מכירה/השכרה/ספסרות

adiel61

New member
אקוסטית מוגברת

למכירה אקוסטית מוגברת של חברת Cort טופ מעץ אשוח Spruce צדדים, צוואר וגב ממהגוני פרטבורד רוזווד 20 סריגים מפתחות כיוון איכותיים ועמידים ביותר ביינדינג שחור הגיטרה מוגברת בפיקאפ פישמן קלאסיק 4 עם ארבעה תחומי חיתוך (Bass, Treble, Midle, Briliance) וכמובן ווליום הגיטרה במצב מעולה ללא סריטות ושמורה בקנאות. 0578106275 0507904838

adiel61

New member
G 260 גיטרה חשמלית משופרת

גוף - סוואמפ אש (כמו של הפנדר היקרות) צוואר - מייפל עם פינגרבורד מייפל, 22 שריגים, אינליי מאבלון גשר - וילקינסון V50 II גשר מעולה עם אוכפים מגרפיט, לא קורע מיתרים מפתחות כיוון מעולים שומרים על כיוון לאורך זמן פיקאפים - שני סינגלים והאמבקר של מייטי מייט אלקטרוניקה - ווליום 1, מפסק 5 מצבים, סוויץ' לברידג', סוויץ' לפיצל הברידג' עברה סט-אפ ל 0.10 כולל הוספת קפיצים הגיטרה במצב מעולה, אין אפילו שריטה אחת. חדשה עולה 2380 במיוזיק סנטר, אני רוצה 1700.

adiel61

New member
מפתחות ננעלים Sperzel USA

מפתחות חדשים, כמעט ולא נעשו בהם שימוש נועלים מעולה הגיטרה לא יוצאת מכיוון! חדש בחנות עולה 465 מחיר מבוקש 300 ש"ח 0578106275 0507904838

adiel61

New member
שני סטים של פיקאפים

סט ראשון - שלושה סינגלים של פנדר יפנית, נשמעים פיצוץ! ניתן לקבל אותם מורכבים על פיקגארד עם סוויצ'ים ונובים ושאר ירקות כולל קיל סוויץ' ומתג ברידג' און. סט שני - שני האמבקרים וסינגל של איבנז V7, V8, S1 חדשים לגמרי ועברו הטבלה בשעווה, למרות שההאמבקרים הם 2 Conductors ניתן לפצל אותם (כל חוט בודד מכיל בתוכו שני חוטים שיוצאים מתוך כל קוייל). גם את הסט הזה ניתן לקנות מורכב על פיקגארד ומחווט עם קיל סוויץ'. לפרטים נוספים: 0578106275 0507904838

recoil

New member
גיטרה למתחילים - פנדר סקוויר

Fender Squier בצבע אדום, שמורה ביותר + מגבר פנדר 15 וואט. כולל קפאו + טרמולו + סטאנד לגיטרה (מתאים גם לקלאסית) + כבל פי-אל 5 מטר איכותי. + נרתיק איכותי של FENDER . + רצועה אדומה של FENDER . 1100 ש"ח - מחיר רצפה. עדיפות לקונים מאיזור הצפון. הגיטרה שמורה ביותר, ניגנתי עליה משהו כמו חודשיים, וגם זה בקושי .. והפסקתי עקב מעבר לכלי אחר. צרו קשר דרך מסרים, או איסיקיו: 153898643.

שלשלש

New member
• ווא ווא CRY BABY 535Q

ווא ווא מדהים של CRY BABY, אחד האפקטים היותר מוערכים שיש, עם סאונד נקי מרעשים ובוסטר לשליטה על התדרים, מצב מעולה מאד נדיר למצוא אותו ביד שנייה בארצנו! מחיר- 550 ש"ח... 0524-600442

שלשלש

New member
מגבר אפיפון 25 ואט למכירה...

מגבר במצב מצויין עם אחלה קלין ודיסטורשן\אוברדרייב וריוורב מובנים, נשמע מצויין, בקטגוריית המחיר שלו(1000-1200 ש"ח) לוקח כל מגבר... מחיר מבוקש- 550 ש"ח. לעוד פרטים:0524-600442

שלשלש

New member
• דיסטורשן MXR דאבל שוט!

אין יותר מידיי מה להציג, אחד הדיסטורשנים היותר טובים בשוק היום. 2 ערוצים, הראשון זהה לחלוטין לMXR דיימבאג שנותן דיסטורשן מטורף והשני הוא אוברדרייב חם ושמן, אפקט מאד וורסטילי, מגיע עם שנאי כמובן... מחיר-550 ש"ח. 0524-600442

בס חדשה G&L

בס G&L חמישה מיתרים חדשה, עץ ASH גריף רוזווד, 4500 שקלים 0547647274 התמונה היא של הגיטרה הזו, חדשה חדשה בלי שריטה.

gt-master

New member
עדיין לא קנו?בסוף אני אקנה

מומלצת ביותר ,גיטרה של 7000 שח במצב חדש ובמחיר מצויין. אם לא הייתי קונה החודש ג'אזבס הייתי לוקח את זאת.

TheRealDeal

New member
אחלה בס

ממש מוזר שאף אחד לא קנה אותה עדיין.. עצים משובחים אלקטרוניקה מעולה וסאונד מעולה.. כל מי שאוהב את הסטינגריי/סטרלינג/סטינגריי5 יאהב גם את זאת.. בדוק. אני הייתי קונה אם לא הייתה לי סטינגריי.. בהצלחה במכירה!

Morgan Rose

New member
מתופף בן 18 מאיזור הדרום מחפש נגנים להרכב

דת' טכני,סטייל DEATH הלהקה,יש לי מקלט שאפשר לערוך בו חזרות ויש שם תקעי חשמל למגברים,דרושים נגנים רציניים בשביל מטרות רציניות,הקלטות הופעות וכו. ICQ :393170546 MSN : [email protected]

NutsZeev

New member
למכירה פיקאפ של סימור דנקאן

האמבקר של סימור דנקאן. שם הדגם הוא: Seymour Duncan SH-14 custom 5 כמו ה '59 עם יותר אאוטפוט ויותר עומק בנמוכים. מתאים לפופ, קאנטרי, בלוז, רוק קלאסי ורוק כבד. סאונד קלין עשיר ומלא, עם הרבה נוכחות. מתאים לפוזיצית הגשר - ברידג'. בין המפורסמים שמנגנים איתו: פול סטאנלי מ- קיס, טרוי ואן ליוון מ- קויינז אוף דה סטון אייג'. המחיר הוא 350 ש"ח סופי. טלפון: 0507714249 נאטס.

NutsZeev

New member
למכירה פיקאפ של גיבסון !

Gibson Modern Classics 490R בעל מאפייני צליל דומים ל 57' Classic, אבל עם תוספת של high mids, בשביל סאונד האמבקר יותר מודרני. הוצא מגיבסון לס פאול סטודיו 1995, מתאים לנק - צוואר. מצב מצויין עם כיסוי כרום. 350 ש"ח סופי. טלפון: 050-7714249 נאטס.

NutsZeev

New member
למכירה פדאל דיסטורשן

Keeley Modded BOSS DS-1 מחיר -500 ש"ח סופי.

ringo rulz

New member
בוס DS-1 עולה 330 חדש בבודגוב

http://www.budagov.co.il/index.php?act=it&i=72&sid=38&cid=12&bid=15

למעלה