מכירת הנשמה לשטן

neophile

New member
מה לגבי

קיום המשאלה שלך , אך עם זאת גהנום על פני האדמה?(בשבילך)

MetalSinagouge

New member
אם חשבת על זה...

סימן שכבר מכרת! Aiiind youuu R condeeemned to the FIERY HOT (kinda SULFURISH) FAYAAARS of HEAAALLL!!! אני חושב שהתעסקות רצינית בזה (ז"א יישום) מעידה על נצרות מדרגה ראשונה (לא שזה רע, כמובן, אבל יהיה נחמד עם כל מי שפצע את הזרת הקטנה שלו כדי לכתוב את שמו ידע שהוא פועל בצורה נוצרית למדי, ע"פ משהו שפונטז על ידי נוצרים). ישנן 2 גישות, הגישה המודרנית והמגניבה, והגישה הימי-ביניימית והמגניבה אף היא. הגישה הראשונה, כאמור לקוחה מראיית עולם של "שטניזם" מודרני. הגישה השנייה מאורחת באתר שמכיל הרבה מידע מועיל וטוב על מדיטציה למשל, אבל כשאתה קורא כל שנייה בטקסט על היפנוזה עצמית משפטים בסגנון של "אם עדיין לא הקדשת את עצמך ללורד שייטחאן, אנו מציעים לעשות זאת" זה סתם הופך את זה לזול, א-לה סוכנות מכירות של חבר מביא חבר. מה גם שהקישורים למידע עלוב נאציאונל-סוציאליסטי לא תורמים. הי- אני לא יכול להתחרות במגניבות שכזו.

ToryMaster

New member
אתה יודע

לא יבוא פתאום איזה כומר לשעבר בשם מורגן להציל אותך...

נניח ואפשר,

מה הנשמה שלך שווה לשטן, למה שהוא ירצה לקנות אותה? (אני לא שואל בציניות, אני שואל ברצינות). מה לך יש להציע לשטן?

PurpleFilth

New member
עסקאות עם ישויות

זה דרך אחת מני רבות להשיג מה שאתה רוצה. כן, זה אפשרי, אבל עזוב אותך, יש דרכים קלות יותר. אם אתה מתעקש להשאר בתחום העיסקאות, תעשה קצת research בדמוניזציה, למצוא שד שקשור ספציצית למה שאתה רוצה. זה, כמובן, בתנאי שתצליח ליצור איתו קשר. אבל אתה כבר בקטע של להציע את נשמתך - גם אני מעוניינת. ואולי גם אוכל לעזור לך. אם לא נעים לך פה, פנה אלי במסרים.

gdisrael

New member
טפשון, אי אפשר למכור את הנשמה

לשטן - אפשר לזכות בכל דבר, אבל זה לא יגרום לך למכור את הנשמה לשטן - 'מקסימום' נצח בגהינום לאחר המוות. אבל במילא אתה תולעת סרוחה, זה לא ישנה הרבה. תולעת פה, תולעת שם - עדיין נשארת תולעת !

neophile

New member
בשבילו- גהנום על פני האדמה, עכשיו.

הוא כבר נמצא בגהנום והוא עוד מתיימר שיש לו עמדת מיקוח פחחחח

neophile

New member
דרך אגב

אני מקובל רושם חזק שלא מדובר באדם אמיתי, אלה בפיצול אישיות של *מישהו*

gwizard

New member
לא, אי אפשר

הנשמה לא שייכת לך מלתחילה אז אתה בהחלט לא יכול למכור אותה.

ljs

New member
הרעיון יותר בכיוון של

הצהרת נאמנות, או מכירת השירות / הכוח שלך. אם בכלל הטקס הזה שווה משהוא.. העברת הבעלות על הנשמה בטאבו, לא כל כך רלוונטית לדעתי.

למעלה