מכללת רעננה

orly2212

New member
מכללת רעננה

שלום, אני חושבת להתחיל ללמוד בסמסטר ספטמבר במסגרת האוניברסיטה הפתוחה למישהו יש אינפורמציה על מכללת רעננה?

yulia5200

New member
אני לומדת במכללה

אני לומדת במכללת רעננה שנה שניה, לאחר שלמדתי באו"פ לא במסגרת המכללה, ואני מאוד מאוד מרוצה. אני גרה בהרצליה וזה פתרון מצויין כי זה גם קרוב לי לבית וחוסך נסיעות וזמן מציאת חניה (שבת"א זה המון זמן...ואני גם נהנית מהגמישות של הלימודים של האוניברסיטה הפתוחה ומתנאים של המכללה (קמפוס, שירותי מזכירות כל היום, יותר תרגולים וכו')

דיסוצ

New member
למדתי במכללה

ועזבתי אחרי פחות מסמסטר. אני חושבת שכדאי שתחשבי קודם מה את רוצה מהלימודים בפתוחה. אם את רוצה שיעורים וחברה וכל מה שבעקרון יש באוניברסיטה, אז המכללה מתאימה. אם את רוצה ללמוד בלי הרבה שטויות מסביב, חבל על הכסף. כל העניין של מקום לימוד אחד ושירותי מזכירות נכון רק למי שבאמת מתכוון להגיע לכל השיעורים. אחרת זה לא ממש משנה.

דני778

New member
לגבי מכללת רעננה

כמה עולה להירשם למכללה לשנה (שלושה סמסטרים), בהנחה שאני מתכוון ללמוד 10 קורסים בשנה? ועוד שאלה: המכללה יכולה להבטיח לי שכל הקורסים שנרשמתי אליהם יתקיימו, או שיכול להיות שבחלק מהקורסים אני אצטרך ללמוד במרכז לימוד אחר?

סט נצחי

New member
לא מומלץ

10 קורסים בשנה זה המון אם אתה חדש זה ממש לא מומלץ וגם לא יאפשרו לך לדעתי בשנה ראשונה בלי אישורים מיוחדים להצליח להרכיב מערכת של 4-5 קורסים בסמסטר במקום אחד זאת משימה קשה ואין דבר כזה להתחייב שקורס יפתח במכללה ,זה ענין של כמות נרשמים,אבל יש די נסיון מצטבר עם ידע לגבי הסבירות אם קורס זה או אחר יפתח לפחות לגבי הקורסים הבסיסיים שוב , לא מומלץ בהתחלה לדעתי

דני778

New member
אני לא מתחיל...

השנה הבאה תהיה השנה האחרונה שלי... אבל החלטתי לוותר על המכללה - 2000 ש"ח תוספת לשנה נשמע לי מוגזם

טלי105

New member
מכללת רעננה SUCKS!

למה לשלם סתם 2000 שקל לשנה דמי מכללה? אם כבר תתנו לי, אני ענייה, וכך תעשו מצווה. אז ככה, באמת חבל על הכסף, אפשר ללמוד בפתח תקווה ב- "מכללת" פתח תקווה(זה בעצם תיכון במשך היום ובערב הופך ל"מכללה"), ולא לשלם 2000 ש"ח לשנה. אני לקחתי שלושה קורסים ברעננה, מרצים על הפנים! ובנוסף, בגלל שיש יחסית מעט סטודנטים במכללה, אז חלק מהקורסים לא תמיד נלמדים שם, ובמקום שלכל קורס יהיו שתי קבוצות, בקר וערב, יש קבוצה אחת בגלל מיעוט סטודנטים הנרשמים לקורס. נ.ב. יש מסלול משולב בבית ברל של לימודי קורסים של האו"פ ביחד עם קורסים של בית ברל שנלמדים בהוראה פרונטלית כמו באוניברסיטה רגילה. יש שם יום פתוח ב- 7.3.03

shirro

New member
מכללת רעננה

אני לומדת כבר 3 סמסטרים במכללת רעננה ואני מרוצה מאד. נוח לי מאד להגיע לשם, אני מקבלת שירות נפלא במשרד (רכזת אישית) ויש גם סיוע נוסף שהסטודנטים מקבלים ואין בשום מקום אחר. נאלצתי לקחת קורס אחד בפתח תקווה, בגלל אילוצי זמן, ואין בכלל מה להשוות. הרגשתי שחזרתי לבית הספר התיכון, פוי... אני חושבת שאני בהחלט מקבלת תמורה לתשלום גם אם אני לוחקת בחשבון את עלות הנסיעה לכל מקום והזמן שהנסיעה גוזלת ממני.

סט נצחי

New member
בפ"ת בכלל לא פוי

לא מכיר את רעננה את פ"ת כן , למדתי שם. בית ספר חדיש הנהלה חביבה שרות סביר יש כבר הרבה סטודנטים כיום ומגוון קורסים גדול והכי חשוב לא עולה אגורה נוספת ולמי שלומד רק קורס או לפעמים שניים בסמסטר זה הבדל מאד משמעותי

shirro

New member
מכללת פתח תקווה

למדתי שם קורס אחד וממש לא התלהבתי. בית הספר אולי חדש אך לא נראה כך. הכיתות זוועה והתחושה היא לחזור לבית הספר. גם הרכב האוכלוסיה הלומד שם רחוק מלהלהיב. לגבי התשלום למכללת רעננה - הוא מצדיק כל שקל !!!!

למעלה