מכנסי הקמה

אתה יכול לקנות מכנסיים לבד אצל בנימין גליק

הפרטים נמצאים במסמך ההנחות לחברי הפורום* *לא שלבנימין גליק יש על זה מונופול, אבל הוא תופר חליפות ויש לו למכור חלקי חליפה בנפרד.

ש מים

New member
בנימין גליק...

קניתי שם מכנסיים. נקרעו בפעם הראשונה שעליתי איתם על המזרון! (ועוד איזה קריעה... מול 30 צופים, המכנסיים ממש התפוררו!!)

kagekun

New member
חחח

שמיים אני מקווה שקנית אותם לפני שדיברת איתי בזמנו... ואם לא אז מגיע לך! ;)

ש מים

New member
יש נסיבות מקילות

1. החומר אולי טוב לקרטה או לקונג-פו אבל לא לג'ודו. 2. לא קניתי ממנו ישירות, אלא ממישהו אחר ורק לאחר מכן נודע לי שהמקור הוא גליק.

floppy disk

New member
ג'ודו דורש חליפות חזקות יותר.

החליפה הנחמדה שלי (קראטה) חוותה את זה בעבודת קרקע הראשונה שעשיתי במכון.

usr

New member
DAA מביאים אדידס

בוקר טוב. צריך להדגיש שיש כמה סוגי איכות של חליפות , כאשר הזולות ביותר נקרעות מהר יותר והיקרות מחזיקות הרבה יותר זמן.

על איכות כנראה שצריך לשלם ../images/Emo130.gif

בזמנו קניתי בדו קרב חליפת ג'ודו פשוטה ב-180 ש"ח ועבדתי איתה כשנה. לאחר שנה קניתי עוד אחת פשוטה כדי שיהיו לי שתיים ושלא אתקע בגלל כביסות וכאלה. באימון הראשון עם החליפה החדשה הז'קט (החלק העליון של החליפה) נקרע לכל האורך מהמותן ועד לבית השחי משני הצדדים. חזרתי לדו קרב וביקשתי להחליף. הוא הסכים לקבל את החליפה, ואני החלטתי הפעם לקנות חליפה יקרה כדי שלא יקרו לי מקרים כאלה שוב. קניתי חליפת ג'ודו מדגם Diamond של Dae Do דו צדדית (כחול לבן) הכי איכותית שהיתה בחנות (ושגם עלתה בהתאם...). היא משרתת אותי מזה כשלוש שנים, ופשוט כיף להשתמש בה. לאחר מס' חודשים קניתי עוד אחת כזו (כדי שלא אתקע בגלל כביסות וכו'). החליפה הפשוטה הראשונה שקניתי עדיין טובה ומשרתת אותי מדי פעם. העניין הוא שלחליפות פשוטות אין תקן אחיד, ואתה לא יכול לדעת מראש מה הרמה של הבד והתפרים של החליפה שאתה קונה. אני קניתי לכאורה שתי חליפות פשוטות באותו מחיר אבל מ"סדרת ייצור" אחרת. האחת מחזיקה יפה, והשניה נקרעה באימון הראשון. רן.

../images/Emo26.gif תגובה כללית ../images/Emo26.gif

קודם כל לדו קרב אין שום מונופול בהמלצות בפורום הזה, לפחות לא מצידי. כשמישהו שואל היכן ניתן לקנות ציוד כלשהו לא"ל, אני נכנס למסמך ההנחות לחברי הפורום ובודק באתרים של החנויות שנמצאות עימנו בהסדר, ונותן כתשובה את החנויות ששם יש את הציוד שמחפשים. אישית אני שמח על כך שדו קרב נמצא עימנו בהסדר הנחות. למעשה הוא היה הראשון שנכנס להסדר, אחריו נכנסו בש גל שהיא גם חנות גדולה ומומלצת, ואחריהם נכנסו ביג-ספורט, איצ'יבן, שיזנדו, MGS יבואני דיאדורה אדידס ופירמות נוספות, בנימין גליק שתופר חליפות אימון, מגה ספורט ראשל"צ, טבע ספורט קסטל, ספא כרמל, כפיר פבזנר שמטפל בזן שיאצו, מועדון סמוראי בגבעתיים וישראל טונגי (מורה לאייקידו מחברי הפורום) שנותן שירות למדפסות ופקסים. אגב, אם מישהו מכיר חנויות נוספות של ציוד, הוא מוזמן לעניין אותן בהסדר שלנו. למיטב ידיעתי החנויות שנמצאות עימנו בהסדר הן הגדולות והאיכותיות שבחנויות. גם אם דו קרב לא היה עימנו בהסדר הנחות הייתי ממליץ עליו, כי זו חנות טובה לציוד. בדו קרב, בדומה לכל חנות כמעט, תמצא ציוד פשוט וזול לצד ציוד איכותי ויקר, ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו. ספציפית לעניין ההקמה: אני לא מצאתי חנות אחרת בארץ פרט לדו קרב שמוכרים בה הקמה. אם מישהו מכיר, הוא מוזמן לתת כאן פרטים. רן.

דו קרב

New member
כל כך הרבה דו קרב בשירשור אחד ?

