מכירים את רובנס?

שמנענע

New member
מכירים את רובנס?../images/Emo4.gif

במסגרת המסע שלי לחיפוש בגדים לחתונה של אחי, הגעתי בשבוע שעבר עם אמא שלי לתל אביב לחנות חדשה שהמליצו לנו עליה בשם רובנס. אז ככה..ברובנס המחירים בשמים-מישהו אולי התבלבל שם וחושב שהוא מוכר תכשיטים ויהלומים....חולצת טריקו די פשוטה עולה שם 480 ש"ח..כן 480!!! כאילו דההההה
והמידה הכי גדולה שלהם מקבילה בערך למידה 4 של מתאים לי. אז לכל מי שחשב עד עכשו שמתאים לי מגזימים עם המחירים כדאי לדעת שבמחיר של חולצת טריקו ברובנס אפשר לקנות מלתחה שלמה במתאים לי. בגדים אלגנטיים לאירועים לא מצאתי ברובנס חוץ מדגמים מבוגרים של אלונה מירון. אשמח לקבל המלצות על חנויות ששם אוכל למצוא דגמים אלגנטיים במראה צעיר. אההה, ושכחתי לומר שאני קוראת אתכם מידי פעם ונהנית כל פעם מחדש מהחברים ומהמנהלת שמשקיעה המון המון

DREAM111

New member
כן מכירים ויש מי שנהנתה מהרכישות

שלה שם. אני לא הייתי שם אבל שמעתי מהבנות ואכן אמרו שהמחירים הם לא זולים אבל לפי דעת חלק המחירים מצדיקים וחלקן אמרו שממש לא מצדיק. אני מאמינה שזה עניין של טעם וריח וחלק יגידו שהכל נפלא וחלק יגידו איכסה. אני הבנתי שהבגדים שם זה מותגים זה בגדי מעצבים וכנראה משם מגיעים המחירים הגבוהים. לגבי בגד אלגנט אני מאוד אוהבת לקנות אצל מתוקה בכניסה לנחלת בנימין. ממליצה בחום.

שמנענע

New member
תודה דרים../images/Emo140.gif

לצערי הרב אני לא מצאתי ברובנס אף פריט שמצדיק את המחיר שלו ואם לקנות במחיר של מעצבים אז למה לא ללכת למעצבים עצמם? תודה על ההמלצה לנסות בחנות בשם מתוקה. היום חברה נוספת המליצה לי עליה ואני רק מקווה שהבגדים שם לא מבוגרים מידי.

DREAM111

New member
אצל מתוקה את גם יכולה להזמין

היא תופרת אישית גם אם את רוצה משהו.

tuti f

New member
../images/Emo91.gif

גם אני שאלתי את אותה שאלה בפורום לפני חודשיים בערך ואלו חלק מהעצות שקיבלתי :אישה אישה,דורין פרנקפורט,ששון קדם,רובנס מנסה לצרף את הקישור לשירשור בסופו של דבר אחרי סבב מתיש ברחבי חיפה ותל אביב בחרתי לעצמי סגנון מסויים, פניתי אל תופרת מדהימה שביחד איתה בחרתי בדים יפים וצעירים !!! (צר לי - אני נגד ללכת בלבוש שחור בחתונה של אחי) וזהו ...בעוד פחות מחודשיים החתונה ועד אז הם יהיו מוכנים לגבי מחירים...אין ספק שהמחירים בשמיים בכל הקשור לבגדי ערב לכן זה היה שיקול נוסף לאופצית התופרת. במחיר שיכלתי לקנות שמלה אחת אני תופרת 2 חולצות,מכנס וחצאית והיד עוד נטויה... (ככה זה שיש סיבה למסיבה ואני אוהבת בגדים
) שיהיה בהצלחה והמון מזל טוב

שמנענע

New member
תודה תותי../images/Emo140.gif

אנסה לגשת לחנויות שציינת. לגבי תופרת..אז אחרי נפילה אחת שהיתה לי החלטתי שאני לתופרות לא הולכת יותר. אני אוהבת לראות את הבגד על הגוף שלי ובמקסימום אני מוכנה לעשות תיקונים קטנים ולא יותר.

Agnetta

New member
תראי בעניין "רובנס" חלוקות הדעות

מהרגע הראשון שניכנסתי לחנות היתה לי הרגשה של דז'ה וו (ואל תצחקו עלי) דווקא במובן החיובי, שהחזיר אותי לימי הרווקות שלבשתי רק בגדי מעצבים וכל מיני כאלה. אז האמת שבאמת יקר..אבל כל דגם ייחודי , הבגדים צבעוניים, מאוד "איניים", ויש מחלקה של אלונה מרון שהיא באמת מבוגרת ודודתית לטעמי. אבל אפשר לקנות פריט אחד או שניים רק שיהיה משהו מקורי. יש כרטיס מועדון וזה מאפשר ללקוחות כל פעם הנחה של 5% שזה גם כן יתרון. יש להם מבצעים מידי פעם. ועכשיו יש הגרלה מי שקונה מ 350 ש"ח ומעלה משתתפת בהגרלה של טיסה לאירופה כולל הכל ל 3 ימים. מה שלא יהיה החנות בהחלט שווה ביקור. והיחס של המוכרות מאוד נכון, מפרגן מחליפים סחורה פגומה או אפילו ניתן להזמין פריט לבוש שמצא חן בעיניכן אבל אתן רוצות אותו בצבע אחר הם מזמינים ישר. (ככה עשיתי עם מיכנס מסויים וחולצה).

