מכנסיים נקרעים

דגיתי

New member
מכנסיים נקרעים

רציתי לשתף אותכן בבעיה שמציקה לי ולשמוע את דעתכן. בשנים האחרונות גיליתי מחדש את הג'ינס וממש כיף לי לקנות מכנסי ג'ינס, אחרי שבעבר לא ניתן היה למצוא מכנסי ג'ינס מחמיאים למידות גדולות. אני קונה בד"כ מכנסיים עם מעט לייקרה, על מנת שיצמדו לגוף ולא יתרחבו, אלא יתנו רק את האלסטיות הנכונה. הבעיה היא שהמכנסיים שמוכרים בחנויות (עונות, מתאים לי, קרייזי ליין) אינם עשויים מג'ינס אמיתי ואחרי תקופה של שנה בערך הם נקרעים באיזור הירכיים הפנימיות. לא מדובר בפרימת התפרים עקב לחץ יתר (אני מידה 48 וקונה בהתאם למידתי), אלא בהתפוררות הבד. בחנויות עונים לתלונתי שאין מה לעשות, זה בד ולא ג'ינס ולכן נקרע. אז מה הפתרון? לקנות מכנסיים כל שנה מחדש? אשמח לשמוע איפה ניתן להשיג מכנסי ג'ינס אמיתיים ועמידים באיזור המרכז.

silvey

New member
מכנש מג'ינס אמיתי במידה גדולה זה

בעצם מכנסי גברים ואז המותן גדולה כמו לגבר. מכנסי ג'ינס עם אלסטיות שמוכרים בחנויות למידות גדולות משתפשפים בין הרגליים כתוצאה מהחיכוך בהליכה ואין מנוס מהשתחקות הבד.הפתרון זה לרזות או לקנות מכנס כל שנה. לחכות לסופונה ולקנות כמה זוגות בזול שיהיה בארון...פתרון אחר הוא לתפור טלאי על המקום הרגיש כדי שישתפשף יותר לאט, וזה בתנאי שלובשים טוניקות שמכסות, אם הביצוע לא מקצועי.

DREAM111

New member
בראשון יש חנות לגברים שאצלו

יש גינסים שהם ללא ליקרה עד מידה 80 בערך. אם את רוצה אני אתן לך את הכתובת המדוייקת.

אין מה לעשות. זו בעיה של כל מכנס

גם גינס משתפשף נורא בין הירכיים ונהיה מגעיל כזה. היו לי פעם שני זוגות מכנסיים של "שרינה" שהחזיקו לי שנים ואהבתי נורא כי הבד (מין לייקרה ) לא השתפשף לי כמה שהלכתי בהן. היצרנים בעצמם לא מעוניינים להשקיע בבד עמיד כדי שנמשיך ונקנה.

למעלה