מכירים ?

מכירים ?

יכול ליהיות שאנשים פה מכירים אחד את השני..והשלישי..וכן הלאה?בתור חדשה בפורומים בכלל - איך זה עובד ?

ben3211

Member
אז זהו, שבינתיים זה לא עובד. ../images/Emo10.gif

תיבת המסרים שלי כל כך ריקה, שהחלטתי לאכסן בה בגדים.

לא מכירה כאן אף אחד.

איך זה עובד בפורומים? תראי, הייתי בשני פורומים שנושא הפורום מאוד ענין אותי [שלא קשורים להכרויות ] .נסעתי לשלושה מפגשי פורום.מאוד נהניתי מהמפגשים עם כל מיני גילאים ולראות את הפנים מאחורי הניקים. אחד המפגשים היה טיול מקסים לצפון וארוחה משותפת בחיק הטבע.

אני מכירה מכאן רק את מגי

שתינו כותבות באותה קומונה ואני אוהבת את חוכמתה וההומור שלה.

ben3211

Member
../images/Emo45.gif הייתי לא מזמן במפגש כזה.

הגברים דוקא היו די נחמדים, ג'נטלמנים וסחבקים. אבל הנשים...אללה יוסטור, כאילו נלקחו מאיזה סרט של פליני. לא רוצה להכליל. אתן בטח יותר חמודות.

אני בזמנו הייתי בכמה מפגשים

של חבר'ה שהתכתבתי איתם בצאט. היה בדיוק ההפך ממה שאתה מתאר. הנשים היו חמודות, מטופחות ומקסימות וכל ה"נסיכים" למיניהם נראו כמו .... בעצם עדיף לא להגיד והמבין יבין.

ben3211

Member
יולי צפון אל תשווי, הצפוניות תמיד

יותר יפות, תקחי לדוגמא את השבדיות והרוסיות. הקור עושה טוב לעור שלהן, מעין שימור של הטבע.

ben. למה אתה מתכוון

ב-אללה יוסטור?

ben3211

Member
התכוונתי שאחרי המפגש ההוא

הייתי צריך ללכת לפסיכולוג שיוציא אותי מהטראומה. אבל בתור ילד גדול אני לא מתלונן, אני יודע גם לאכול את הדייסות שאני מבשל לעצמי.

ben3211

Member
עכשיו הכל בסדר, יולי, למדתי את הלקח

מעתה אני מגיע למפגשים כאלה אך ורק עם ליווי צמוד של מד"א. במקרה שאחטוף התקף לב.

../images/Emo68.gif מענין שאף אחד לא רואה

את החטוטרת שלו. הגברים בטוחים שהם לפחות רוברט רדפורד והנשים בטוחות כנ"ל . מדוע אני חוטאים כל כך מהר בהכללות. הרי לא הגיוני שכל הגברים במפגש מסוים היו אללה יסטור ובמפגש אחר הנשים היו אללה יסטור.

צודקת...את צודקת

אבל הייתי חייבת לענות לו כי....כי....באמת שהנשים שאני ראיתי במפגשים לא ביישו את הפירמה. (בשיא הצניעות)
.

ben3211

Member
צפורת אני לא רוברט רדפורד, אני לא

גידי גוב, אני לא אריק איינשטיין, אפילו לא חנוך. אבל אני שר... מה--

גבי 26

New member
../images/Emo13.gifהבטוי שאני משתמשת בו

הוא, הגמל לא רואה את הדבשת שלו....זה לכל הסוגים והמינים ללא הבדל דת, גזע!!!

שקדיה100

New member
וזה היה

מיועד לבן , על היכולת שלו לאכול את מה שבישל לעצמו (בעניין זה).

אלמרה

New member
ההכרויות אמורות לדעתי להיתקיים....

מאחורי הקלעים... אני גם טרם פגשתי אף לא אחד מהחברים וחברות. מפגשים של חברי פורום באים בחשבון רק אחרי שמתגבשת קבוצה גדולה וכעת אין עוד קוורום לפורום... סבלנותא? לא? ברוכה הבאה שיפי המקורית החדשה

למעלה