מכירה בתמורה ל-NX

• פותח הנושא SimsY
  • פורסם בתאריך

SimsY

New member
טוב זה משחק מסחרי

חייב להיות להם שקול כלכלי - לי זה נראה שהם רצו פשוט להגביר את המכירות של ה-NX - כי אם אנשים יתחילו לקנות גם ציוד רגיל ב-NX אז זה ייגמר להם הרבה יותר מהר.

ווינגז

New member
ברור,

ובגלל זה זה צעד שיווקי נהדר מצידם. מצד אחד נותנים אפשרות להשיג NX Cash בחינם ואני בטוחה שהם משמחים הרבה שחקנים, ומצד שני - מעודדים אותם גם לקנות עוד במידה וזה לא מספיק להם. אישית לא הייתי אנטי קניית NX Cash אף פעם, אבל אני די בטוחה שיש הרבה שחקנים שהצעד הזה של נקסון עזר להם מאוד להנות מהמשחק הרבה יותר ולא "לכעוס".

deisy

New member
בעיקר ילדים

שההורים שלהם לא מרשים להם לקנות nx... ככה יש להם דרך להרויח אותו... אני חושבת שזה רעיון מאוד חכם לעשות את הטרייד הזה... זה פותח להרבה שחקנים עוד אופציה להשיג nx

כן, אבל אל תשככו מצד שני ש...

לא ממש "מרוויחים" מהמכירות האלה בשביל באמת לקנות משהו שווה. המחירים של הNX ממש לא זולים

SimsY

New member
כן אין ספק זה הרבה פחות מתסכל

וזה גם עוזר לנקסון להרוויח יותר כי ברגע שיש לך חתול מיצי חמוד כזה אתה לא יכול כבר לוותר עליו.

שאלות כמה אני יכול להציע

על טובי? על 3 אטק גלוב? על 26 אטק ושני סלוטים של מייפל קלאו ? על סטילי?

SimsY

New member
מחירים

כוכבים מכל סוג שהוא אי אפשר להציע למכירה כי זה כותב לך unknown error - עד עכשיו לא הצלחתי למכור שום דבר שהיה לי ב"USE" חוץ ממגילות. בניגוד לשוק הפתוח שאתה לא יכול לראות את המחיר הממוצע של דברים - כאן אתה יכול לראות בדיוק מה המחיר של כל דבר - פשוט תכתוב את שם הפריט ותלחץ על ה"PRICE" ואז זה ימיין לך את כל ההצעות מהנמוך לגבוה (אם זה ממיין לך מהגבוה לנמוך פשוט תלחץ שוב) ואז תוכל לראות מה ההצעה הכי זולה לזה - והאמת זה כל מה שחשוב בגלל שגם אם אתה חושב שיש משהו שעולה הרבה יותר ב-NX קאש כמו שקורה לי הרבה פעמים - אם יש אנשים שמציעים פחות על אותו חפץ (וחשוב לבדוק שזה אותו חפץ עם אותם נתונים) אז הסיכויים שתוכל למכור את שלך נמוכים מאוד. כאילו אני לא חושב שכל מגילה לדוגמא שווה רק 10 NX אבל מה לעשות - המחיר הכי זול של המגילות האלה בטרייד זה 15 NX - אז אתה חייב לשבור את השוק כדי שיקנו ממך אז הצעתי 10 למגילה ובגלל זה קנו ממני ולא ממישהו אחר. זה רווח ענק לקונים והפסד למוכרים שאפשר לראות בדיוק מי מוכר ובכמה ומי מוכר הכי בזול כי נגיד בשוק הפתוח אתה אף פעם לא יכול לדעת אם יש מישהו שמוכר בזול יותר - בניגוד לטרייד.

למעלה