מכורה

מולוקו

New member
מכורה

מתוך האדמה בוקע מן הביצה כאפרוח נאחז ברגבי עפר צומח עם השנים למוטת ענפים לדורות של עלים. פורש אליך כנף אל חיק מחבק , איחזי בי בידיים רכות עלי על צמרתי. טובה נגיעתך , חמה משכיחה ומרגעת עצב כאדמה , מכורה נשגבת כרגבי עפר , מנעמת.

odo13z

New member
זמנים.........../images/Emo66.gif

כי שיסעו בך שיניהם הרבה כלבים שוטים כי חמסו לבך שדים רעים תלו כאבן על צווארך שחו כתפייך רגלייך הגאות מבוססות בבוץ אין מנוח.... זמן לרע לטוב לטהרה כמו מלכה גאה ראשך הרימי כנף שלמתך הסגולה ברוח מתנופף זהו הזמן לנקות חדרי הלב לנוח. אוסף חלומותי במגרה נידחת חובש עלבוני עת חייכת אל אחר כשראית בבערת ליבי הקייץ...ייתארך מאוד השנה יבשילו פירות האהבה בשמש היוקדת ועת יגיע סתיו אולי נדע היכן אני...היכן את עומדת.

מולוקו

New member
שירת הברבור

בחזה אחזה צמרמורת , ואין מציל קלו צעדי ברוח סערה כמה רחוקה הדרך לא ידעתי , אך נדמה היה כי ארוכה היא , בין עצי האקליפטוס נחה דעתי , הגורל הפכפך , כוכב רמאי שומעה את , זו שירת הברבור שיר אחרון של פגישתנו ,

שמים1

New member
תפילה ../images/Emo79.gif

מתוך רגבי אדמה ספוגה בניחוחות שורשיי אפרח אליך כניצן השושן, פרושה לפנייך באור חמה יוקד כעלים ירוקים של תקוות. אחוז בליבי ברכות רפרף על נימי נשמתי חבוק מילות תפילותיי המתנגנות אל שערי רקיע.

מולוקו

New member
בואי ילדה

בואי ילדה , בואי שיכבי כאן לצידי השמים יכולים לחכות, תראי את השמש השוקעת היא לא נעלמת רק כזה כאילו ראי את העננים , זה סתם ציורים והכוכבים הם שם תמיד, בואי, ילדה בואי חבקי אותי חזק , כאילו שארגיש ליחשי מילה של אהבה כדי שאשמע קולך הגידי , את אוהבת אותי לפעמים, ואם כן ספרי לי כיצד כדי שגם אני אוהב לפעמים , את עצמי.

מכורתי האהובה../images/Emo79.gif

מכורתי האהובה רגב חול פיסת אדמה להניח כפות רגלי היחפות נכספתי שתהיי לי קרקע יציבה ביקשתי רועדת לפעמים את ומרעידה מיתרי ואני נאחזת בך בכול כוחי נועצת ציפורני מכורתי האהובה ממך באתי ואליך אשוב אהנה מכל רגע נתון זה כל מה שחשוב.

מולוקו

New member
מלאו אסמנו בר - דוד זהבי

מלאו אסמינו בר, ויקבינו יין, בתינו הומים, הומים מתינוקות. ובהמתינו הומה.....הי..... מה עוד תבקשי מאיתנו מכורה ואין, ואין עדיין.....

ריקי די

New member
הנאה מוזהבת

ידיו אוספות הנאה מוזהבת ביכורי הגוף בשלות-אמא אדמה. נותנת לו מפירות העונה זריחה ושקיעה בה מחליפה צבעיה. וידיו מלאות מבשר תשוקתה קול לחשה מסולסל בשערו דבש ורימון ניגרים חמוקיה. שפתיו מהלל לה שירים.

מולוקו

New member
תחושה

אני מרגיש אותך מתחת לחולצה מרגיש את נשימת שדייך , את הפעמונים המצלצלים את העינבל הרועד והגוף הנוטף , אני מרגיש אותך מתחת למעטה שלך.

odo13z

New member
בסתר....../images/Emo66.gif

תחת מבטך המתנכר...משהו החשש להידלק בלהבה מאחורי מילות ההיגיון... הפחד לאבד שליטה מאחורי מבע פנייך הילדה שבך... רואה ... מרגיש את כל אותן ה"את".... המסתתרת גלי פנייך אלי אהובה רק את.לא אף אחת אחרת.

מולוקו

New member
גירסת כיסוי

אל תסתירי פנייך ממני הראי לי דודייך וריח גפנייך הנשימי את יכולה לאבד שליטה כמו כלום, כי אני כאן להחזיק אותך.

למעלה