מממממ... תשמרו את השיחות הדביקות שלכם למקום אחר, טוב
ה הבחור הקשוח New member 11/11/05 #60 אין לך טיפת בושה? אתה לא רואה שזה ה'טרטוריה' של גבר אחר??? תן לי לעשות את העבודה שלי בשקט!!!
D DeityLost New member 11/11/05 #61 חחחחחחחחח ../images/Emo3.gif אז, כבר תפסת בעלות עליה פשוט גבר ממוצע... ואני בטוח שאפילו לא שאלת אותה אם היא רוצה. בוש לך. אגב, הפורום הוא, לצערך, טריטוריה של כל המיוחמים והמיוחמות. זה שאתה over-מיוחד, זו כבר בעיה שלך
חחחחחחחחח ../images/Emo3.gif אז, כבר תפסת בעלות עליה פשוט גבר ממוצע... ואני בטוח שאפילו לא שאלת אותה אם היא רוצה. בוש לך. אגב, הפורום הוא, לצערך, טריטוריה של כל המיוחמים והמיוחמות. זה שאתה over-מיוחד, זו כבר בעיה שלך
ה הבחור הקשוח New member 11/11/05 #65 בוש לי?! [חחח] אני חייב להודות שעכשיו אני ממש `בוש לי`. לא שאלתי אותה . נשאל עכשיו... "תגידי, חמודה, אבא שלך` גנן?" {שבת שלום שיהיה!}
בוש לי?! [חחח] אני חייב להודות שעכשיו אני ממש `בוש לי`. לא שאלתי אותה . נשאל עכשיו... "תגידי, חמודה, אבא שלך` גנן?" {שבת שלום שיהיה!}
א א ל ו נ ו ש י ת New member 11/11/05 #72 לא. ../images/Emo41.gif אה ודוד.. מצטערת על הייבוש, זה היה דורש.
ה הבחור הקשוח New member 9/11/05 #14 נאבד המוצץ... מי שמצא או ראה את המוצץ האבוד מתבקש להגיע לעמדת המשטרה. יש מישהו שצריך "הבייתה פיפי [מוצץ] ולישון"!
נאבד המוצץ... מי שמצא או ראה את המוצץ האבוד מתבקש להגיע לעמדת המשטרה. יש מישהו שצריך "הבייתה פיפי [מוצץ] ולישון"!
T tona3 New member 10/11/05 #51 אולי במקום להגיב להודעות של עצמך תלך לחפש את המוצץ?.. אני מאמין שזה הרבה יותר יעיל.
D DeityLost New member 11/11/05 #62 ../images/Emo18.gifהיי../images/Emo70.gif תריבו במקום אחר. זה לא המקום. (אגב, זו הייתה הודעה רצינית )
../images/Emo18.gifהיי../images/Emo70.gif תריבו במקום אחר. זה לא המקום. (אגב, זו הייתה הודעה רצינית )
D Defuse New member 8/11/05 #7 נחמד.... אבל ממישהי ששמה את כוכבה בשם שלה הייתי מצפה ליותר כמו - "מכירים את זה שאנשים כותבים בדיחות בפורום 275 ואז תמיד מגיע אחד שהורס וכותב נחמד.. "
נחמד.... אבל ממישהי ששמה את כוכבה בשם שלה הייתי מצפה ליותר כמו - "מכירים את זה שאנשים כותבים בדיחות בפורום 275 ואז תמיד מגיע אחד שהורס וכותב נחמד.. "
א א ל ו נ ו ש י ת New member 8/11/05 #8 חחח ../images/Emo41.gif בתור אחת ששמה את כוכבה בשם שלה, הייתי חושבת שיותר הורסת תגובה כמו: "לא אהבתי".. =) "נחמד" זה דווקא די מחמיא..
חחח ../images/Emo41.gif בתור אחת ששמה את כוכבה בשם שלה, הייתי חושבת שיותר הורסת תגובה כמו: "לא אהבתי".. =) "נחמד" זה דווקא די מחמיא..
ש שאפה מטריפה New member 8/11/05 #9 אלונה-לונה... אני רואה שבכל זאת יש לך טאלנט... מגע קטנטן של צחוק... לא אהבתי אבל זה נחמד...
א א ל ו נ ו ש י ת New member 9/11/05 #19 תודה! ../images/Emo41.gif גם כוכבה מודה לך מקרב לב..! חוחוחו