מכירים ?

זה לא כינוי

כשניסיתי להרשם-ענו לי ששיפי תפוש כבר, וניתנו לי כמה אופציות בחירת (היחידה, המקורית וכו....). אני באמת שיפי, וכשאני קוראת את כל הכינויים בפורום, אני תוהה האם אני נאיבית, או מה.....מה לא בסדר איתי, שאני לא צריכה כינוי ?

אלמרה

New member
כל אחד בוחר לעצמו כינוי

ויש הבוחרים בשמם המלא או חלקי. את לא היית חייבת לקבל את הצעת המערכת ל"המקורית" יכולת לבחור כל דבר אפילו שי קי או ש יקי או שיק י או ש י ק י וכל אחד מהם אם הוא לא תפוס - שלך!

גבי 26

New member
תתחדשי, נעים מאד../images/Emo45.gif

גבי

שקדיה100

New member
ולי יש

פורום "הבית", באתר אחר, שהוא פורום שנוצרים בו קשרים חברתיים מדהימים, קבוצות חברים, קבוצות תמיכה, טלפונים רצים כמו מטורפים, חברויות וידידויות נפש. ויש מפגשי פורום גדולים, ויש קטנים לקבוצות-מקומיות וחברים משותפים. וזה פורום שחברים בו גם פנויים פנויות (לא רק) אז פה ושם נרקמים רומנים, ויש שני זוגות שמחזיקים מעמד כבר כשנה וזה נראה רציני. אז למה אני פה? או. כי הגיל שם צעיר הרבה יותר, ככלל. פה ושם אישה או שתיים בגילנו, וכולי. אם מישהו מחפש היכרויות, זה מתאים לגילאי 35 פלוס. אז למה אני שם? כי יש לי שם אנשים שאני לוקחת אותם אתי לחיים. ידידי נפש, אהבות אמת, והזדהות עם הפורום. ואני חדשה פה בכלל, הגעתי מספר ימים לפנייך, ווודאי שלא פגשתי איש. וכמובן - אי אפשר להתעלם מהעובדה המעניינת שיש פה כשלושה גברים שאם יתחילו במסע פגישות, הם בהחלט עלולים להתעייף מהר... ויש פה כתריסר נשים שאם הן יחכו לגברים מהפורום הזה, הן בהחלט עלולות להזדקן מהר... בעיה.

חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

אוייי את יודעת לכתובבבב.... אוהבת לקרוא אותךךךך
אין לך מושג איך אני צוחקת פה עכשו

אוהבת את ההתנסחויות שלך,

אפשר להציע לך חברות ? את שווה בעיני, עזבי בינתיים את שלושת הגברברים,כדאי לשים לב בחיים איפה יש "חיר"-יעני, איפה האינטרס שלנו...

אלמרה

New member
שיפי: את עוד לא כאן וכבר

את מוותרת או מייתרת את שלושת (לדעתי ישנם יותר) ה"גברברים" - לא נעלב - טוב לך?

שקדיה100

New member
תודה לכולכם, ושיפי...

יקירה, אשמח לקבל את הצעת החברות שלך, אבל אל תטעי - ה"חיר", יעני, האינטרס שלי, נמצא אצל הגברים. לא בשום מקום אחר...

עוד בענין "חיר"

זהו,שכולנו רוצים לפגוש ולהכיר , עובדה-כולנו פה. אבל ה"חיר" נמצא אצל כל אחד מאיתנו, ולא אצל מישהו - בשבילנו.

שיפי,מה שאת אומרת בעניין החיר

= נושא לדיון.למה שלא תפתחי שרשור בנושא?

רוצי לקנות מקומות שמורים

זה יבטיח לך מקום בין הראשונות,ואני מתחייב לא להתעייף,לפחות לא עד שיגיע תורך, איך אני?

שקדיה100

New member
אתה גדול, בלישם

מוכר כרטיסים, הא ????? שלא תשאיר מישהי, חלילה וחס ושלום, עם כרטיס שפג תוקפו... נדיבותך נוגעת ללבי, אבל - אמנם הבטחת לחכות לי עד שאגיע, אבל מה שמעניין אותי באמת זה מה יקרה לסוללה אחר כך... תאר לך שהשפן של אנרג'ייזר ישבוק?

למעלה