מכנסיים וג'ינסים

t i m t a m26

New member
מכנסיים וג'ינסים

היי לכולם די חדשה כאן ואשמח לעזרתכן ... אני מחפשת מקומות עם גינסים או מכנסיים בגזרות מדליקות ובמחירים סבירים ... מידה 46 מחיר סביר בין 100-250 ש"ח אני צריכה לפחות 3 זוגות מכנסיים/גינסים תודה

liri לירי

New member
עונות

יש ג'ינסים במידה 46 ועכשיו יש מבצע לחברות המועדון 2+2 כלומר, את קונה 2 פריטים לדוג' גינסים במקרה שלך ומקבלת 2 נוספים מתנה (הזול מבינהם) הייתי ביום שישי בצהריים בעונות בקניון הזהב ויש היצע גדול של ג'ינסים. אדרבא במידה שלך זו לא בעיה

t i m t a m26

New member
מדובר בגזרות גבוהות ?

אף פעם לא מדדתי שם אבל התרשמתי שהגזרות גבוהות מאוד יכול להיות שאני טועה ?

liri לירי

New member
יש גם גזרות נמוכות

הם דיי שינו את הגזרות אבל, אין טוב ממראה עיניים וממדידה. אם יש חנות קרובה לביתך, כנסי התרשמי ותמדדי.

DREAM111

New member
אז נתחיל

כמובן שיש את עונות, מתאים לי, ורדה&לילית, בורדו, שרינה. כתובות לכל החנויות יש בקישורים/מאמרים וכו'.

t i m t a m26

New member
אופנת שרינה

ראיתי שיש בחולון ראשל"צ ונתניה משהי יודעת אם יש גם בתל אביב רמת גן או גבעתיים ? איך הסגנון שלהם ? צעיר ,מבוגר ? מצטערת על כל השאלות אני פשוט ח-י-ב-ת מכנסיים ...

naamon

New member
בורדו,ג'אמפ ואריסטו שמאט

אצל נאוה בבורדו ג'ינסים במחירים סבירים מאוד לטעמי, בג'אמפ ואריסטו יותר יקרים (לפי מה שראיתי לא יורד את המאתיים). בהצלחה!

micpri

New member
תמנון

ג'ינסים בגזרה מעולה, עכשעו יש מבצע של קונים ב-300 משלמים ב-200. כל ג'ינס עולה מאה, כך שאני כבר התחדשתי לי השבוע

liri לירי

New member
../images/Emo62.gif נזכרתי..........

מה עם COMO
יש להם ג'ינסים מדהימיםםםם. לא מוצאת כרגע את הכתובת שלהם אבל ידוע לי שיש להם חנות בראשון לציון.

נועה37

New member
בבורדו יש מבחר גדול של ג'נסים

וגם לא יקרים , אם אני לא טועה סביב ה 120 150 ש"ח

ג'ינסים מדליקים

יש לי חנות בחולון (מידות גדולות), יש בה מגוון גדול של ג'ינסים משגעים ואופנתיים. טווח המחירים נע בין 140 - 160 ש"ח. כמובן שיש גם חולצות.... במחירים סבירים ומתקבלים על הדעת. אופנת "בנג'מין" - רח' סוקולוב 49 חולון. טל: 03-5054498

למעלה