מכרתי ת'חמץ!!!

goylem

New member
אם היית שומע את זה

בדת או בכת אחרת גם אתה היית צוחק. אז יש בזה איזה תוקף הלכתי אבל כל ילד יודע שאם יבוא הגוי הביתה אחת דתו... חשוב על זה.

נירה לי אתה מתכווין לא מתאים לשבתאי

שאתה מכיר... כי לשבתאי שאני מכיר זה מתאים ועוד איך להישאר הגיוני... ובכן. למכירה הזו אין תוקף!!! פשוט אין תוקף! רוצה לנסות??? תברר אצל הגוי הקונה מה יקרה אם יתעקשו ברבנות לקבל את הכסף... ותברר אצל אנג'ל מה יקרה אם יתעקש הערבי לשלם את הכסף... מה יקרה??? הגוי יצחק ויאמר שנקבע סכום אסטרונומי שאפחד לא חלם שהוא יצליח לשלם... והשופט בבית המשפט יקבע שכיוון שברור לכל שהמכירה נעשתה כטקס דתי פורמלי בלבד אין לה תוקף משפטי. בדוק אחי, בליינד...

שלומפער

New member
קצת סדר

ברבנות לא יתעקשו לקבל את הכסף יש תנאי קניין. תנאי הקניין אומרים שאם תוך שבוע הוא מעביר סכום של... החמץ שלו. חד וחלק. יש לזה תוקף משפטי כדת וכדין. אם הגוי מביא כסף אנג'ל עוברת אליו. אנג'ל, אוסם, וכל יתר המפעלים שמוכרים חמץ דרך הרבנות. הנושא מוכר כבר דרך ה"היתר עיסקא" עם הבנקים. לפני תקופה לא ארוכה היה פולמוס רחב בנידון. היום יש לכל בנק היתר עיסקה משפטי חד משמעי. לידיעתך, לא נקבע סכום אסרונומי סתם, אלא באמת השווי של החמץ המוערך. השופט בבית משפט? למה הוא לא יתעלם משטר כתובה? זה לא טקס דתי פורמלי? נכון שזה טקס דתי, אבל יש לו תוקף משפטי לפני כל ערכאה.

בעקבות...

הלינקים החותמים כל הודעה שלך... ובעקבות מה שקראתי שם... לא אגיב. שיהיה לך פסח פיקטיבי כשר ושמח! (מי יתן ושמחתך לא תהיה פקטיבית.)

goylem

New member
היא רצתה לומר

שהיא קראה את הלינק וזה אכן השפיע עליה כל כך, עד שנעלמו לה המילים מהפה, כך ששוב לא יכלה להגיב...

אחותי

בפעם הבאה שאת רוצה לא להגיב את פשוט יכולה לא ללחוץ על כפתור "שלח" פשוט, יעיל ופחות מטריד

חח../images/Emo6.gif

וואלה מערכת תפוז עבדה עלי, כותבים 36 תגובות, בזמן ששלך בכלל לא נחשבת! שיתבישו להם!!!

damtiela

New member
מכרתי את החמץ של אחותי, באינטרנט...

היה חביב. דקה שלמה של מאמץ - והיא רגועה. אמאבא יכולים לאכול אצלה בפסח... הבעסה היא - שזו האחות הראשונה שלי שיצאה בשאלה, ודווקא היא מקפידה על פסח יותר מההורים... משמונה בבוקר עד עכשיו רק ניקיתי (אני אצלה, בצפון) הגב נשבר, השרירים תפוסים, אבל מה? הבית כשר לפסח. ביג פאקינג דיל. שונאת את החג הזה.. בגללו כמעט קראו לי פסחה.

spag

New member
אם תזכי אותי לראות זיו קרחתך... ../images/Emo7.gif

ושלא אצטרך להמשיך לרדוף אחרייך ברחבי עיה"ק, ואז לברוח מאפרוחייך...כן יהי רצון.

מתבוללת

New member
נו באמת..........

ועוד כ"כ הרבה תגובות???????????? מה קורה לכם חברה, פסח ערער אצלכם משהו? רק אל תפתחו פה גמרות...... או שמישהו כבר הספיק לעשות את זה כבר... אז תהנהו לכם...

גם אני מכרתי.../images/Emo159.gif

אני מוכר את החמץ, כי אני מרגיש, שזה כמו לאכול מצה וכמו לעשות חרוסת וכמו לשתות ארבע כוסות. אני יודע שזה לא דומה, אבל בתוכי אני מרגיש, שאני חייב למכור את החמץ, אפילו שאם יהיה איזה חמץ בפסח, זה לא יהיה אכפת לי כלל. אולי זה הרגל, אולי זה חלק מהנשמה שלי, אולי זה כי אני טיפש. אבל עשיתי את זה. ביי ציפור

למעלה