מכירה בתמורה ל-NX

• פותח הנושא SimsY
  • פורסם בתאריך

SimsY

New member
מכירה בתמורה ל-NX

חשבתי גם להעלות את הנושא של החנות החדשה להחלפות מה אתם עושים כדי להשיג NX - אולי גם תוכלו לתת עצות למי שלא יודע מה מוכר ובכמה אני אתחיל - אני מוכר דגים - אומנם התחרות שם רצחנית אז המקסימום שאתה למכור דג 1 זה ב-1 NX אבל אם קצת משקיעים אפשר להגיע ליופי של דברים - אספתי 1,000 דגים של פינגוונים ומכרתי מאה במאה - ככה עשר פעמים והנה כבר יש לי 1000 NX CASH. כן אני יודע - להרוג יותר מאלף פינגווינים זאת עבודת פרך ועוד להרים את הכל - זה נכון אבל זה NX קאש אז התמורה דווקא טובה למאמץ

השגתי מספיק בשביל חנות../images/Emo108.gif

הרווחתי עד ל40 מיל בחנות, עכשיו אני הולך לעשות קצת נוב טריידים ולשים את החפצים בMTS, מקווה שיהיה לי מספיק לדאבל אקספי בקרוב ^^

SimsY

New member
עדיין זה יפה - איך בדיוק הצלחת

להכנס לאמוריה ? התחתנת ?

כן, אבל לא שילמתי x:../images/Emo108.gif

סיפור מצחיק בעצם הייתה מישהי בבאדי ליסט שלי שהייתי בטוח שהיא בן [הNX שלה היה מאוד גברי כשפגשתי אותה], היא סוג של nx whore, את אמרתי לה "אתה מכיר איזו בת שרוצה להתחתן בשביל APQ והיא מוכנה לשלם את הכל?" ובסוף הסתבר לי שהיא בת O_ם ושהיא גם חיפשה חתן

SimsY

New member
אוף גם אני רוצה :(

הקטע הוא שאני לא רוצה להתחתן עם בחורה - אני לא מתכוון לעשות את זה בחיים האמיתיים וגם לא ממש הייתי רוצה במשחק - תגיד - אפשר להתגרש במייפלסטורי ?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif אתה הולך עם הטבעת שלך לMoony

באמוריה, והוא פשוט "שובר" אותה.

SimsY

New member
אה אוקיי

השאלה היא אם כדאי להתחתן רק בשביל ה-PQ הזה :)

SimsY

New member
זהו שזה די יורד לקטע של זנות

להתחתן רק בשביל להשיג משהו.... ואפשר לעשות את זה גם בלי הבן זוג רק חייבים להיות נשואים ? עד לאיזה רמה אפשר לעשות אותו ?

Shanny9

New member
פשש כל הכבוד לך../images/Emo3.gif

מה אתם ממליצים למכור? איזה משהו לא קשה להשגה כי פינגווינים אני עדיין לא יכולה להרוג
(רמה28 גנבת)

אני הצלחתי למכור...

84 עורות ב-110 7 קריסל לאק ב-300 סקרול 10% INT ב-120 סקרול שחור לWEAPON DEF ב-110 סה"כ הרווחתי 640 NX לא הרבה.. אבל לאט לאט זה יצטבר אני מקווה.

SimsY

New member
אני מכרתי המון דגים - התוצאה בקרוב.... ../images/Emo13.gif

גם מכרתי אסתר שילדס 2 ב-2000

ווינגז

New member
זה נראה לי ממש נפלא,

האפשרות להשיג NX Cash בלי לשלם. צעד מאוד חכם של נקסון, לדעתי, ומוכיח שהם לא ממש רודפים אחרי הכסף (למרות שברור לכולנו שהוא חשוב
).

למעלה