מחירים
כוכבים מכל סוג שהוא אי אפשר להציע למכירה כי זה כותב לך unknown error - עד עכשיו לא הצלחתי למכור שום דבר שהיה לי ב"USE" חוץ ממגילות. בניגוד לשוק הפתוח שאתה לא יכול לראות את המחיר הממוצע של דברים - כאן אתה יכול לראות בדיוק מה המחיר של כל דבר - פשוט תכתוב את שם הפריט ותלחץ על ה"PRICE" ואז זה ימיין לך את כל ההצעות מהנמוך לגבוה (אם זה ממיין לך מהגבוה לנמוך פשוט תלחץ שוב) ואז תוכל לראות מה ההצעה הכי זולה לזה - והאמת זה כל מה שחשוב בגלל שגם אם אתה חושב שיש משהו שעולה הרבה יותר ב-NX קאש כמו שקורה לי הרבה פעמים - אם יש אנשים שמציעים פחות על אותו חפץ (וחשוב לבדוק שזה אותו חפץ עם אותם נתונים) אז הסיכויים שתוכל למכור את שלך נמוכים מאוד. כאילו אני לא חושב שכל מגילה לדוגמא שווה רק 10 NX אבל מה לעשות - המחיר הכי זול של המגילות האלה בטרייד זה 15 NX - אז אתה חייב לשבור את השוק כדי שיקנו ממך אז הצעתי 10 למגילה ובגלל זה קנו ממני ולא ממישהו אחר. זה רווח ענק לקונים והפסד למוכרים שאפשר לראות בדיוק מי מוכר ובכמה ומי מוכר הכי בזול כי נגיד בשוק הפתוח אתה אף פעם לא יכול לדעת אם יש מישהו שמוכר בזול יותר - בניגוד לטרייד.