שלום אני מעוניין למכור משחק.... ויש לי כמה שאלות: 1.מה המכתב שאני שולח לספונסר אמור להכיל? אפשר כמה טיפים כיצד לכתוב אחד? 2.האם יש משהו אשר כבר מכר משחק לספונסר? אם כן, אפשר פרוט על התהליך? אלו השאלות העיקריות בינתיים, תודה למי שעוזר.
זו קהילה של מפתחים שמעלים את המשחקים שלהם, מקבלים דירוג, ובהתאם לכך כמעט כל הספונסרים שאתה יכול לחשוב עליהם עוברים על רשימת המשחק ונותנים הצעות מחיר בשיטה של מכירה פומבית. תקרא את ה-FAQ שלהם, זה ממש לא מסובך.
ממש תודה אבל יש לי שאלה כתוב שם: "The only thing we ask in return is a small commission on any deals you make here, paid either by you or by the sponsor." תרגום: "הדבר היחיד שאנו מבקשים בתמורה הוא קטן עמלה על כל העסקות שתבצע כאן, שילם גם על ידך או על ידי אחראי. ". מה זה אומר?
העמלה הזו היא לא חובה - אבל היא כדאית, שכן בעלי האתר נותנים לך פריוולגיות כאשר אתה משלם אותה (העלת "ערך השוק" שלך וסיכוי טוב יותר להכניס את המשחקים שלך לרשימת המשחקים המועדפים).
אם זה מהכסף שהרווחת או כסף שהטענת לשם - זה כבר תלוי בך. בכל מקרה, אני לא יכול לתת עצות לגבי מה לרשום בכל דבר. תחשוב מה מתאים לכתוב בפרופיל בתור מפתח שיכול למשוך תשומת לב חיובית.