מכושפת בי נשבעתי מכושפת לך בדמי , בזיעתי בגופי שנוגן אליך. מכושפת לך בדמעותי באנקותי בזעקתי באהבתי.
ח ח י נ נ י ת1 New member 22/1/06 #1 מכושפת בי נשבעתי מכושפת לך בדמי , בזיעתי בגופי שנוגן אליך. מכושפת לך בדמעותי באנקותי בזעקתי באהבתי.
ה החיים שלי איתך New member 23/1/06 #2 מכושפה נתונה היא ביד האהבה כישפה אותה הלבישה עליה גלימה כול כולה היא נותת לך מדמה מגופה מליבה מנפשה ככה זה כשאוהבים אנחנו הופכים להיות ברובנו מכושפיים או בספת היום יום פשוט מאוהבים. אהבתי את התמונה חננית מדהים!
מכושפה נתונה היא ביד האהבה כישפה אותה הלבישה עליה גלימה כול כולה היא נותת לך מדמה מגופה מליבה מנפשה ככה זה כשאוהבים אנחנו הופכים להיות ברובנו מכושפיים או בספת היום יום פשוט מאוהבים. אהבתי את התמונה חננית מדהים!
E EishEsh New member 24/1/06 #4 מכושפת שחור עיניך הקסים את עיני עפעפי הכבדים נפלו על פני כישוף מילותך בלט נאמרו ברוך שפתיך על שפתי נסגרו.
מכושפת שחור עיניך הקסים את עיני עפעפי הכבדים נפלו על פני כישוף מילותך בלט נאמרו ברוך שפתיך על שפתי נסגרו.
ה החיים שלי איתך New member 26/1/06 #5 מכשפת... מכשפת אותך במבטי מכשפת במלמולי מכשפת אותך בנגיעותי רוקחת אותך בכדרותי מלחששת לך ליחשושים מביאה אותך לגבהים חדשים מהפנטת אותך מצחקקת איתך מחשמלת אותך מצמררת אותך מוסיפה לך גוון לחיים מטריפה לך את כל החושים מביאה אותך לחוסר שפיות בקלות אתה מאוהב בי לצמיתות מכשפת אותך אתה שלי וזה רק בגלל שנתתי לך אהבתי.
מכשפת... מכשפת אותך במבטי מכשפת במלמולי מכשפת אותך בנגיעותי רוקחת אותך בכדרותי מלחששת לך ליחשושים מביאה אותך לגבהים חדשים מהפנטת אותך מצחקקת איתך מחשמלת אותך מצמררת אותך מוסיפה לך גוון לחיים מטריפה לך את כל החושים מביאה אותך לחוסר שפיות בקלות אתה מאוהב בי לצמיתות מכשפת אותך אתה שלי וזה רק בגלל שנתתי לך אהבתי.