מכנסי הריון

C a t o m

New member
מכנסי הריון

הי בנות ושאלה, איפה ניתן להשיג מכנסי הריון למי שהתחילה את ההריון במידה 42-44 באיזור ת"א-ר"ג-גבעתיים? חשוב שהגזרות לא יהיו צמודות לא סובלת את זה גם לא בהריון.

bimba22

New member
איפה בדיוק בשוק ראש העין?

האם יש דוכן מיוחד לבגדי הריון? תודה על התשובה, בימבה.

3מרגו

New member
יש דוכן מיוחד,שתכנסי לשם כל אחד

יגיד לך איפה בפנים.

C a t o m

New member
אז חזרתי מרמי-לי

ולמרות ששמעתי המון הפחדות על כך שמי שלא התחילה את ההריון במידה 40 לא תמצא שם כלום - מתברר שזה שקר וכזב! יש להם מלא דגמים מהממים של מכנסי 7/8, ומצאתי לי שני זוגות מקסימים ונוחים, ואפילו הנזק הכספי לא היה רציני מבחינתי (ביחס לעלויות שאני רגילה להשקיע בבגדים "רגילים") מאוד ממליצה! ולגבי השוק- זו אכן הצעה טובה וזולה, אני יודעת, אבל אני לא מתקרבת למקומות הומים ולא מאובטחים, ואין לי בעיה לשלם יותר רק לא לפחד תוך כדי הקנייה.
כייף למי שזה לא מטריד אותה, כולי קנאה!

C a t o m

New member
2 זוגות

ב- 380 ש"ח (מתוכם 25 ש"ח עלות של כרטיס חברת מועדון) בתחילת עונה כשאני הולכת לקנות מכנסים עד שאני מוצאת משהו יפה אני לפחות יוצת בנזק של 250 ש"ח לזוג כך שמבחינתי זה יצא מאוד משתלם.

3מרגו

New member
ולדעתי-הרבה יותר משתלם להשיג

מכנס שלהם בראש העין ב-70 ש"ח-לא?

הבעיה היא למצוא את "המציאה"

גם אני הלכתי לשם לאחר המלצות חמות מפורום וזה לא כזה מוצלח. יש דוכן אחד שרשום עליו להריון ויש שם כל מיני בגדים כולל דגמים של רמי לי. החל ממידה 4 ועד מידה 6 הכל מצוקמק ומבולגן .. לא מסודר לפי דגמים או חברות החולצות חורפיות ןזקנות לטעמי... אלי שיפרו את זה בשבועיים האחרונים אבל אני התבאסתי

3מרגו

New member
אני קניתי לפני חודש ב-560 ש"ח

דגמים חבל על הזמן.ואני מאוד רזה.

למעלה