מכירים את זה?

eyacooper

New member
מכירים את זה?

מכירים את ההרגשה שאתה אוהב מישהי ואף אחת אחרת לא מעניינת אותך? קיצר אם רק לא הייתי ביישן... יום נעים

sh53

New member
מכירים בהחלט

תוכל לספר קצת עליך ועליה? יש לכם חברים/חוגים/שיעורים משותפים?

eyacooper

New member
חחחח

לא סתם העלתי את זה כי יש מישהי שאני אוהב כבר מלא זמן ואין לי אומץ להציע לה ....סיפרתי על זה פעם אנחנו ידידים אבל

sh53

New member
אז אולי

לנסות לגלות פרטים עליה ICQ/מסנג'ר/מייל ולנסות בדרך הזאת ליצור איתה קשר? אולי לשלוח חברים לדבר איתה (למרות שאני מאמינה שאתה תעשה את העבודה הכי טוב).

eyacooper

New member
תגובה

לא אנחנו מכירים אנחנו ידידים טובים כבר הרבה זמן ותמיד אהבתי אותה אבל אף פעם לא היה לי אומץ לבקש ,שבוע שעבר כמעט וביקשתי תכננתי והכל אבל קיבלתי רגליים קרות כמו שאומרים..

eyacooper

New member
גדולים

חח גדולים.שמעו שנייה איך כדאי להציע לה חשבתי על לחכות לה איפשהו ליד הבית וכשהיא חוזרת להגיד לה שיש לי משהו חשוב להגיד לה...ואז כזה אני אגיד לה אני אוהב אותך בלי הרבה קיטש.מה דעתכם?ודבר נוסף כדי לא להילחץ מה אפשר לעשות על מנת להוריד את רמת הלחץ?ואם היא תגיד שהיא לא רוצה מה להגיד?קיצר אני עלול להתאכזב

sh53

New member
רעיון טוב - ישר ולענין

מה משפיע עליך בהורדת לחץ? לדוגמא, אצלי, אם אני בלחץ, אז מתחיל להיות חם לי ואז אני שותה מים קרים להתקרר וזה גם מרגיע. מה גורם לך לרגיעה? כשאתה בלחץ מה אתה עושה?

eyacooper

New member
אממ

כשאני בלחץ אני פשוט משתתק וכל מה שבאתי להגיד לו יוצא מהפה והבטן כואב ומראה סימנים מוזרים חח

eyacooper

New member
תשובה

בלימודים גן דם בלימודים בגרויות וכאלה אבל זה לא ממש מפריע ובטח שלא הגורם העיקרי ללחץ

sh53

New member
אז נסה לומר לעצמך

שהיא לא תבלע אותך, מקסימום יכולה לומר לא. ללכת אולי בגישת ההיגיון, אולי ככה יהיה קל יותר.

eyacooper

New member
תשובה

למה התכוונת כשאמרת בתשובת ההיגיון?והבעיה שאני ממש רוצה אותה ואם היא תגיד לי לא זה יהיה מבאס

sh53

New member
היגיון - מבחינה הגיונית

שהכי נורא שיכול לקרות שתשמע את התשובה לא, אמנם לא תשובה שאתה הכי רוצה לשמוע, אבל מצד שני תרוויח אומץ ונסיון ובפעם הבאה שתתחיל עם בחורה יהיה לך יותר קל ותמיד יהיה לך במה להאחז ולהיזכר - שעשית את זה כבר ואתה מסוגל להתחיל עם בחורה. אתה יכול גם לומר משפט הקדמה - יש לי משהו חשוב לומר לך, אבל אני לא רוצה שזה יפגע במערכת הקשרים בינינו/בידידות שלנו/בחברות שיש בינינו.

eyacooper

New member
וואלה נכון

בקיצור אני אקח את הסיכון למרות שהתוצאות עלולות להיות הרסניות חח ואני בוודאי אגיד לכם איך היה וכמובן מה התשובה.רק ש...אם היא אומרת לא מה להגיד לה אחרי זה?זה טיפשי נכון אבל מה אומרם אחרי לא?

sh53

New member
אפשר להחליף נושא - להמשיך כרגיל

לפעמים גם זה מביך או לא נוח, אבל אם החברות ביניכם טובה וחשובה לשניכם, אז אני מאמינה שאתם תדעו לשמור עליה.

eyacooper

New member
כן

טוב ניראה מה יהיה כבר ...אני מת עלייה כלכך רוצה אותה אם היא תגיד לא ודווקא הסיכויים ל"לא" גדולים יותר אני ממש יהיה עצוב אבל אתם תנחמו אותי!!!:]]]

eyacooper

New member
לההה

סתם היה לי בגרות בתנ"ך וקיצר ראיתי אותה והחלפנו כמה מילים והיא כזאת מאמי היא קטנה כזאת לעומתי והיא פשוט מאמי ...זהו אממ סתם רציתי לשתף

למעלה