מכל הבחינות

da na 18

New member
מכל הבחינות

קניתי את "מכל הבחינות", אוגדן הבחינות של המרכז הארצי ב-118 ש"ח. ובתוכו הם צרפו דף ובו כתוב שאפשר להזמין ישירות מהמרכז הארצי ב-70 ש"ח בלבד, אשר בו נכללות גם בחינות קודמות בנוסף לשש.. עכשיו, אני לא מבינה. מה הרעיון? לבאס אותי אחרי שכבר קניתי את הערכה?

demultiplexer

New member
נראה לי שזו מהותו של המרכז הארצי לא

לבאס ולתסכל ולממר את החיים ?

da na 18

New member
../images/Emo207.gif כמותי

ארנבת קופמת X קפיצות בדקה. כל דקה שעוברת היא קופצת X קפיצות יותר מהדקה הקודמת. כל קפיצה הארנבת מתקדמת 20 ס"מ. אם הארנבת עברה במשך 5 דקות שישה מטרים כמה קפיצות היא קפצה בדקה הראשונה?

crazyan2

New member
השאלה הזאת מיואל גבע לא?!

לפי מה שאני זוכר התשובה היא 1.

בז שנות

New member
לדעתי התשובה היא

2 קפיצות אם כל קפיצה היא 20 ס"מ, והיא התקדמה 6 מטר כלומר 600 ס"מ בחמש דקות. אז סך הקפיצות בחמש דקות שווה ל600/20 כלומר 30 קפיצות זה בעצם סידרה חשבונית עם 5 אברים שהפרש שווה לאיבר הראשון והסכום לשלושים בקיצור האיבר הראשון שווה 2 והסידרה עצמה 2+4+6+8+10

Hagai007

New member
אני אני....בא...

או קיי.. סה"כ קפיצות מחשבים ע"י - 6 מטר (600) חלקי 20 וזה שווה 30 5 דק' עברו - כלומר, בדקה הראשונה הארנבת פקצה X בשניה 2X בשלישית 3X ברביעית 4X בחמישית 5X סה"כ 15X עכשיו משווים - 15X = 30 X שווה 2 ובדקה הראשונה היא קפצה X קפיצות, כלומר, 2. מקווה שלא טעיתי, שעזרתי ובהצלחה! Hag-(o) <3-E

Hagai007

New member
זה...

למי שרוצה עוד סימולציות (בד"כ כאלה שנבחנים לבד ולא השיגו סימולציות אחרות ממכונים שונים או מאתרי אינטרנט למיניהם.. Hag-(o) <3-E

למעלה