מכירים ת'קטע...

asaf36

New member
טוב, אז נדרשת הבהרה

וזה חשוב: זה לא אישי! אף תגובה שלי כאן לא היתה אישית, ולכן אני אומר שזה לא עניין למסרים וגם לא לפורום צרכנות, כי אין לי תלונה ספציפית לחברה מסויימת, אם כי אני יכול בהחלט לספק אחת או שתיים. אני מבין שאתם רוצים מקום לבכות בו על הקושי. מה שאני אומר הוא עקרוני וחשוב שתשמעו אותו (לדעתי). הלקוח הישראלי נדפק ללא הרף. פשוט כך. רוב העסקים בודקים עם עצמם איפה הם יכולים להרוויח עוד ולתת פחות. זו האווירה הכללית והרוח הזו נושבת בשנים האחרונות גם מהפוליטיקה, וללא בושה. אתם חוטפים כי אתם בקו הראשון, ויותר גרוע מזה - אתם לא אלה שצריכים לתת את התשובות. אני חוזר שוב - תחשבו על התסכול של מקבל השירות שיכול לדפוק את הראש בקיר מעצבים, כי אין לו ממש אפשרות להשפיע והוא מדבר עם נציג שאין לו ממש אפשרות להחליט. כשאני אומר "תתפטרו", אני מתכוון שאם אתם שם אתם לא יכולים להרשות לעצמכם לזלזל, ואני מדבר על זלזול. את זה לא קלטתם כנראה ממה שכתבתי. אני מדבר על נציגי שירות שמנסים לנפנף את הלקוח ולהוריד אותו מעליהם. יש כאלה שפשוט לא מעניין אותם, והאמת היא שהרוב כאלה. אל תגידו לי שאני טועה - אני זה שבצד השני של הקו. אני יודע מה אני מקבל, ואני דווקא מאלה שמעולם לא הרימו קול על נציג שירות. בודאי שלא העלבתי איש מהם. אני פשוט רואה איך שלושה חודשים אני מנסה לסדר את החיובים של הכבלים, פשוט מפני שאף נציג שדיבר איתי לא אמר לי אמת, סיפר סיפור, לא רשם את הסיכום שסיכם איתי, וכו'. תמיד מישהו שם שכח משהו או לא חשב שחובתו לוודא שהבעיה שלי תפתר. אני חושב שהיה חשוב שאכתוב את זה. ואין לי כוונה להפריע את מנוחתכם כאן. רק לאזן ולבכות גם (באופן כללי). חוצמזה, שימו לב שאם לא יבוא לכאן לפעמים מישהו כמוני, יגמרו לכם בסוף האפשרויות להתבכיין (או שלא?). זהו, יום טוב.

אוקי

גם אם אתה צודק ב-100%, נותני השירות שבפורום הם נציגים זוטרים שלא יכולים להשפיע כהוא זה על השירות שאתה אישית או כל לקוח אחר מקבל. בנוסף, גם אם היו נציגי שירות שזלזלו בך - את הטענות אתה מוזמן להפנות לממונים עליהם ולא כאן, שמי אמר שמדובר במישהו מחברי הפורום. והדבר הכי חשוב - לא סתם מופיע בראש הפורום בסגול מה שמופיע - זה פורום לנותני שירות, לא לטיפול בטענות על שירות. זה נחמד מצידך שאתה דואג שיהיה לנו על מי להתבכיין, אבל זו לא המטרה העיקרית של הפורום הזה. ואתה לא יכול לקבוע אם העלבת מישהו כאן או לא. יכול להיות שלא התכוונת להעליב, אבל אני לא אתפלא אם מישהו נעלב בעקבות האופן בו התבטאת.

