מכנסי ג'ינס ממותגים

harpomarxx

New member
מכנסי ג'ינס ממותגים

האם הייתם מתרגמים Designer Jeans כ"מכנסי ג'ינס ממותגים"? תודה

harpomarxx

New member
לא'ידע

תודה על התשובה. "ג'ינס של מעצבים" נשמע לי לא נכון. קודם כל הם לא של מעצבים אלא של הלובש אותם. שנית, הם לא מתוצרת "מעצבים" אלא מעצב אחד ויחיד. זה נשמע לי תרגום מאולץ. לך לא?

לי זה נשמע בסדר.

האם יש לך בעיה עם ניסוח כמו "בגדי המעצב X"? על אותו משקל אפשר להשתמש ב"ג'ינס של המעצב X" או "ג'ינס של מעצב ידוע" וכו'. אבל יכול להיות שעורכים אחרים יחלקו עלי...

harpomarxx

New member
ג'ינס של מעצב ידוע...

"ג'ינס של מעצב ידוע" בהחלט נשמע לא רע. תודה על ההצעה. אני עדיין פתוח להצעות נוספות אבל זו הצעה טובה.

Fanja

New member
מותגי ג'ינס - יכול לעזור?

בסביבתי, הצעירים אומרים "ג'ינס ות

harpomarxx

New member
תודה פניה

... תודה, אבל, לא. המשפט הוא "בנעלי הספורט ובמכנסי הג'ינס הממותגים שלה היא נראתה כמו..."

א י ל ה

New member
אני דווקא עם פנג'ה

יש הבדל בשימוש בין "מותגי ג'ינס" ל"ג'ינס ממותג". אם אני לובשת ג'ינס של גוצ'י, אז זה מותג ג'ינס. אם אני מחלקת ג'ינסים כמתנה, נגיד, בכנס יוקרתי של יצרני בדים כדי לקדם את המותג שלי, אני אתן להם ג'ינס ממותג עם שם החברה שלי עליהם, כפרסומת. לכן הייתי אומרת "בנעלי הספורט ובמותג הג'ינס שלבשה, היא נראתה כמו..." <שני הגרוש שלי>

Fanja

New member
אנא: פאנג'ה. גם זה מותג ../images/Emo6.gif

גם נעלי הספורט ממותגים? הם של אותו יצרן ? ובכלל עכשיו לא ברור לי מאיזו שפה לאיזו שפה התרגום ? אם אתה לא מתעקש על ^Designer" אז אפשר פשוט גינס יוקרתי ?

harpomarxx

New member
תודה יובל - בינגו.

את designer water הייתי מתרגם כ"בקבוק יוקרתי של מים מינרליים", ולכן, תודות לך, נראה לי שפשוט אלביש את הבחורה ב"מכנסי ג'יחנס יוקרתיים". תודה.

Boojie

New member
מוזר לי הוויכוח.

איכשהו חשבתי ש"--- מעצבים" ממש נפוץ. גוגל אומר של"בגדי מעצבים" יש יותר מ-21000 מופעים, ומיני בגדים שונים (חולצות, מכנסיים, שמלות ואפילו ג'ינס מעצבים) מופיעים פה ושם במספרי מופעים נמוכים יחסית. מה שכן, בלי ה"של". בגדי מעצבים, מכנסי מעצבים, שמלות מעצבים, ואפילו רהיטי מעצבים וכדומה. הממ. כמובן, ייתכן שב"שמלות מעצבים" הכוונה היא שהשמלות תפורות מעצבים. אלוהים יודע שזה מה שאני חוטפת כשאני הולכת למדוד שמלה.

למעלה