ובנוסף נראה שלאוסטריה יש הסכם הסגרה, כך שאם הפרקליטות הייתה מוציאה להן צווי מעצר, הרשויות באוסטוריה היו מתחילים לרדוף אחריהן.במעקב אחרי נעדרים מגרמניה שצצו בארגנטינה
למוסד יש הכי הרבה נסיון
היהלומיות ממש לא חשבו על זה
צו מעצר על מה ?ובנוסף נראה שלאוסטריה יש הסכם הסגרה, כך שאם הפרקליטות הייתה מוציאה להן צווי מעצר, הרשויות באוסטוריה היו מתחילים לרדוף אחריהן.
הן לא גנבו?צו מעצר על מה ?
הם לא עברו על שום חוק
אין נגדן שום תיק פליליהן לא גנבו?
לא פורסם שום דבר כזההן לא גנבו?
אני גם חושב שאתה צודק,אבל תיאורטית אם יש צו איסור פרסום לא מותר לו לשקר בנושא אם הם גנבו?לא פורסם שום דבר כזה
הבנק הודיע שלא נמצא שום בעיה ברישומים אצלו
לאאני גם חושב שאתה צודק,אבל תיאורטית אם יש צו איסור פרסום לא מותר לו לשקר בנושא אם הם גנבו?
או אפילו בלי קשר,אולי קיבל אישור מיוחד מבנק ישראל לשקר בשביל לא להבהיל מפקידים.
שוב, אני לא חושב שזה המצב אלא ברמה התיאורטית.
איזה ניסיון גם אתה היית יכול,אחרי שפעם אחרונה נראו בתחנת רכבת,במעקב אחרי נעדרים מגרמניה שצצו בארגנטינה
למוסד יש הכי הרבה נסיון
הרכבת היא לגרמניה ומשם טסו לארגנטינה.איזה ניסיון גם אתה היית יכול,אחרי שפעם אחרונה נראו בתחנת רכבת,
ברור שדבר ראשון מחפשים אם עלו על טיסה בשדה התעופה ומגלים שנסעו לארנטינה.
רק עיניין של חשיפת מידע.
יכול להיות שבעיקר לא חשבו על האפשרות שהמוסד יהיה מעורב בכלל. אגב על-פי פרסום רשמי הוא אכן לא היה מעורב בחיפושים. אגב2 היכרות המוסד עם ארגטינה מוכרת, אבל הייתה בכל זאת כבר לפני כמה וכמה עשרות שנים. אני לא יודע אם מה שכתבת בענין נכון גם כיום. או אולי מדויק יותר, נכון יותר מאשר ביחס למדינות אחרות.במעקב אחרי נעדרים מגרמניה שצצו בארגנטינה
למוסד יש הכי הרבה נסיון
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.