אבל כרגע מצויין שם באתר שאין את זה במלאי. אני הייתי מתקשר לוודא: 03-5257706. החנות נמצאת בבר כוכבא בת"א, ליד דיזינגוף סנטר, ואם תפנה לשם עם כרטיס ההנחות שלנו תקבל 5% הנחה נוספים על המחיר באתר (שהוא נמוך מהמחיר בחנות). אתה יכול גם לבדוק בשאר החנויות שנמצאות איתנו בהסדר הנחות אם יש להם את המכנס הזה.
עם פלופי.. רוני אולי בן אדם נחמד אבל יש לו בעיה עם שירות לקוחות.. דיברתי איתו בפרטי על כך, הוא הבטיח להשתפר. ובכלל לא ידעתי שלעוד אנשים יש בעיה עם המוצרים שלו.
אשמח לקבל מידע על חנויות אחרות מלבד בש גל ודו קרב שמוכרות ציוד א"ל ברמה טובה... אולי אם המנהלים יסכימו אפשר לעשות רשימה של חנויות כאלו עפ"י אזור ואיזה ציוד א"ל הם מוכרות...
קודם כל, רמה טובה זה עניין מאוד מאוד אישי. אני לצערי פגשתי דווקא את הצד השני של דו קרב, בניגוד לציוד המעולה של בש גל. גם מגה מוכרת ציוד, לדוגמה. כמובן שיש גם מכונים פרטיים שמוכרים לאנשים מבחוץ.
אמרת כמה דברים, אחד מוטעה (יש פה מונופול של דו קרב? ממתי?) והאחרים נכונים (יש עוד חנויות... וכו' וכו'). העלית את הנושא לתודעה, כל הכבוד, עכשיו רק נותר לך להמליץ על חנויות אחרות כאשר מבקשים המלצות. אני אישית לא ממליץ כי אין לי חנות מועדפת (אני הולך לרוני בעיקר כי הוא נמצא במרחק חמש דקות מהמכון שלי).
אתה יודע, המונופול קיים בגלל שאין חנויות אחרות (כמעט או אפילו בכלל) שמספקות ציוד לא"ל כמו דו קרב ולא בגלל שאנחנו חברים טובים שלו... אני אישית נכנסתי לחנות שלו רק פעם אחת וזה היה ל5 דקות לברר אם הוא מוכר מכנסי ג'ודו לא כחלק מחליפה וזה היה המפגש היחידי שלי איתו אי פעם...אבל עדיין שמישהו שואל אותי איפה אני יכול להשיג ככה וככה אני אומר דו קרב כי הוא היחיד...
הצורה שבה הוא השתלח לפניו הייתה בזוייה! זה שלך הוא עשה ככה אז אותי הוא מפנק ועוזר ותומך אז מה? פסיכולוג הוא לא הוא סוחר ציוד וציוד טוב ועם זה אין להתווכח. גם בש גל מוכר ציוד טוב והבחור למטה שמתעסק איתך לא מבין עברית טוב ומטמטם אותך חצי שעה על כלום. אז אני משתולל וצועק ומתרעם כל פעם שאני שומע בש גל? פרופורציות חברים!
"פסיכולוג הוא לא הוא סוחר ציוד וציוד טוב ועם זה אין להתווכח." עם זה בדיוק אני התווכחתי, ויש לי סיבה מצויינת. ואגב, ההגדרה סוחר מתאימה לו הרבה יותר ממוכר, כי למכור מצליחים גם בזכות יחס. אני סיימתי את הויכוח.
מעולם לא קניתי בדו קרב (את המכנסיים לא היה לו ועדיין אין לו
) אבל בבש גל דווקא כן קניתי ובמגה ספורט גם כן. ומשניהם היו לי חוויות שליליות על איכות הציוד שהם מכרו לי. מבש גל קניתי חליפת ג'ודו לפני מספר שנים שהתפרקה לי אחרי חודש וממגה קניתי כפפות ג'ודו לפני מספר שנים שהתפרקו לי מהר יותר למרות ששניהם טענו שהציוד באיכות מאוד גבוה ולא נופל מציוד של יצרנים מפורסמים... מה למדתי מזה? כלום! מעכשיו אני מעדיף לחכות קצת ולחסוך לציוד מחברות בעלות שם בתחום ולא לקנות ציוד שלדעתי הוא סוג ב' אבל לא תמצא אותי מתבטא בצורה כזאת על חנות מסויימת שסה"כ רוב לקוחותיה מרוצים ממנה וזה כולל את בש גל, דו קרב, מגה ואחרים...