מכירת הנשמה לשטן

מכירת הנשמה לשטן

האם אפשר באמת לעשות את זה- למכור את הנשמה שלך לשטן תמורת משאלה? ואם כן, איך?

Wing Chan

New member
לא ידעתי ששוכנים פה כול מיני

פאוסטים ביתיים שכאלה.

חח כאילו שאני אגיד אותה למישהו...

בואי רק נגיד שאני יותר ממוכן לבלות את הנצח בגיהנום בשביל שהמשאלה הזאת תתמלא.

למען האמת,

נצח בגיהנום נראה פתאום כמו מחיר קטן בשביל המשאלה הזאת. קטן מאוד, אפילו.

MetalSinagouge

New member
לא נראה לי.

אני לא מאמין בכל הקטע הזה של "גן-עדן & גהנום", אבל לא אני זה שקובע את החוקים. לדעתי להשרף לנצח ולהרגיש כאב בגוף שלא מתכלה אבל כן רגיש לכאבים זה דבר נוראי. אין הרבה דברים ששווים את זה.

ljs

New member
זו משאלה שקשורה לקבלת כוחות כלשהם?

ולא שאני מומחה לענייני שטן, רק שבחישוב לוגי, אני מגיע למסקנה שמאחר והשטן הוא לא מקור החסד והטוב בעולם, ייתכן שהמשאלה שלך תתקיים בעירבון מוגבל מאד, ותקבל איזה תרגיל עוקץ ביחד איתה. אגב, לא נראה לי שלהיות משרת השטן, זו עבודה בתנאי מלון חמישה כוכבים. וזה עוד לפני הגיהנום שאתה לא יודע בכלל מה יש בו ואתה מוכן לקפוץ ראש לתוכו.. כל זה בהנחה שתצליח בכלל..

MetalSinagouge

New member
חישוב לוגי?

בחישוב לוגי ופאראנואידי במיוחד, אפשר היה אפילו לחשוב שהשטן כבר מהתל בנו, על ידי מגבלות וגזרות כמו ברית מילה, וכמובן אותם 7 חטאים חסרי מחילה. בהנחה שזה יכול להיות, השטן הוא -כן- מקור הטוב בעולם. מה זה טוב? מה זה רע? דרך אגב ,Iname the Life Aspec, אני זכר.

ljs

New member
מכל ההתפלספות הזו, לא הבנתי למה

השטן הוא מקור הטוב בעולם? אפשר אולי להתווכח מהו טוב, ומהו רע. אבל כל עוד אף אחד מאיתנו לא פגש את השטן וערך איתו שיחת הכרות, אנחנו חייבים להסתמך על המסורת, והיא, ברוב הדתות, ולאו דווקא דתות, גם מיתולוגיות שלא קשורות לדת כלשהי. מייחסת את האחריות לרוע, לשטן.

MetalSinagouge

New member
זו הנחה שהוא מקור הטוב בעולם.

הנחה שהיא כמובן קצת פחות טובה מההנחה שהוא מקור כל הרע בעולם, כי כמובן עם כל הכבוד לחידושים, אנשים הם נוסטלגיים מטבעם. אישית אני מתקשה להאמין בשטן, למרות שבכל פעם שאני נכנס למין דיון כזה של קיים\לא קיים אני אוהב להזכיר לעצמי את המשפט "יש דברים ידועים, וישנם דברים לא ידועים, וביניהם יש את הדלתות" (נא להתייחס לחלק הראשון על הדברים, ולא להתייחס לדלתות כי זה סתם לא קשור), אני פשוט חולה, מת, מצורע על דרך מחשבה שמכונה "אגנוסטית"= The big "I d'nnow" אני מאמין בשטן בדרך הקיטשית והנוחה של "כוח מסויים בטבע". יכול להיות שאם אמדוט מספיק זמן יום אחד, אגלה כי יצור שזוף ומקורנן יכנס בי דרך הרקטום. מה שאני כן יודע הוא שלא הייתי רוצה לסמוך על אנשים שטענו בקנאות רבה כי השמש סובבת סביב כדה"א. אגב, לא נתקלתי עוד בתיאורים של 100% שטן במיתולוגיות אחרות. כמובן שיש כל מיני אלי מוות כמו "באבא-יגה"
, יש את צ'רנובוג למשל, ואת לוקי, אבל אלה דמויות שנתפסות בראיית עולם של "השלמה עם המציאות". כל שנה יהיה חורף, כל שנייה מישהו יכול למות, ואם לפעמים נדרשת עורמה ופיקחות כדי להשיג משהו, כדאי להשתמש בזה.

ljs

New member
עורמה, פיקחות?

אם הישות הזאת, או מה שלא יהיה, מסוגלת להעניק לך כל מה שתרצה בתמורה לנשמתך, א. הפיקחות והעורמה שלה כנראה גדולות יותר משלך. ב. היא צריכה את נשמתך למטרה כל שהיא, רוב הסיכויים שהמטרה הזו לא תעלה בקנה אחד עם האינטרסים שלך.

MetalSinagouge

New member
מסכים.

אם כבר בנצרות עסקינן (כי שטן זה בעצם דייסה יהודו-נוצרית: האל סת' והאל תות') אז המטרה של השטן זה להתכונן "למלחמה הסופית" (אהמ אהמ Ragnarok, מישהו?) בין כוחות הטוב לכוחות האופל (666666666666). בגלל זה אני חושב שאם פונים לשטניזם תאיסטי, אז "Temple of Seth" הוא המקום המתאים. שאר האנשים פשוט ייפנו לשטניזם מודרני בגלל הדרמה (הדי טובה) אני מניח. יצא לי להתעניין בדמונולטריה לפני כמה זמן, חוץ מזה שהחומר באינטרנט הוא מועט ביותר, אף פעם לא הבנתי איך אפשר לסגוד לישויות מהתנ"ך (יכול להיות שאני סתם לא תפסתי משהו). אני די יכול לקבל את הרעיון של "אינקובוס סאקובוס" בתור יצורים שנוצרו מהאנרגיה של נימפומן זה או אחר במהלך אקט מיני. בשאר השדים, אישית, לא נתקלתי. אני מאמין שהם מרכיבים כל אדם בעולם במידה זו או אחרת בתור ארכיטיפים: ממון, בהמות', לוציפר ועוד ועוד.

gwizard

New member
טעות

אתה כן קובע את החוקים, אתה פשוט לא מודע לזה עדיין

RainBird

New member
תראה, ייתכן שהמישאלה שלך זה משהו שיכול להתבצע באמצעים מאגיים או אחרים ואין צורך לעבור את כל הפרוצדורה הזאת.

למעלה