מכירים את זה?

מכירים את זה?

why did the chicken cross the road? אני מאמינה שרובכם כבר נתקלתם בדף הזה... (אגב, לדעתי שני הגדולים ביותר הם: Worf: I don't know. Klingon chickens do not cross roads. וגם זה: The Borg: Crossing the road is futile. The chicken will be assimilated.) בכל מקרה, חשבתי שיהיה נחמד אם נמציא שאלות ותשובות כאלה כאן בפורום... מה 'תם אומרים? למישהו יש רעיון לשאלה?

גם זה של דאטה טוב

The chicken, in observing that it was on the opposite side of the 20th century Terran paved roadway, was aware that its immediate goal should have been to traverse the distance without interception by any kind of combustion-propelled personal transport vehicle, but I am unclear as to why any kind of domesticated fowl should desire to perambulate upon a conveyance normally reserved for the usage of . . . yes, sir.

Lu Tze

New member
אני דווקא זוכר שלפני כמה חודשים

מישהו פירסם פה גירסא משלו.

Bufreak

New member
אהם.

זה הייתי אני, וזה היה לפני הרבה זמן. למה התרנגולת חצתה את הכביש? פיקארד: לדעתי, אתה לא צריך לשאול למה התרנגולת חצתה את הכביש. אני חושב *פאוזה דרמטית* שאתה צריך לשאול שאלה שתדגיש את המהות של החצייה הזאת. אתה צריך לשאול: מה היה כל כך חשוב לתרנגולת הזאת בצד השני של הכביש? מה גרם לה ללכת בעוז אל הצד השני של הכביש, לגלות עולם חדש וציוויליזציה חדשה? שאלות כאלו יציגו לנו את האישיות של התרנגולת בצורה שלא תזלזל באינטליגנציה שלה. פיקארד אאוט. סיסקו: *מחייך כשהוא שומע את השאלה* *צוחק בשריקה* הו,התרנגולת... אתה יודע התרנגולת הזאת מזכירה לי את העם שלי. במקום להיות מרותקת לצד אחד של הכביש, היא הילכה על הרגליים הקטנות שלה בדילוגים אל הצד השני של הכביש. היא הוכיחה לעולם (!) ששום אוטו,משאית או לולן מדכא, יכולים למנוע ממנה להיפתח אל עולם חדש שממנו היא נמנעה במשך כל השנים האלו! התרנגולת! כן, כן חברי. התרנגולת. אסור לנו לשכוח את התקופה הזאת שבה התרנגולת לא יכלה לחצות את הכביש...למעשה...*צוחק לבדו* (לעולם לא נדע מה הוא חשב). ג'יינווי: למה התרנגולת חצתה את הכביש? שאלה מסקרנת ביותר. אולי היא הייתה תרנגולת אבודה. אולי במהלך הבוקר הראשון שבו היא יכלה לצאת מהלול, צרה גדולה נפלה על התרנגולת האומללה והיא אבדה בעולם הגדול והסוער הנמצא בצד השני של הגלקס...כביש. התרנגולת האמיצה,שדרך אגב הייתה נקבה *חיוך מסתורי עולה על פניה*,הצליחה לבסוף להוביל איתה את האפרוחים הביתה. התגברה על כל המכשולים והתלאות...