מכללת כנרת

shaybarca

New member
מכללת כנרת

ערב טוב חברים, כמו שזה נראה כרגע אני מתחיל הנדסת תוכנה במכללת כנרת.
יש פה משהו שלמד הנדסה בכלל ותוכנה בפרט במוסד הזה, ויכול לשתף אותי בדעתו ובניסיונו?

בעיקר מבחינת רמת לימודים והדרך שבא מסתכלים על בוגרים מהמוסד הנ"ל.

ומה עדיף בראודה או כנרת, בהנדסת תוכנה כמובן.

תודה מראש : )

oromer

New member
מנהל
אורט בראודה עדיפה

לאורט בראודה יחסית למכללות יש שם מצוין. עד כמה שאני יודעת חלק מהמרצים של הטכניון מלמדים שם.
אני שמעתי שבוגרי שנה א בבראודה יכולים להתקבל לשנה מתקדמת בטכניון (באחד החוגים שבררתי בעבר).
התנאי קבלה לבראודה נמוכי מהנדרש בטכניון, אך עדיין הם לא נמוכים באופן כללי. לא כל אחד יכול להתקבל לשם.
אני לא מכירה את מכללת כנרת מספיק- אבל לא שמעתי עליהם דברים טובים במיוחד

shaybarca

New member
אוקיי אז איך את מסבירה...

תודה רבה לך על התגובה המפורטת : )

אבל איך את מסבירה את זה שהדרישות בכנרת גבוהות יותר מבראודה?
ובנוסף אני לא יודע מה קורה בשאר התארים אבל בהנדסת תוכנה יש בכל מחזור בין 30 ל 45 סטודנטים, כלומר יחס הרבה יותר אישי. אני שומע הרבה שאנשים שלומדים שם שהיחס האישי הזה מורגש...

בבראודה הבנתי זה מגיע ל200 פחות או יותר...

oromer

New member
מנהל
המשך

אני לא יודעת. זה מוזר לי קצת.
בכל אופן, גם ככה לבוגרי מכללות יש קושי במציאת עבודה. אז עדיף ללכת למכללה שיש לה שם גם אם הוא לא מוצדק.
יש פורום בתפוז שנקרא עבודה בהייטק. מוזמנת לשאול אנשים שעובדים מה יותר נחשב.

היי

אני למדתי בבראודה ואני מכירה כאלה שלמדו בכינרת (היו בבראודה הועזבו ובעקבות זה הלכו ללמוד בכינרת).
אם כבר אתה לומד במכללה עדיף לך בבראודה אם אתה רוצה למצוא עבודה בתחום אחר כך.
הלימודים בבראודה יותר קשים והסיבה שהם לא מדקדקים בתנאי קבלה היא שהם מעזיבים את הסטודנטים שלא מתאימים.
אם הקריטריון שלך הוא יחס לך על כינרת, אבל קח בחשבון שתתקשה יותר במציאת עבודה בתחום אחר כך, אבל מבחינת סטודנט יהיו לך חיים קלים יותר.

אני מצטערת שלא למדתי בטכניון כעת כשאני חושבת על תואר שני, למרות שבאוניברסיטת חיפה ובפתוחה לא עושים בעיות בקבלה, בטכניון הם מסתכלים עקום על כל מי שלא עשה שם את התואר הראשון ולא חשוב כמה הציון שלך גבוה. דבר נוסף בתואר שני עם תזה אתה צריך מנחה והרבה יותר קל לך למצוא כזה כשאתה מכיר את האנשים סביבך והם מכירים את היכולות שלך, זה גם משהו שלא לקחתי בחשבון. אז אם יש לך אופציה ואתה חושב על תואר שני תבזבז זמן על השלמות ולך לטכניון. אם אתה מסתפק בראשון בראודה מספיק טובה לתעשיה.

מקווה שעזרתי ולא בלבלתי יותר :)

reload00711

New member
תגובה

כנרת זה מקום ברמה נמוכה ,
עדיף בראודה , בכל מקרה
את יכולה לבדוק באתר "דרגו" את הביקורות על המקומות השונים.

למעלה