מכירים מגבר kustom?

• פותח הנושא A&A
  • פורסם בתאריך

A&A

New member
מכירים מגבר kustom?

שוטטתי לי לקנות מגבר, והכי התלהבתי מאיזה מגבר kustom שמצאתי... מכיוון שאני לא מכיר חברה שקוראים לה kustom רציתי להיות בטוח שזה לא מגברים שהמוכר בונה בבית ולא יהיו לי תקלות כל שניים וחצי תוים (למרות שיש בו רמקול Celestion (נראה לי) שהמוכר טוען שהם הרולס רויס של הרמקולים... מצד שני, מי קונה רולס רויס בימנו?) עוד שאלה קטנה... בכלי זמר (שלצערכם נתנו לי אחלה שירות) הראו לי איזה מגבר פנדר, ואז המוכר נורא שמח לבשר לי שיש לו מנורה! (תרועות חצוצרה) מישהו יכול לספר לי מה כל כך משמח במנורה (לדיסטורשן), ואם זה כל כך משמח למה אין את זה בכל מגבר? (כי הרי מנורה עולה 1.5 ש"ח ל15W. תודה.

new blood

New member
kustom אחלה חברה

יש לי מגבר שלהם, הם אמנם לא ידועים כל כך, אבל המגברים מצויינים! הוא הראה לך במקרה את ה-30 וואט שלהם?

TheMo

New member
../images/Emo45.gif

לי יש את ה- Kustom 30 Dual RC (רמקול של Celestion). אני לא מבין גדול במגברים, אבל אני אגיד לך את זה: אישית, אני אוהב אותו, הוא והגיטרה שלי (Washburn X50ProQ קוריאנית) מסתדרים מעולה ביחד :) לעומת זאת, גיטרה של חבר היתה דיי מאכזבת עליו, והיא גיטרה לא רעה (עלתה 20% יותר משלי). הגיטרה שלו פשוט נשמעת טוב על מגברים של פנדר (אגב, זאת איזו Hamer או משהו כזה, חיקוי של לס פול). אז תבדוק את המגבר יחד עם הגיטרה.

A&A

New member
כן, את ה30 ואט

ויחיסית לאיבנז 15 וואט שלי זה נשמע ממש טוב האמת שנורא התלהבתי.. אתמול ראיתי כמה מגברים בכלי זמר, היום ראיתי רק את זה וישר נדלקתי.. הבעייה היחידה באמת היא שלא ניגנתי על הגיטרה שלי, ימהה פאסיפיקה, כי רק כלי זמר וימהה מיבאים אותה.. אז הוא הביא לי משהו הכי דומה... כשאני אלך לקנות.. אני כבר אקח אותה איתי. תודה

למעלה