מי היה מאמין... ארצ'ר: היא הייתה תרנגולת אמריקאית? *המראיין אומר לו שזה לא משנה* אני חושב שהיא הייתה אמריקאית. התרנגולת הזאת הפגינה רוח אמריקאית ספורטיבית. אם אני לא טועה,היא הייתה התרנגולת הראשונה שחצתה את הכביש. אפילו לפני התרנגולת מרוסיה! בנוגע לשאלה שלך,אימא שלי תמיד אמרה: 'העולם הוא מקום עם הרבה אנשים ובעלי חיים נזקקים. ואנחנו פה...כדי לשנות את זה. להושיט יד לכל יצור שמעינו זולגת דמעה. וגם אם הוא לא בוכה,צריך בכל זאת לעזור לו. לעזוב את כל מה שאנחנו עושים כדי לסייע'. זה מה שאימי זיכרונה לברכה אמרה. היא הייתה אישה חכמה מאוד,שתהייה בריאה. עניתי על השאלה? מראיין: לא לא נורא,איש צעיר. תבקש מטריפ. בחור טוב. הוא יענה לך. אתה אמריקאי? סבן: לא רלוונטי. קירה: למה אתה רוצה לדעת? תגיד לי,מה מביא אדם בוגר לתחנה כדי לשאול שאלה כזאת דבילית?! אולי תחת הפרצוף התמים הזה...נמצא קרדסי עלוב?! מה אתה אומר על זה...דוקאט! זה איזה תעלול חדש שלך?! אהה? אתה מתכוון להרוס את העם הבג'ורי בעזרת התשובה שלי נכון? מה אמרת? אני לא מגזימה!! אתה לא תוציא ממני את התשובה!!! אתה שומע אותי?!!?!?! לעולם לא!!! לא תשיג אותי חיה!!! אההה!!!! טרוי: האם מישהו שאל את התרנגולת הזאת בנוגע למעשיה? אם אתה רוצה למצוא את התשובה לשאלה הזאת,אתה חייב לשבת עם התרנגולת,על כוס תה חם ולדבר איתה. יכול להיות שבהתחלה היא לא תשתף פעולה,אבל אם תיתן לה להרגיש בנוח היא תיפתח ותענה לך על השאלה המסקרנת הזאת. ויש עוד תנאי אחד: אתה חייב לדבר איתה על סיפון האנטרפרייז. ותדאג שהתרנגולת תשתגר לספינה לפני. ועוד משהו,תשתדל להיות איתה ליד כור הפלזמה לכמה זמן. אחרי כל זה,התרנגולת כבר תדבר קלינגונית שוטפת...אם זה לא יעבוד,תביא אותה אליי. כשהייתי קטנה וגלמודה הייתי הולכת אל פינת הליטוף כדי לשוחח עם התרנגולים. *מחייכת* בעזרת התרנגולים,התפתחתי למה שאני עכשיו. ובכלל, אני חושבת לפעמים שעמוק בפנים...גם אני תרנגולת. ט'אפל: התרנגולת? *חשד נשמע בקולה. ואפילו מבעד לפניה הוולקניים,רואים פחד* התרנגול הוא מגזע שנקרא המרגל. כמה שנים לאחר שהוולקנים איבדו את היצרים החייתיים שלהם והפכו למשכילים,הגיעה אל המקדש,פאז'ם,תרנגולת עם יכולת לנסוע בין חלל וזמן. היא חלקה עם הזקנים את סודות היקום ולימדה אותנו כל מה שאנו יודעים עד עכשיו. לאחר הרבה זמן הם גם סיפרו לנו שהם גילו פוטנציאל רב בגזע האנושי והכריחו אותנו לבצע פירסט קונטאקט אתכם. הכל תוכנן ע"י תרנגולים שחזרו מספיק רחוק בזמן של כדור הארץ כדי לעקוב אחריכם מקרוב. אך הבורג המציאו נשק חדש שביטל את היכולות והאינטליגנציה של התרנגולים ומאז הם תקועים על כדור הארץ. אפילו אנחנו ריחמנו עליהם במאורעות קנטאקי פרייד צ'יקן. *טפו* *היא יורקת למראיין בפרצוף* טובוק: תרנגולת? אהההם... *דמעות הציפו את עיניו* אני צריך ללכת למגורים שלי... דוד(~נבוך~).