קראתי בעניין אבל קשה לי לענות ספציפית לטענות כלליות. והנה סיפור קטן. בני גלעד חגג יום הולדת שנתיים. סבו הביא לו משחק, חניון של כמה קומות מטויס אר אס. לא זול. כל נגיע קלה, במבנה בעל 3 הקומות מפרקת אותו ואני צריך להרכיבו מחדש. אישתי רוצה להחזיר את המשחק לחנות, ואני שמכיר גם את הצד השני, אמרתי לה שאני אדביק את החניון, לאחר הרכבה , בדבק גלו. להבא, אמרתי לה, תגידי לסבא שלא יקנה סתם תוצרת סין אלא משחקים של פישר פרייס. "אתה יודע כמה זה עולה?" , נזעקה. תם הויכוח אמרתי לה. דרך אגב רוב הספקים שאינם מייצרים בעצמם את הציוד, (דו-קרב מייצר מגיני שוק, כריות אימון ושקי אגרוף) מייבאים את אותו ציוד. לאחרונה, ואני מסכים, אייכות הציוד הזול יורדת. מי שיכנס לאתר שלי יראה כי יש ציודים, שאני מזהה בעייה איתם, ונותן הערה מתאימה ליד. לדוגמא : בוקן שכתוב לידו "לא למגע מלא". בקשר לנחמדות שלי, אין לי מנטליות של סוחר, אני מודה באשמה. בעניין יושר, אין שני לי. לא סוחר אמרתי ? וחומר למחשבה. אם זה כל כך כדאי למכור ציוד לאומנויות לחימה, איך זה שאין רבים שקופצים על המציאה ? מה אף אחד לא רוצה להתעשר ?

איקידו

New member
לרוני - דו-קרב

אני בטוח שעל כל אחד שחושב שאתה לא נחמד ישנם תשעים ותשעה איש שחושבים כמוני שאתה נחמד ואדיב. ובמקביל אני לא אתפלא אם אותו בחור שחושב שאתה לא נחמד ולא אדיב הצליח בחייו להוציא מכליהם לא מעט אנשים. והצהרת בריאות: קניתי עשרות פעמים ציוד אצל רוני ונותרתי בחיים. כל התלמידים שלי וגם אני מרוצים לחלוטין מהציוד שקנינו אצלו ואם אירע שהיה פגם, הדבר תוקן או הוחלף ללא שום בעיה.

floppy disk

New member
רק בגלל שנכנסת לפסים אישיים

אני בספק אם הבעיה טמונה בי, ולא במוכר שלא חייך במהלך שירות לקוחות ארוך ומייגע מצדו של חמש דקות שלמות(!) לא הועיל בטובו לקום מהכיסא יותר מפעמיים ואף נזף בי כי גרמתי לו ללכת פעמיים שלושה מטרים למחסן החנות, ואף לא ניסה לתת לי מידע בנוגע לכלי נשק ששאלתי עליהם במטרה לקנות אותם, אלא פשוט עשה פרצוף עצוב ועייף, על שהפרעתי לו במנוחת הצהריים. אני פושע לא קטן.

ננדין

New member
אולי הוא באמת היה עצוב ועייף

באותו רגע? לכולנו יש רגעים לא טובים, אבל עדיין הבחירה נמצאת בידך ואם אתה לא מרוצה מהשירות שלו אז אל תקנה שם יותר... אבל עדיף שלא תכפיש בפומבי עסק שמפרנס אדם ומשפחה שרוב לקוחותיו מרוצים ממנו ותיצור תחושה שהוא נוכל בגלל שלך היה ניסיון לא מוצלח איתו. אני באמת מאמין שדברים כאלו יכולים להיפתר יותר טוב ברמה האישית ולא מעל דפי האינטרנט...

floppy disk

New member
נוכל? חס ושלום.

לא אמרתי שהוא נוכל, אמרתי שבמקרה שלי הסחורה היתה פגומה. המטרה גם לא היתה לפגוע בפרנסה שלו, אלא להזכיר לכולם שיש עוד מקומות במדינה ושהוא לא צריך להיות ברירת מחדל בפורום הזה.

מצויין. עכשיו יש לך 2 ספקים ותוכל להשוות

בינהם. חבל רק שזה לא מעודכן באתר שלהם (של איצ'יבן). רן.

דו קרב

New member
מספיק. תודה למשבחים, תודה למעירים.

לדעתי כולכם צודקים. יש אמת, אצל כולכם. אני כרגיל, קד קידה אם ניצחתי ואם חטפתי וממשיך הלאה. הכל פתוח לפעם הבאה. רוני.

kagekun

New member
הכפשה?

לאו דווקא.. רוני באמת בן אדם נחמד.. למה להכפיש? המטרה של ההעלאת הנושא בפורום מטרתה לתרום לתחרות ולכך שהעסק של רוני ישגשג. אם רוני יתאמץ קצת במטרה שלקוחותיו יהיו מרוצים אז כולם יצאו מרוצים. אם כל אחד ישמור בבטן מה שהוא חושב וכאשר יפגע, לא יחזור יותר לקנות בדו קרב אז כולם יפסידו.

למעלה