מכללת רמת גן

אלי67

New member
מכללת רמת גן

אני בודק את האפשרויות של לימודים כסטודנט האוניברסיטה הפתוחה בקצב של 3 קורסים בסמסטר באחת המכללות באזור ת"א. אחת האפשרויות שלי היא מכללת רמת גן. אשמח לקרא כמה שיותר חוות דעת מניסיונכם על המכללה הזו או אחרת. תודה לכל העונים

kerend

New member
אני לומדת שם

בקמפוס ערמונים, כבר שנה שלישית. מכללה נחמדה מאוד. המרצים טובים.- לפחות כל אלה שנתקלתי בהם עד היום. אך לא לצפות ליותר מידי חיי חברה שם...... אבל בסה"כ אני ממש מרוצה מהמכללה למרות שאני לא חושבת להמשיך בה גם בשנה הבאה כי ללמוד במסגרת מכללה זה אומר להיפרד מעוד 2000 ש"ח בשנה. (כשלא נתחשב בדלק שעולה לי להגיע לשם) כדאי לבוא ליום פתוח כדי לבדוק את כל האופציות או להגיע ליעוץ במזכירות המכללה.

אלי67

New member
קרן

יש אמת שבחלק מהכיתות האווירה דומה לבי"ס תיכון ? תלמידים שמפריעים קצת למרצים וכו.. כי האווירה בכיתה ואפקטיביות של ההרצאות די חשובה פה אחרת אין לי סיבה לשלם וללמוד שם.

kerend

New member
מבחינת האוירה בכיתות

יש קצת הרגשה של תיכון אבל נראה לי שבכל מרכז לימוד זה קיים כיוון שזה לא כמו באוניברסיטה רגילה שהכתה היא עם 100 סטודנטים לפחות... אבל ככה הכיתות יחסית קטנות ולא נתקלתי בהפרעות במהלך השיעורים. (תמיד יש יוצאי דופן אבל בגדול השיעור בד"כ עובר בצורה שוטפת) המרצים ברובם מעניינים וטובים עד מצויינים. (גיל אשכנזי ורביד דורון - במיוחד !!) אם אתה מתכוון ללמוד שם כמה פעמים בשבוע אז גם קל יותר לרכוש שם חברים כי בסה"כ יש שם אנשים טובים. אני אישית לומדת פעם בשבוע וגם לא תמיד.. אז מבחינה חברתית אני לא מצפה למצוא ממש חברויות... למרות שבשנה הראשונה למדתי פעמיים בשבוע ואז מכירים ככה יותר.. סה"כ אם זה לא רחוק לך - כדאי לך ללמוד ברמת גן. מקסימום תנסה שנה ראשונה ואם תראה שזה לא שווה את הכסף אז תמיד תוכל לעבור לקמפוסים אחרים. שיהיה בהצלחה !

gooloo

New member
מכללת ר"ג

אני מסיים השנה את לימודי במכללה והאמת די נחמד ללמוד שם....בניגוד ללימודים בשאר מרכזי הלימוד של האו"פ אני דווקא כן הכרתי שם חברים וכן התפתחו לי יחסי חברה וזה ממש חשוב לרכוש חברים בלימודים. לסיכום למרות שזה מצריך 2000 ש"ח נוספים כל שנה בשלוש השנים הראשונות זה שווה.

אני לומד שם בד"כ

המקום נחמד, הרבה קפיטריות, כל הכיתות אם אני לא טועה ממוזגות, אין בעיה לרכוש חברים, והאווירה בשיעורים היא כמו בכל קבוצה אחרת. כמו שבכל מרכז אתה יכול ליפול על קבוצה טובה, ועל קבוצה גרועה, זה לא משהו שמאפיין את המכללה, אבל בסה"כ רוב האנשים הם בסדר גמור. אומנם אין תמיד את כל הקורסים, אבל ככה זה בכל מכללה. מה שכן, בשעות מסויימות, יש בעיות חנייה במכללה, וצריך לחנות באחד הרחובות (לפעמים מוצאים קרוב, ולפעמים לא), אלא אם כן אתה מגיע מאוד מוקדם.

למעלה