Bufreak

New member
המשך..

ניליקס: התרנגולת חצתה את הכביש כי...איזה סוג רוטב הולך עם תרנגולת? המצאתי רוטב חדש לגמרי. אני קורא לו "מרינרה". נראה לי שזה יהיה טעים עם כנפיים... הו,השאלה! אולי היא יצאה לשליחות? אולי הלולן מינה אותה להיות השגרירה של הלול? אני יודע! אולי היא שגרירה שיצאה לעודד את הלול השכן שמייצר עבור הלול שלה אוכל. אז היא הלכה אל לול והעלתה את המורל של התרנגולות השכנות ועזרה להן לבשל כי היא בטח טבחית מאוד טובה (והוא דיבר עד העצם היום ההוא...). מלכת הבורג: הכלבתא הזאת! הלכה וסיפרה לכל הגזעים שהתנגדות היא לא חסרת תועלת! אותה לא יכולנו להטמיע. היא הייתה יכולה להיות נכס טוב לקולקטיב. התרנגולים הם גזע מאוד מתוחכם. את השפה שלהם עדיין לא הצלחנו לפצח! קוקוריקו בתחת שלי... תהיה בטוח,שיש לה סיבה מאוד טובה לחצות את הכביש! אין לדעת מה תהיה ההשפעה על היקום כולו. ביום זה...אני מפחדת. מראיין: עכשיו נבדוק מה אנשי הדרגות הנמוכות חושבים. הפעם לא נשאל את הקצינים הראשונים, אלא את אלו שהעמדות שלהם בפינה. הו,מצאתי אחד פנוי. סליחה, אדוני. למה התרנגולת חצתה את הכביש? מרואיין: *שקט* מראיין: למה אתה לא מדבר? מרואיין: *שקט* מראיין: אני מבטיח לך,שום דבר לא יקרה... *המרואיין עומד להגיד מילה:* קרן פייזר פוגעת בו ומאדה אותו. סבן: שוב אתה? למה אתה מתעקש לשאול אותי שאלה חסרת משמעות. תרנגולת היא לא חיה המבינה את עצם חציית הכביש. בשבילה הרקע מסביבה פשוט משתנה והיא תשכח את כל מה שעבר עליה בצד השני של הכביש אחרי דקות אחדות כשתחזור אל הלול. אבל אולי אחרי שהיא התנתקה מהלול והרגישה את העצמאות הקיימת מעבר לכביש היא כבר לא תרצה לחזור אליו. מראיין: אההה...אני כבר יודע על התרנגולות... סבן: הו...אז תשכח את כל מה שאמרתי מקודם. הדוקטור: נא ציין את השם של מקרה החירום הרפואי. מי אתה? אתה לא שייך לצוות וויאג'ר! תודה למתכנתים שאני לא דוקטור רגיל. אני יכול להציל את הספינה! שוב... מראיין: אני לא מהווה איום על הספינה... הדוקטור: לא...? חבל. אז,מה אתה רוצה? מראיין: למה התרנגולת חצתה את הכביש? הדוקטור: זאת שאלה קלה ביותר...הסיבה שהתרנגולת חצתה את הכביש היא... היא חצתה את הכביש כי...זה בלתי אפשרי! אני יחידה הולוגרפית מתקדמת ביותר,אני מחזיק בידע עצום על אלפי תרבויות! א-אני...*צחוק מטורף* למה? למה? למה?! לא! לא! לא! תרנגולת...*חיוך שטני* אזרי דאקס: למה התרנגולת חצתה את הכביש? חכה אני יודעת את זה....אני חושבת ששאלו את ג'אדזיה את אותה שאלה...אולי זאת לא הייתה היא? ובכן,התרנגולת חצתה את הכביש כי...זאת הייתה תרנגולת ממין זכר? מראיין: לא. דאקס: אז אני לא יודעת. מראיין: אוקיי היא הייתה זכר... דאקס: לא. עדיין לא יודעת. אולי תחליט כבר! איך אתה מצפה שאני אענה על שאלה כל פשוטה אם אתה לא החלטת מה המין שלה?! אתה מבלבל אותי! הוו...אולי בעצם התרנגולת מבולבלת מינית. היא לא יודעת אם היא גבר או אישה! בגלל זה היא חוצה את הכביש! זה כמו הביטוי הזה,לא? נוסעת בכיוון השני של הכביש...? או שאולי יש לה זיכרונות מתקופת חיים אחרת שבה היא הייתה חייה בצד השני של הכביש. מה? לא? אני מתפטרת מסטאר-פליט! אני לא שווה כלום! הארי קים: אתה שואל אותי? איזה כבוד! התרנגולת רצתה להראות שגם לה יש את היכולת לחצות את הכביש. הרבה חושבים שלתרנגולת אין הרבה מה להציע,אז הם מטרטרים אותה מצד אחד של הכביש למשנהו. אני חושב שהיא מנסה להראות ללולן שהיא יכולה לחצות את הכביש בעצמה. או שאולי היא רוצה להראות שמתחת לחזות התמימה שלה כתרנגולת,יש לה צד פרוע! לחצות כביש...היא יכולה בקלות להידרס על ידי משאית! כל הדיבורים האלו על חציית כבישים,קצת הדליקו אותי! ואתה יודע מה יהיה מסוכן? לנסוע בצד השני של הכביש! גם אני רוצה להיות אדם שנוסע בצד השני של הכביש... קווארק: אני אגלה לך את התשובה בתמורה לשלושה פסים של לאטינום! מראיין: אחד! קווארק: שניים! מראיין: אוקיי... קווארק: התרנגולת חצתה את הכביש כדי שיום אחד אידיוט עלוב שכמותך יבוא לבר שלי,ישאל אותי למה, וישלם לי בתמורה לתשובה... מראיין: אני לא צריך אותך! מורן נתן את התשובה הכי מדהימה לשאלה הזאת לפני חמש דקות. חשבתי: זה אדם עם כושר ביטוי מרשים. הדרך שבה הוא לכד אותי בשיחה. איזה פילוסוף... קווארק: זה נכון, מורן? *מורן לוגם מן המשקה שלו עם חיוך* דוד(עדיין מביך).

שאלה:"איך הבוץ הגיע לריצפה?"

טאשה: "מה איכפת לי, העיקר שהוא לא בולע אותי." וורף: "זה לא בוץ, זה גאח!"

udishpirer

New member
הנה

לווקסאנה טרוי : "דיאנה? את לא יכולה לעשות שום דבר כמו שצריך ? "

Esmena

New member
דקס(לא משנה איזה מהם):

" מה באמת חשבתם שאני שותה בבוקר?". *כזכור,הבדיחה המקורית היא: "למה סיסקו קורא לג'דזיה אולד מן?" "ראית אותה פעם לפני הקפה של הבוקר?.

למעלה