מכחישי השואה

מכחישי השואה

ישנם אנטישמיים רבים מכחישי השואה. רק דבר אחד מפריע להם : שישנם מליונים שהעידו כי היו שם. את הכל. הצילומים, האתרים המכתבים הם מ כחישים בטענת זיוף. אבל אי אפשר לזייף עדות של מליונים. התורה מעידה על עצמה שניתנה במעמד מליונים בהר סיני. במעמד זה ניתנו העדות החוקים והמשפטים ומליונים של אנשים קבלו על עצמם ב"נעשה ונשמע" קיום המצוות. אין כוח בעולם שיכול להכחיש עדות של מליונים ולכן התורה ניצחית ותהיה ניצחית לעד. אם עדות הר סיני היתה שקר, אף אחד לא יכול היה לכפות אמונה וקיום מצוות כה רבות בעקבות "סיפורים" כאילו היה פעם מעמד הר סיני. מכחישי הר סיני לא תצלח דרכם , כמו שמכחישי השואה לא תצלח דרכם

עידו10

New member
השוואה גרועה מאד

לגבי השואה, יש עדויות של אנשים חיים, המשרפות עדיין קיימות וכמו שאתה אמרת- יש הוכחות- תמונות. יש לך תמונות של מעמד הר סיני? יש לך עדויות של אנשים חיים? יש לך עדויות בכלל? (ובבקשה דיי עם השטות הזו של ה3 מליון אנשים, נמאס לי) אין שום הוכחות למעמד הר סיני. לשואה יש.

ומה בעוד 50 שנה?

כאשר כבר לא יהיו אנשים שחיו ועברו שואה? אז חלילה מישהו מאיתנו יכחיש את השואה? ודאי שלא. ואז מה תאמר : יש תמונות, יש צילומים? יענו לך המכחישים: הכל המצאה של היהודים. מה שישאר לנצח זה מה שאבא שלי ואמא שלך וסבתא של חברך וכו´ סיפרו לך. זוהי שרשרת הקבלה של מורשת השואה. וזוהי בדיוק נימרץ שלשלת הקבלה של מעמד הר סיני.

freeonly

New member
טעות חמורה בידך

בזמנים המיוחסים לסיפורי המקרא שעוסקים ביציאת מצריים, לא היו כל שיטות תיעוד ואפילו קריאה וכתיבה נחשבה לאמנות של מתי מעט. מרבית האנשים האמינו בכל מיני לחשים וכשפים, ומרבית השליטים עשו בכך שימוש לא רע. פולקלורים של "עדויות כביכול" נוצרו לרוב, ובכלל לא היו בנמצא ריכוזי אנשים כה גדולים כפי שהתפתח הפולקלור הספציפי בו אנו דנים. ה-"עדויות" היחידות האמינות הן עדויות לגבי הדרך בה התפתחו ומתפתחים סיפורים כאלה, והמימצאים הקיימים בתקופתנו משני האלפים שלפנה"ס. כל היתר הוא פרשנות שלך שאינה מגובה בחלקיק מימצא ומשרתת את הסברת אמונתך כלפי עצמך ואחרים.

freeonly

New member
ובנוסף

חוקרי ההיסטוריה דווקא כן יודעים לספר יפה מאד את קורותיהם של אירועים מלפני יותר מ-50 או 500 שנים (למרות שלא נותרו מאז אנשים בחיים), כאשר הם מגובים במימצאים אמינים ולא נסתרים על-ידיהם. חוקרי הארכיאולוגיה יודעים לספר על דברים מלפני מיליוני שנים מבלי שנותר דינוזאור אחד בחיים.

giingiit

New member
נכון. האמת היא שמעט אנשים יודעים

ויש בהר סיני תופעה מאד מיוחדת עם האבנים. שמעת על כך, או ראית אבן משם? בברכה תמנה

הספקן

New member
אני מקווה שאת מתלוצצת

אין שוםקדושה בהר סיני. נבחר ההר הנמוך ביותר, לפי חז"ל לאחר מתן תורה עלו עליו עיזים ועשו את צרכיהם - הכל למען אמונת הייחוד - הקדושה היחידית היא בשי"ת הר סיני היה קדוש כאשר השכינה שרתה שם ותו לא -כל דבר אחר הינו עבודת זרה בברכה

giingiit

New member
לא ראית את האבנים משם?

יש עליהם תופעה מענינת שכל אבן משם, לא משנה באיזה מקום חותכים אותה או שוברים אותה, מסתמן עליה מיד ציור של הסנה הבוער. זה תהליך כימי של חומר שמחלחל לתוך האבן ויוצר ציור של הסנה הבוער ובעצם נאמר שהסנה תמיד בוער ונכון, הוא תמיד בוער שם בעירה כימית. יום נפלא תמנה אם תרצה, אביא לך צילום של אבן משם.

עידו10

New member
נשמע לי כצת תמוה, אבל אני מעוניין

לראות את הצילומים שהזכרת.

giingiit

New member
הבאתי את התמונה לפורום יהדות

בוואלה אבל החיפוש שם לא עובד. אנסה למצוא ב"נ. אגב, התמונה של הסנה הבוער היא תלת ממדית. בברכה תמנה

עידו10

New member
באמת שרציתי לראות סנה בוער...

אבל מי שרואה פה באמת סנה, ועוד בוער, כנראה שיש לו דמיון מאד מפותח...

giingiit

New member
או שהוא לא יודע איך נראה הסנה

וזה לא הסנה שהראו לך בבית הספר. ומי שלא רוצה לראות, לא יראה כלום כי הראיה של האדם היא סלקטיבית בברכה תמנה

עידו10

New member
אם את אומרת...

כשאומרים לי "תראה סנה בוער" אני מצפה לראות "סנה בוער". מה שראיתי הוא עורקים של מינרלים בסלע. את באמת רואה סנה בוער??

giingiit

New member
כתבתי שהוא בוער בעירה כימית

למה אתה סתם מחפש דרך לכסאח אותי? ביקשת, הראיתי בדיוק את מה שכתבתי. תקרא שוב את הודעותי. בברכה תמנה

עידו10

New member
מכסח? אל תגזימי...

"יש עליהם תופעה מענינת שכל אבן משם, לא משנה באיזה מקום חותכים אותה או שוברים אותה, מסתמן עליה מיד ציור של הסנה הבוער". מהמשפט הזה ציפיתי לראות סנה בוער. אפשר לדעת איזה חומרים כימיים מתרכבים בסלעים האלו? (כשהחומרים מתרכבים נוצרת בערה כימית אני משער)

giingiit

New member
ואם היית קורא את המשפט עד הסוף...

"ובעצם נאמר שהסנה תמיד בוער ונכון, הוא תמיד בוער שם בעירה כימית." לא זוכרת את שם החומר. יש חומר שברגע שהוא בא במגע עם חמצן הוא בוער ושורף את הצורה של הסנה הבוער (שהיא צורה מתמטית כאוטית). בברכה תמנה

freeonly

New member
אתם לא מרגישים שהויכוח קצת טפשי...?

אן זה "המדע" וה-"מחקר" אז וואלה הכל ייתכן... אני מניח שאפילו חלק משאר הדתיים הכותבים בפורום זה פשוט אינם מתערבים בויכוח המוזר הזה מסיבות ברורות...

למעלה