מכות רחוב

זירת היאבקות מקצועית - ר"ת

ultimate fighting championship במקור - טריק שיווקי שהמציאו בני משפחת גרייסי כדי למכור את הג´וג´יטסו הברזילאי (פיתוח מקורי של המשפחה) כסגנון הלחימה האולטימטיבי. לוחמי הUFC הינם המתמודדים הקבועים בזירה זו, להבדיל מאורחים שמגיעים לקרב יחיד, מושפלים עד עפר ובורחים כל עוד נפשם בם, למען לא יראו את זיו פניהם השבורים למצלמות ולקהל, לנצח נצחים.

fa jing

New member
היי ZOTI וכולם

אני יכול להתייחס רק לקליפ הראשון. בלי קשר אם הלוחם שם הוא מהUFC או לא...רואים שיש לו ניסיון. הבחור עושה את הדבר הבסיסי ביותר שיש לעשות כאשר נקלעים לתגרה מול כמה ולא משנה מהן הנסיבות. דבר ראשון יש לפזר אותם( הוא עשה זאת יפה בהסתערות הראשונה שלו) ולגרום לבלבול בשורותיהם(סון טסה זוכרים?) אין להתעכב יותר משלוש שניות על אדם ( הוא גם עשה זאת יפה) או 2-3 חבטות לאדם ואז לעזוה אותו ולרוץ לאחר (סון טסה...מניפולציה על היריב ובכך לעשות רק מה שאתה רוצה) הוא הסתער עליהם וניצל את המומנט שלו ( כפי שנאמר ממקודם) סון טסה כבר אמר...(אם אתם זוכרים) כי ללוחם מאורגן יש עוצמה של סלעים המתגלגלים ממדרון הר גבוהה- והבחור אכן הסתער מבלי להניד עפעף. בקיצור...מי אצר שסון טסה טעה-בין אם אנו עושים זאת במודע או לא, העקרונות עדיין תקפים במציאות בהקשר ללחימה.....זהו אחד העקרונות אותם אנו לומדים בבה גוואה 2-3 מכות ליריב ולהמשיך הלאה, לדאוג שהיוזמה תהיה אצלנו, אבל זה לא פשוט ודורש ניסיון ואימון רב. כפי שמר. יונג יון צ´וי(תלמידו של סון באו גאנג המנוח) מהונג קונגאמר לי ואני מצטט:" הפוטנציאל המלא של הבה גוואה אינו מתבטא בלחימה מול יריב אחד, הבה גוואה נוצרה כדי להיחלם נגד כמה יריבים שם היא באה לידי ביטוי בצורה מלאה. בלחימה מול יריב בודד יותר קשה להקיף אותו, אך כשאתה זז מהר ויוצר בלבול בין כמה יריבים אתה יכול להקיפם ביתר קלות."

קרוקדיל

New member
למרות ובגלל שזה מבוים

רואים פה את האמת מה קורה במצב של קרבות רחוב ועכשיו קצת היסטוריה עלי... :) פעם גם אני אהבתי ללכת מכות עם ערסים והיה מקרה דומה למה שמוצג בסרטון הראשון אמנם לא הגענו למדות ממש אבל היו דחיפות קללות ואיומים וזה המצב אני בטוח שאם היה להם אז את האומץ הם היו קורעים לי את הצורה אבל בגלל שאז אני הייתי מושפע מזה שאני מתאמן והרגשתי אבו עלי אז אני ייתי זה שדחף וזה שהחזיק במומנט ואני מבטיח לכם שאפי´ כאפה אחת לא קיבלתי אין מה לעשות זה החיים גם היום שאני מאמין שאני יכול לקחת כמעט כל אחד ברחוב אבל בגלל האופי שלי אני חושב שבכזה מצב מולי אני הייתי מתחפף מהמקום ולא נותן לאותו אדם מכות הניצחון הוא לא רק בכוח הניצחון הוא גם הרבה באופי

חובבן

New member
האם היה פה קרב?

ברור שארבעת המסכנים שנקלעו למקום לא היו מעונינים בקרב ולא ממש ניסו להלחם. גם התוקף שאכן עשה הרבה רושם והפגין הרבה אגרסיות לא גרם לנזק ממשי. בסוף ה"קרב" כולם על הרגליים באותו מצב של תחילת הקרב.

WhiteBear

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif - נוסף לקישורים- סירטונים

למעלה