת הארים הם הגזע העליון ויהודים הם נחותים? אין שום קשר בין מוצא ויכולת מאגית. כוח רוחני הוא לא דבר שמתפתח/משתנה דרך אבולוציה, ולכן אין שום סיבה שיהיה שום הבדל בין מכשפה תימנית למכשפה פולניה.

loc

New member
אתה פשוט מגוחך

יש בדבריך צביעות עצומה. כמו שלכושים יש יכולת ריצה טובה משל שאר הגזעים, וכמו שהיהודים יודעים להרוויח כסף יותר טוב משאר הגזעים, כך התימנים הם בעלי יכולת כישוף טובה יותר. אמנם לא בדקתי את זה באופן מדעי, אך מנסיוני התימנים הם אכן מכשפים טובים יותר, והנושא ראוי לבדיקה מעמיקה. נכון שלכל אדם יש יכולת אינסופית, אך זהו פוטנציאל שלא ניתן למימוש. התימנים יכולים לממש את יכולת הכישוף שלהם באופן מקסימלי. זה דבר שנולדים איתו.

blackstone

New member
לוק מה בקשר לנשים צועניות ?

פעם פחדו מהן ,כל כך עד כדי שיחסו להן כל מיני סטיגמות. וכל פישען הייתה נדידה ברחבי העולם וכך שאהבו ללמוד . ידע הוא כח ,לכן בכדי להתגבר עליהם ,הפכו אותם למנודים בחברה . עד היום הזה הם מנודים באירופה ואם היהדות חושבת שרק היא סבלה מהנאציזם ,ראוי ורצוי לדעת כי הנאצים ראו בהם ,פסולת יותר נחותה מאשר היהדות וגם בהם טבחו . נ.ב : אתה עושה רושם שם אדם עם ראש על הכתפיים ,אל תשפוט אדם עד שתגיע למקומו . יום כתום לך.

Envenom

New member
אתה סותר את עצמך..

לאפריקאים יש יכולת ריצה יותר טובה בגלל התפתחות אבולוציונית גרידא. יהודים יודעים להרוויח כסף יותר טוב? ביל גייטס יהודי? המייסד של איקאה יהודי? כל הקוראנים/סינים/יפנים המיליארדרים יהודים? למה דווקא תימנים בעלי יכולת מאגית גבוהה? למה לא סינים? אמונות מאגיות מושרשות מאוד חזק אצל הסינים גם כיום. למה לא אירים? הם צאצאים של הקלטים. למה לא ספרדים? ההתעסקות בקבלה הייתה מאוד שכיחה אצל יהדות ספרד בזמנו. כוח מאגי הוא לא דבר אבולוציוני. מה שכן יכול להשפיע זה כמו שאמרו פה, חינוך. לאנרגיה רוחנית אין מגבלות פיזיות. במיוחד לא כאלה שיכולות להגרם ע"י השתייכות לעדה מסוימת. ורק בשביל הרקורד.. מה גרם לך לגיחוך ומה היה צבוע בדברי?

Duke Tear

New member
אתה טיפש.

וכמו שדקסטר היה אומר u are stupid u are stupid u are stupid and dont forget . u are stupid מתי תלמדו ,ילדים, שהראשון שמשתמש בנאצים כנסיון להסביר משהו לא בצורה לא רלוונטית שכזאת , יכשל , כישלון ,פייליר , מרט. אם אין לכם פצצות אטום להטיל , אל. אולי בשירותים *הולך לשירותים , היי ,ירושימה!*

InvisibleBeast

New member
אין שום קשר בין העדה לבין היכולת

היכולת של כל בן אדם היא אינסופית, לפיכך אין שום קשר בין העדה לבין היכולת.

RainBird

New member
המאגיה באה מהנפש. לדם יש השפעה מעטה או לא בכלל. יש בתים שיש חינוך מאגי ברמה מסויימת ובהחלט פגשתי כמה תימניות מאוד רבות עוצמה מבחינה מאגית, אבל לא כולן, ובהחלט לא רק הן הכי חזקות. ארדן.

vasina

New member
אולי זה קשור באופן עקיף,

בדרך החינוך, למשל. אני לא יכולה ממש להכליל משום שיש לי מכרה אחת בלבד שהיא תימניה, אבל אני יודעת שבבית שלה ישנו דגש רב על הבעת רגשות. אין את הפחד של מה יגידו השכנים ומה יחשבו אחרים, והיא מעולם לא הדחיקה רעיונות ורגשות שנחשבו ליוצאי דופן בסיטואציות מסוימות. אני חושבת שזה עשוי להיות יתרון משמעותי בעיסוק במאגיה. האם לעדה יש קשר ישיר? אני בספק גדול. (וסינה בעוד הופעת אורח נדירה בפורום).

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

מה את עושה פה. אבל אני בהחלט חושבת שזה עניין של חינוך, ולא של עדה.

vasina

New member
הו,

אני משתתפת פסיבית שבאה והולכת, ומידיי כמה חודשים אפילו כותבת

InvisibleBeast

New member
זה עדיין לא משנה

לא העדה ולא החינוך לא משנים את היכולת של בן אדם, כי היכולת או האפשרות לשנות זה משהו שיש לכל אחד, הפוטנציאל משתנה מבן אדם לבן אדם על פי טבעו, כל אחד יכול אבל לא לכל אחד זה יוצא באופן ספונטני, יש גבולות שמוצבים על ידי הסביבה למשל וכשהבן אדם משתחרר מגבולות אלו הוא מגלה את היכולת שלו שתמונה בעצם בכל אחד. אז אפשר לקשר את החינוך והחברה שבה נמצאים לאותם גבולות אבל אי אפשר לייחס את ההשפעות הסביבתיות ליכולת שהיא דבר שקיים אבל הוא לא מושפע מגורמים חיצוניים בצורה ישירה, הוא לא משתנה בצורה ישירה אלה מתכסה בעזרת אותם מחסומים. שמעתי ששבטים למשל לקחו ילד ושמו אותו בבידוד מהשבט כדי שיחיה לבד במערה בלי כל החינוך ובלי החברה שבשבט ואז כשהילד הזה הגיע לגיל מבוגר הוא היה יודע כל צמח מה הוא יכול לרפא והוא ידע לתקשר והוא היה ראש השבט. כשהוא חי בבידוד הגבולות האלה לא חלו עליו והוא יכל להתפתח באופן חופשי מה שפתח בפניו את היכולות שתמונים בו.

למעלה