מכירים את ההרגשה?

רק בת 17

New member
מכירים את ההרגשה?

מכירים את ההרגשה שאתם מוקפים באנשים אבל עדיין מרגישים לבד? ככה אני מרגישה כבר הרבה מאוד זמן, כל ריב עם ההורים, ריב עם חברים, עומס בלימודים, הדברים הכי קטנים מכניסים אותי לדיכאון שקשה מאוד לצאת ממנו .. מן הרגשת בדידות נוראה כזאת למרות שאני יודעת שאני לא לבד ואז אני מרגישה שאני משתגעת ושאני דיכאונית ולא כייף איתי זאת רק אני ככה?!

ניסית לדבר על זה

יש כמה גורמים היכולים לסייע לך ההורים או היועצת בבית הספר אם את לומדת הם ימצאו את הדרך הטובה לעזור לך להתמודד עם הדכאון

my saber

New member
התמקדות בשינוי

מתוקה, אני בטוחה שיש ימים שאת מרגישה הכי רע בעולם ונמאס לך מהכל, במיוחד כשאת רבה עם ההורים או עם החברות, וגם לפעמים הלימודים יכולים להיות יותר מדי... אבל אז אני מציעה לך לזכור דבר קטן, משהו שלמדתי פעם ולי אישית עוזר מאוד: התמקדי בפתרון ולא בבעיה. נשמע משפט הגיוני, נכון? ואפילו די פשוט, אבל בפועל מאוד קשה ליישם אותו. איך אפשר לחשוב על שינוי כשקשה נפשית להתמודד עם המציאות? אז מנסים לעבוד על זה לאט לאט ומההתחלה. קודם חשבי, למה הדברים הקטנים מפריעים לך ומכניסים אותך לדכאון? מה יש בהם שמרגיז אותך? איך את חושבת שהיית רוצה להגיב אליהם? למה את מרגישה לבד למרות שיש אנשים סביבך? כי את לא מאמינה שאחרים מסביבך אינם יכולים להבין אותך? לא תדעי זאת עד שלא תנסי לדבר איתם. ההורים הם המעטפת הכי אוהבת שיש, ואם יש לך משהו שמציק לך, תדברי איתם, תיפתחי אליהם. גם חברות קרובות, בנות גילך, יכולות להרגיש בדיוק את מה שאת מרגישה ואת גם לא יודעת. ניסית לדבר איתן? שולחת לך אנרגיות חיוביות וחיבוקים

רק בת 17

New member
תודה!

תודה רבה לכן על הטיפים, ניסיתי לדבר עם ההורים הם חושבים שאני מפונקת, הם יותר מסתכלים על הצד בחינוך של הלימודים ועל זה שבעיקר אני אהיה לידם בכל מחיר. לא ממש אכפת להם לצד הריגשי..החברות לפעמים מרגישות כמוני כשהן רבות עם ההורים אבל אני לא חושבת שזה אותה סיטואציה כמובן שלכל אחד יש את הבעיות שלו,אני לא מצליחה להתמודד איתן...בכל אופן תודה ואני אנסה ליישם את כל הדברים שאמרתן..צריך להיות אופטימיים :)))))

חושבת שזה גם עניין של גיל

את כבר לא ילדה אבל עדיין לא בוגרת ,העולם הפנימי שלך משתנה וגם גופך ויש דברים המעלים את הספקות וסמני השאלה לאין החיים שלי ? וכבר מתחילים הלחצים של בחינות הבגרות שיש לחץ להגיע להשגים והכל יחד זה סיר לחץ של החיים , לא הייתי רוצה לחזור לגיל שלך יודעת כמה היה קשה מזלי שהייתי בפנימיה וכולם היו כמוני בני 17 שנפלטו ממסגרת מסודרת ,והינו במסגרת קדם צבאית עם גבולות ברורים שעשו לנו סדר בעולם הפנימי במשך שנת הלימוד,, ולמזלי הרע מלחמת יום הכיפור פרצה אז והדילמות היו של כל העם לא רק שלנו , לכן היה קל יותר לקבל את השינוי הפנימי שלנו

רק בת 17

New member
יש בזה משהו..

את צודקת ואני באמת מקווה שזה רק עניין של גיל ושל תקופה שתעבור ...:)

הכל גיל הדילמות שלו

בבית הספר של החיים עוד מעט עולה כיתה וימלאו לי 54 ושלא תחשבי שנגמרו דילמות החיים , יש שאלות ויש התמודדות אבל בגל גיל הדברים החשובים לך באותה תקופה לפי הנומרולוגיה החיים מתחלקים לתקופות במעגלים של 9 שנים שבכל שנה יש עינוי לעשיה שונה , פעם הסברתי איך עושים את החישוב של השנה האישית ולפעמים שמגיעים לשנה השביעית או ה9 יש את הדילמות שאת מתמודדת איתם כעת השנה ה7 היא שנת השבתון או שנת משובוהיא מיועדת ללימוד את הדרך הנכונה לך ובשנה התשיעית - היא שנה של סגירת מעגלים שלא עושיעם טוב זה שנה של פרידות והרגשת לבד ומחשבות על מה רוצים לשנות בחיים , זו ההכנה לפריצה של ה9 שנים הבאות

גניפר14

New member
לכל דבר יש פיתרון

אם תדעי כמה אנשים סובלים בחיים כמה חולים קשים רוצים להתחלף אם הבריאים אלוהים נתן לך בריאות תנצלי זאת תעשי חיים תבלי תראי סרטים שאת אוהבת את יותר מדי שקועה בעניין עם ההורים שלך הורים רוצים בטובת הילדים רק שהרצונות שלהם מתנגשים עם הרצונות שלך של הנוער המתבגר תהיה קצת יותר אדישה כשאת בבית שימי פקקי שעווה באוזניים תנתקי מהעולם למשך חצי שעה כך שלא תשמעי אף אחד או שתשמעי מוזיקה טובה שאת אוהבת יש הרבה תענוגות וכייפים בחיים כל דקה שעוברת יש לך אפשרות לנצל אותה לטובה או להפסיד את הדקה הזו עבור הדיכאון. את זאת שעושה את הבחירות בידך הכח לעשות בחירות החלטות וכדומה. תצרי סביבך מן בועה כזו כשאת בבאסה תדמייני שאת נכנסת לבועה תקראי לה בועת הכייף התענוגות וכשאת בבועת הכייף תדמייני דברים כייפים שאת מתכננת לעשות בעתיד. או שתרשמי יומן וכל יום תכתבי את חוויותיך או מה עבר עליך [את יכולה לכתוב את היומן בכתב סתרים שאף אחד לא יבין במידה וימצאו אותו . בקיצור המון דברים להציע לך אבל חפרתי מספיק. בהצלחה.

רק בת 17

New member
תודה...:)

תודה על העצות אני מניחה ששווה לנסות חח המוון תודה! חג פורים שמח..:)

הרגשתי הרבה בעבר אבל מילאתי את החיים

שלי בדברים שעושים לי טוב ב-
. אם זה ללכת לחד"כ,אם לבית קפה עם הלפטופ, עם באנשים שעושים לי טוב.

למעלה