עושה בלאגן? למה בדיוק אתה מתכוון?
א א ל ו נ ו ש י ת New member 11/11/05 #74 לסלק אותי? ../images/Emo41.gif למההה? למההה? שי, חשבתי שאני מספיק חשובה לך
א א ל ו נ ו ש י ת New member 11/11/05 #73 מצטערת. עליי לא קופצים. ../images/Emo98.gif ../images/Emo41.gif
T tona3 New member 8/11/05 #10 לא התכוונת להרוס ממש אבל הרעיונות יפים וצריך לעבור עליהם כדי שישמעו בצורה טובה, שתצחיק, ככה זה לא יעבוד..
לא התכוונת להרוס ממש אבל הרעיונות יפים וצריך לעבור עליהם כדי שישמעו בצורה טובה, שתצחיק, ככה זה לא יעבוד..
ש שאפה מטריפה New member 8/11/05 #13 על מי לעבוד...?!? אתם צוחקים עלי?? ניסיתם לעבוד עלי... אה?!? איפה?!? איפה המצלמות?!?
T tona3 New member 9/11/05 #15 סתכלי ימינה עכשיו שמאלה עכשיו תעברי את הכביש תעשי עשר שכיבות שמיכה ותעשי 50 כפיפות בטן ותעשי שלוש הקפות
סתכלי ימינה עכשיו שמאלה עכשיו תעברי את הכביש תעשי עשר שכיבות שמיכה ותעשי 50 כפיפות בטן ותעשי שלוש הקפות
D DeityLost New member 10/11/05 #55 כן, זה באמת לא יצא טוב אתה צריך לפתוח קורס ב"איך לעשות את זה נכון". אני אטגלן.
א א ל ו נ ו ש י ת New member 9/11/05 #18 לאאא.. סבבה מותק! ../images/Emo41.gif סתם צחקתי - אל תיקח ברצינות.
ש שירה 20 New member 9/11/05 #35 ../images/Emo26.gifאלונושית, כנסי../images/Emo36.gif יש לי עצה בשבילך.. המקום היחיד שאליו יתייחסו למאזי"ם (מכירים את זה..) שכתבת הוא בקומונת מכירים את זה אז אם בא לך את מוזמנת http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=4365
../images/Emo26.gifאלונושית, כנסי../images/Emo36.gif יש לי עצה בשבילך.. המקום היחיד שאליו יתייחסו למאזי"ם (מכירים את זה..) שכתבת הוא בקומונת מכירים את זה אז אם בא לך את מוזמנת http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=4365
א א ל ו נ ו ש י ת New member 9/11/05 #36 לא... ../images/Emo41.gif אני מכירה את הקומונה. קומונה הורגת מצחוק.. פשוט חשבתי שגם לפורום הזה מגיע קצת מ"מכירים את זה".. לא ככה?
לא... ../images/Emo41.gif אני מכירה את הקומונה. קומונה הורגת מצחוק.. פשוט חשבתי שגם לפורום הזה מגיע קצת מ"מכירים את זה".. לא ככה?
א א ל ו נ ו ש י ת New member 9/11/05 #42 סליחה? ../images/Emo41.gif מה זאת אומרת לגנוב את ההצגה? מצטערת, אבל זאת ממש לא הייתה הכוונה שלי.
ש שירה 20 New member 9/11/05 #43 חחחחח אני יודעת שלא אבל.. היית צריכה לפחות לרשום שכל הזכויות שמורות לקומונת מכירים את זה
א א ל ו נ ו ש י ת New member 9/11/05 #44 אממ... ../images/Emo41.gif אבל אני המצאתי את זה.. זה לא שלקחתי את זה משם! כך שאם כבר כל הזכויות שמורות לי.. =) לא משנה, בכל אופן בואי נסכם - את מתכוונת לכך שהרעיון נלקח מהקומונה. נכון?
אממ... ../images/Emo41.gif אבל אני המצאתי את זה.. זה לא שלקחתי את זה משם! כך שאם כבר כל הזכויות שמורות לי.. =) לא משנה, בכל אופן בואי נסכם - את מתכוונת לכך שהרעיון נלקח מהקומונה. נכון?
א א ל ו נ ו ש י ת New member 9/11/05 #46 חחח אה.. ../images/Emo41.gif בזה את צודקת. באמת שהייתי צריכה לרשום. ד"א.. איזה כיף לדבר עם מישהו שהוא עונה לך אחרי זמן קצר שאתה שולח את ההודעה =)
חחח אה.. ../images/Emo41.gif בזה את צודקת. באמת שהייתי צריכה לרשום. ד"א.. איזה כיף לדבר עם מישהו שהוא עונה לך אחרי זמן קצר שאתה שולח את ההודעה =)