מכנס לבן , חולצה???

passioneta

New member
קודם כל כדאי עוד מכנס

ככה שיהיו לך זוג מכנסיים. לבן הולך עם הכל (למעט חומים). השנה מאוד אופנתי לשלב שחור עם לבן. לבן עם לבן תמיד יפה והשנה מאוד אופנתי.

fire witch

New member
לבן לא הולך עם חומים ?

אחת ההופעות שאני הכי אוהבת ללבוש היא של חולצת מעטפה לבנה עם גופיה חומה מתחת חצאית מחומר דמוי עור באורך 3/4 ומגפיים חומות , אני כל כך אוהבת אותה שאני נאלצת להחביא אותה מעצמי כדי למנוע חשיפת יתר (קרי- חרשנות ) הולך מצוין

fire witch

New member
לבן לגמרי , אקונומיקה ...

יכול להיות שלא מסתדר לך בראש , תנסי להניח יחד שני פריטים בצבעים האלו או אפילו ללבוש בשביל הניסיון ... יכול להיות שתגלי שילוב חדש

maya243

New member
נשמע מהמם! תעלי תמונות..

באיזה צבע החצאית דמוי עור- חום? ומאיפה קנית?

fire witch

New member
חום שוקולד - ולא קניתי אותה כחצאית

קניתי לפני חמש שנים מכנסיים דמויי עור בג'אמפ , עם גיזרה ממש ממש טובה לי אבל לצערי המרווח בין הירכיים שלי לא קיים והאזור השתפשף עם הזמן כי לבשתי אותם המון וקיבל צבע כתום מוזר כזה . היה קשה לי להפרד מהמכנסיים האלו והן היו תלויות בארון שלוש שנים ובכל פעם הצטערתי שאני לא יכולה ללבוש אותן . ואז לפני חצי שנה פתאום נזכרתי שאמא שלי תופרת , העברתי אותן לפיקודה וקיבלתי חצאית חדשה שנחרשת ...

darya28

New member
כל צבע (כמעט)

לבן הולך עם הכל. חוץ מהצבעים המאוד בהירים (אוף וייט...) ואני גם לא אוהבת את השילוב של צהוב ולבן. אני באופן אישי אוהבת לשלב צבעים בוהקים (אדום,ורוד,סגול,צהוב,תכלת...) עם לבן למרות שגם קרים (כחול,ירוק,חום...) כמובן ששחור הולך נפלא עם לבן. אבל לא להגזים! אפשר לרכך קצת את הדרמטיות ע"י הוספת פריט צבעוני (לדוגמה שרשרת אדומה) ששבור קצת את השחור-לבן ויוצר מראה מאוד שיקי. בהצלחה דריה

DREAM111

New member
לבן עם לבן האמת שמעתי לאחרונה שהדבר שהכי

מומלץ ללכת בצבע אחיד זה נותן גובה ואורך.

יעל י

New member
לא מצאתי כלום../images/Emo4.gif

נראה לי שאסתפק במשהו שיש בבית מקווה שיהיה חם לחולצה קצרה ודרך אגב הייתי בעונות לראות את החולצות המחוייטות ולא אהבתי - בכלל!

Agnetta

New member
אני אוהבת 3 שילובים

כחול ולבן ירוק יער כהה ולבן (הירוק הזה נדיר למדי) וקרם או אוף וויט בהיר עם לבן ולמה? כי שלושת השילובים מדהימים לקיץ, מבשקים משהו קליל, קצת אירופאי וקצת נופך של חופשה. תוסיפו להם אביזרים(שרשרת, טבעת, עגילים) בכסף לירוק וזהב לכחול ולקרם ויש לכם מראה מנצח. נעליים יכולות להיות בצבע המכנס או בצבע החולצה בשביל הניגוד=שלמות.

למעלה