מכירת משחק

robi90

New member
מכירת משחק

שלום אני מעוניין למכור משחק.... ויש לי כמה שאלות: 1.מה המכתב שאני שולח לספונסר אמור להכיל? אפשר כמה טיפים כיצד לכתוב אחד? 2.האם יש משהו אשר כבר מכר משחק לספונסר? אם כן, אפשר פרוט על התהליך? אלו השאלות העיקריות בינתיים, תודה למי שעוזר.

Darakan

New member
www.flashgamelicense.com

פתח חשבון שם, יענו לך על כל התשובות.

Darakan

New member
אז ככה

זו קהילה של מפתחים שמעלים את המשחקים שלהם, מקבלים דירוג, ובהתאם לכך כמעט כל הספונסרים שאתה יכול לחשוב עליהם עוברים על רשימת המשחק ונותנים הצעות מחיר בשיטה של מכירה פומבית. תקרא את ה-FAQ שלהם, זה ממש לא מסובך.

robi90

New member
תודה רבה

ממש תודה אבל יש לי שאלה כתוב שם: "The only thing we ask in return is a small commission on any deals you make here, paid either by you or by the sponsor." תרגום: "הדבר היחיד שאנו מבקשים בתמורה הוא קטן עמלה על כל העסקות שתבצע כאן, שילם גם על ידך או על ידי אחראי. ". מה זה אומר?

Darakan

New member
הם מבקשים 10% עמלה על כל מכירה שלך

העמלה הזו היא לא חובה - אבל היא כדאית, שכן בעלי האתר נותנים לך פריוולגיות כאשר אתה משלם אותה (העלת "ערך השוק" שלך וסיכוי טוב יותר להכניס את המשחקים שלך לרשימת המשחקים המועדפים).

robi90

New member
תודה

תודה רבה יש לי עוד שאלה: העמלה הזו אני צריך לשלם אותה מהכסף שלי או שזה מהכסף שהספונסר נותן לי.

Darakan

New member
העמלה נלקחת מ-PayPal

אם זה מהכסף שהרווחת או כסף שהטענת לשם - זה כבר תלוי בך. בכל מקרה, אני לא יכול לתת עצות לגבי מה לרשום בכל דבר. תחשוב מה מתאים לכתוב בפרופיל בתור מפתח שיכול למשוך תשומת לב חיובית.

voguemaster

New member
יש משהו כזה למשחקים סלולריים ?

למיטב ידיעתי הפורטל שהכי מתקרב לזה הוא FANDANGO. מישהו יודע במקרה ?

למעלה