../images/Emo45.gif בדיוק היום קיבלתי הודעה שהודות

לזה ששלחתי שתיים מחברותיי לקנות אצלם מגיע לי כרטיס זהב שמעניק לי 7.5% הנחה בכלל ו 10% בקניה הבאה. אני מחבבת את החנות הזו. יש שם דברים יקרים אולי, אבל מעוצבים ומונחים היטב. מי שאוהבת מעצבים ולצערה רובם לא מעצבים למידותיה, זהו פיתרון נפלא. והמוכרות ידידותיות ומקסימות. לגבי המידות - שלחתי לשם חברה מהעבודה אשה לא קטנה בכלל (וזה האנדרסטייטמנט של המילניום הקודם והקרוב) שחצתה מזמן את מידה 60 כלפי מעלה והיא מצאה דברים יפהפיים (אך יקרים כאמור). בכל מקרה חבל לפסול את החנות - תמיד שווה ללכת לבדוק ולראות בעצמכן.

madam pompadour

New member
מותתתתתתתתתתקקקקקקקקקק../images/Emo68.gif

תגידי להם שעם כל הקד"מ והיח"צ שעשית לחנות, מגיעים לך לפחות 50% ולא רקהנחה - אלא בעלות על החנות...

שמנענע

New member
אגנטה ומרגריטה../images/Emo66.gif

מזלכן שהתחברתן לחנות, למוצרים ולמחירים- על טעם ועל ריח............ המחירים ברובנס לא מצדיקים את עצמם ואני לא משתכנעת מכך שחולצת טריקו שעוצבה ע"י "מעצב" צריכה לעלות פי 3 מחולצה דומה ואיכותית לא פחות, בחנות אחרת. לגבי מידות גדולות ממש, אז דודה שלי שהיא אישה גדולה במידה 54 בערך, לא מצאה כלום חוץ מדגם מגעיל של חולצת אוהל

orlu

New member
לא מסכימה עם אף מילה וממליצה

בחום לא להתקרב אין שום הצדקה למחירים כאלה למיבחר דל כל כך למי שעושה מאמץ להגיע מרחוק שלא נישח חניה ומשחק כרטיס המועדון בנות דייייייי בגילי אני כבר יכולה לספר לכן שזו פיקציה מגוכחת

orlu

New member
את לא מפתיעה אות רובנס== מ כ ה

כבר כתבנו על כך אבל זה לא מעודד את הקניה במתאים ללי או עונות הגיע הזזמן לחנות אמיתי עבורינו

האמת שדווקא בעונות מצאתי טי-שירטים

מאד חביבים, וגם חצאית ג'ינס ארוכה עם תחרה מלפנים. המחירים לא נמוכים, אבל גם לא הסטריים. יש חולצות די יפות בלילית-ורדה ועל-פי רוב אפשר למצוא דברים סבירים גם בקרייזי ליין, אם כי אצלם זה לפי הקריזה של המעצבת כל עונה והשנה עוד לא הייתי שם. מה שבעצם צריך הוא שהחנויות הרגילות יחזיקו גם מידות גדולות - כמו במדינות מתוקנות. בהולנד, למשל, בכלל לא חריג לחפש מידה 46 בחנות אופנה רגילה (אם כי הלוואי עלי 46 בשלב זה בחיי).

RotemDan

New member
איפה, איפה 46

חבל שבארץ אין להשיג. אוף אוף אוף. נמאס לי כבר. אני מהרהרת לעצמי עכשיו איך אני אסע לקנות בגדים, ואז נזכרת בכמה כסף יש לי (כעשרים שקל בעו"ש ושלושים בארנק) ושואלת את עצמי מה הטעם. כל רזה יכולה ללכת ולקנות מכנסיים בעשרים שקל, ואצלי מכנסיים זאת השקעה כמו לקנות בית. בעע.

שמנענע

New member
קרן אור../images/Emo140.gif

בקרייזי ליין לא מצאתי דגמים בקו צעיר ואין אלם בכלל מבחר של בגדים אלגנטים לאירועים. הזכרת את לילית ורדה-האם ידוע לך אם יש להם חנות בירושלים?
ואולי עוד יגיע היום וגם אנחנו נוכל למצוא בגדים בכל רשת, כמו בחו"ל

למעלה