מכירת חיסול.

conio stdio

New member
אבל אני למשל יצרתי קשר ולא חזרת אליי...

ודווקא אם יש הרבה אז במקום להסביר לכל אחד בנפרד שווה לך לפרסם רשימה אחת כאן בפורום. וכמו שאמרתי - אני אשמח לעשות קנייה מרוכזת. חסרים לי הרבה CD-ים אבל לא חסר לי כסף.

אני מתנצל.

אני כרגע במשא ומתן עם בן אדם שמעוניין בכל הדיסקים כחבילה אחת. יש ויכוח על המחיר. לא מוצא חן בעיניי המחיר שהוא נותן לי. אני רוצה לראות איך זה יסתיים. איך פנית אליי . במייל ? בטלפון ? ושוב סליחה.

conio stdio

New member
אתה אשכרה לא רציני../images/Emo31.gif

וקשה לי להאמין שמומלץ לעשות איתך עסקים. קבל ביטול.

החזרתי לך מייל.

אני לא מבין על מה העצבים. אין חוק שקובע שאני צריך לחזור לבן אדם שנייה אחרי שהוא שולח לי מייל. על מה הלחץ. היו אנשים לפנייך. אני מבין שחזרתי אלייך מאוחר אבל חזרתי. בכל אופן , קיבלתי את הביטול. תחזרי אליי אם תשני את דעתך. נשארו לי עדיין דיסקים כמו שכתבתי לך במייל. יהודה.

ואגב , עוד משהו conio stdio

זה מצחיק שאת מצפה מבן אדם להיות און ליין על המחשב 24 שעות. ואם לא הייתי על המחשב 3 ימים לדוגמא ? ואם לא בדקתי מיילים 3 ימים ? אני אדם עובד. יש לי חיים. את לא יכולה לשלוח מייל ולצפות לתשובה תוך 5 דקות. סך הכל חזרתי אלייך תוך מספר ימים. אנשים לא נמצאים על המחשב 24 שעות. תופתעי לקרוא. אולי זה יפתיע אותך. בשביל זה יש טלפון. יכולת להתקשר. יהודה.

conio stdio

New member
איזה 5 דקות ואיזה להיות מקוון 24 שעות.

תסתכל על התאריכים בשרשור. אם פרסמת מודעה ואז אתה לא טורח לבדוק מיילים במשך שבוע זה קצת תמוה. במיוחד שבמקביל אתה כן גולש בפורום. מה גם שאתה כותב פה בעצמך שפשוט ניסית לסגור עסקה עם אדם אחד אז בינתיים אתה מתעלם. חלפו להם שלושה ימים, ראיתי שאתה כותב פה אז הערתי את תשומת ליבך בעדינות ושלחתי לך עוד פעם מייל. הבטחת לענות אבל לא ענית, חלף לו שבוע וכלום. נראה לי קצת מוגזם לרדוף אחרייך בטלפון אחרי שכבר שלחתי לך שני מיילים וגם הסבתי את תשומת ליבך אליהם בפורום. אל תצפה מאנשים להפוך לסטוקרים. האינטרס למכור הוא כולו שלך ואם אתה רוצה כסף מאנשים חובת ההוכחה עליך. כאמור - אני מוותרת ושיהיה בהצלחה.

למעלה