Mip Mip

New member
אז אתה אומר שזה לא אישי, ואז

אומר לנו "תפסיקו לזלזל". מאין לך שאנו מזלזלים? דווקא האנשים שנמצאים פה בפורום נותנים מעל ומעבר בעבודה שלהם... אבל מבחינתך, כנראה, בגלל כמה נציגי שרות שלא אמרו לך תשובה לעניין, החלטת שכל מי שעובד בשרות לקוחות מזלזל. וד.א, הדרך הכי טובה להתמודד עם דבר כזה זה לשלוח מכתב, ולא לבקש מנהל "עכשיו! כרגע! מיד! (בחדר הנצחה...
)". תאמין לי שכשמכתב של לקוח מגיע בפקס, ומי שיושב לקרוא אותו לא עסוק כרגע ב20 אלף טלפונים ונציגים שפונים אליו בשאלה ולקוחות אחרים שרוצים לדבר עם מנהל עכשיו כרגע מיד... הלקוח הישראלי נדפק מכל הכיוונים? אז שהלקוח הישראלי יפסיק להתמודד עם זה כמו ילד קטן (לצרוח על הנציג שרות) ויתחיל לעשות מרד צרכנים, כמו שעושים בכל העולם... כי זה שנציגי שרות חוטפים צעקות וקללות והעלבות (ובשרות פרונטלי- זה גם יכול להגיע למכות, תתפלא...) לא ישנה משהו במדינה הזאת. כולנו פרולטריון, אתה יודע...

שים ../images/Emo23.gif

שלא היה לך טיעון אחד לעומת הדברים שכתבתי מכאן שאתה יודע רק לבכות וכל זאת ללא סיבה ממשית לשמחתי לעבוד עם ישראלים כמעט לא יצא לי לפחות בשנה הקרובה.

nbw1

New member
אממ..

אני לא יודע איזו הודעה שלי קראת, אבל לא זכור לי שכתבתי או רמזתי "אל תתווכחו". אני פשוט מציין עובדה פשוטה, רוב הלקוחות הישראלים שרוצים את המנהל, רוצים אותו מסיבות שלא מובנות לי. לא מדובר על עוול שנגרם להם אלא הם לא רוצים/לא מסכימים "לשחק" לפי הכללים. לא מתאים להם שהתקלה במחשב שלהם. לא מעניין אותם שהם לא רשאים לקבל שירות (כי הם לא מורשים). לא מקובל עליהם שמדובר במוקד שמטפל בX, הם דורשים שיטפלו להם גם בY ואם אפשר להוסיף מסאג' בכפות הרגליים + פיצוי על ההמתנה. אס אם אכן יש לך בעיה מהותית שהנציג לא יכל לטפל בה (מה שבד"כ, מה לעשות, לא קורה אם אתה נותן לנציג צ'אנס ולא ישר צועק וצווח), תבקש את המנהל, גם תקבל אותו - בטח שלא מיד, אבל תוך שעות ספורות ברוב המקרים. אני לא מכיר אף מוקד שירות/תמיכה היום שמנתק ללקוח שמדבר בנימוס ורוצה את המנהל, מה גם שיש לך ערוצי תקשורת אחרים במקרה שדבר כזה קורה. אם ניתקו לך, אז אני בטוח שלא שמרת על כללי נימוס והתנהגות, ואז, מגיע לך.

שאלה לי אליך

למה אתה חושב שאנחנו לא עומדים גם מהצד השני אתה חושב שאנחנו חיים בבועה שאנחנו נציגי שירות אבל לא מקבלים כלום מכלום ספק אחר כמו כבלים\לוויין\טלפון וכו כמו שאנחנו נציגי שירות אנחנו גם מקבלי שירות ואני יכולה להעיד על עצמי שבחיים אני לא צעקתי על נציג שירות גם אם חשבתי שנעשה עוול הסברתי את עצמי בלי להרים את הקול ובלי לקלל ותאמין לי כשאתה לא צועק ולא מקלל הרבה יותר לקבל את השירות ןעוד דוגמא לגבי כבייכול לא עומדים בצד השני אני עובדת כנציגת שירות של חברת הכבלים אבל גם מקבלת מאותה חברה שירות השבוע למשל הורידו מסיבות כאילו ואחרות שני ערוצים ואנשים מתקשרים וצועקים כאילו אנחנו חייבים לפצות אותם אם כול פעם שהיה יורד ערוץ בשירות האנלוגי בכבלים הייתי מתקשרת ודורשת פיצוי החברה כבר מזמן הייתה צריכה לשלם לי רק כדי שאני אהיה לקוחה שלה ככה שאנחנו לא אטומים וכמו שאנחנו נותני שירות אנחנו גם מקבלי שירות

למעלה