מכירה/קניה/דרושים...

mishel6

New member
פנדר סטראט דלוקס משופרת

אני מוכר פנדר סטראט דלוקס מקסיקנית, הפיקאפים הוחלפו לסט דימרציו יוקרתי: מולטיבאקר עם פיצול בגשר, HS-3 באמצע ו-YJM בצואר, הגיטרה בצבע אדום, גוף מאלדר וצואר מייפל. באה כמובן עם קייס קשיח מקורי (ששווה 700 שח...) ורצועה. המחיר 2800, אפשרות לטרייד על גיטרות של ג'קסון או איבנז או צ'ארוול.

שלשלש

New member
דיסטורשן MXR דאבלשוט.

אין יותר מידיי מה לפרט אחד הדיסטורשנים היותר טובים שיש היום בשוק, שני ערוצים מאד מגוונים מאוברדרייב עדין בראשון לדיסטורשן רוצח בשני, עולה במרום היום 1150 ש"ח אני רוצה 600 וגם גמיש טיפה... 0524-600442.

שלשלש

New member
מגבר אפיפון 25 ואט...

מגבר נחמד מאד עם אחלה צליל, דיסטורשן\אוברדרייב וריוורב מובנים במצב מעולה נוגן אך ורק בבית ולא יצא לחזרות ושטויות. במחיר מציאה של 550 ש"ח. 0524-600442

שלשלש

New member
Line 6 pod 2.3+pedalboard

הפוד המעולה, מדמה מגברים מהשורה הראשונה+ שלל אפקטים, דיסטורשנים,אוברדרייבים, קורוסים, דיליים ומה לא, עם אופציות בלתי נגמרות, מעולה להקלטות ובנוסף פדאל שליטה מקורי של ליין 6 הגדול עם דוושת ווא ווא ודוושת ווליום מחיר:1700 ש"ח גמיש מעט בהחלט מחיר טוב לעסקה כזו... 0524-600442

שלשלש

New member
גיבסון SG סטאנדרט שנת 90!

גיטרה נהדרת במצב מעולה בלי שריטה, שמורה בקנאות עוברת סטאפים קבועים הכל במקום וכמובן שהכל מקורי, צבע אדום יין כולל קייס מרופד של גיבסון מחיר:5800, גמיש במקצת... טלפון לשאלות ,מענות והצקות:0524-600442 ביי ביי.

Fishkin

New member
RAT 2

חדש לגמרי, עם קופסה מקורית, אחריות וכו'... 450 ש"ח. 052-8994073 אסף

Katarzis

New member
למכירה פנדר סטראטוקסטר 1974

הדבר האמיתי - בלאקמור, מלמסטין, גילמור - סאונד קלאסי אמיתי של סטראט. - הגיטרה שוקלת 7.10 LBS שזה ממש ממש קל. סטראט ממוצעת שוקלת בסביבות ה7.9 LBS. - הגוף הוא חתיכה אחת משובחת של אלדר. - הצוואר חתיכה אחת של מייפל בפרופיל U - פרופיל הצוואר הנוח ביותר שפנדר הוציאו. - הפיקאפים שנת 75. - הגשר הוא יציקה אחת עם מספר סידורי - כיאה לשנים האלה. ערכן של הגיטרות האלה הולך ועולה, לפני שנתיים סטראט 74 היתה נמכרת ב2000$, כיום סטראט מקורית ב100% נמכרת ב4,000$ - וזה באיביי. המחיר - 13,500 - סופי. כבר קיבלתי הצעה של 12,000 וסירבתי - אז רק רציניים שמוכנים לשלם את המחיר ויודעים עבור מה הם משלמים. סרטון שבו אפשר לשמוע ולראות את הגיטרה - http://www.youtube.com/watch?v=T_5WDzWC8Zs כפיר - 0547479300

פדאל קורוס\ויברטו מהסדרה החדשה

של Line 6 מאוד מגוון בסאונד מוינטאג' אנלוגי חם לקורוס מודרני עמוק טאפ טמפו אפשרות חיבור שתי גיטרות אפשרות לשדרוג ע"י החלפת מודול 420 ש"ח. לפרטים במסרים

Xirus

New member
הרכב פרוגרסיב מחפש זמר/מרת

שמחפש להשתלב - לא למי שמחפש להקת ליווי. רצוי גם מעל גיל שלושים (אנחנו בסביבות ה-40). ניתן לפנות במייל - [email protected]

b l a c k d o g

New member
מחפשים מתופף ובסיסט

סקסופוניסט וגיטריסט מחפשים מתופף ובסיסט. הסגנון רוק {ביטלס פינק פלויד גאנס הנדריקס וכו} מאזור השרון כפר סבא, רעננה, הוד השרון עוד פרטים במסרים

omeriz

New member
מחפש גיטרה באס

התקציב הוא עד 5000 שקל אני מחפש גיטרה עבה עם הרבה עץ(כדי שיהיה מה לתפוס) עם אפשרויות סאונד מגוונות יש לי עדיפות לגיטרות פאסיביות אבל אקטיביות באות בחשבון. 0546630250

NutsZeev

New member
למכירה האמבקר של סימור דאנקן

Seymour Duncan APH-1 alnico II pro™ יש לי אותו בערך 4-5 שנים, מתאים לגשר ללס פאול. הפיקאפ שסלאש מתשתמש בו. 300 ש"ח. טלפון :0507714249 נאטס.

פנדר סטראט 84' USA

פנדר סטראטוקסטר שנת 84 USA פיקאפ גשר הוחלף ל Seymour Duncan Hot Rails עם כפתור פיצול. גיטרה במצב מדהים שמורה בקנאות. מחיר: 5000 אביאל - 052-8380258 לא מעוניין בטריידים. תודה רבה.

למעלה