מכונת תפירה

lirola

New member
לא בחנתי את זה... שווה בדיקה.

עדיין -לא ברור למה בכלל לבנות אותה בצורה כזו. כל כך בסיסי...

lirola

New member
כנראה שזו הסיבה

אבל הבעיה רצינית. אם נניח תפרתי חולצה בלי גימור ורציתי לעבור עליה עם המכונה בקצה לחיזוק כדי שהאוברלוק לא ייפרם- אין סיכוי ...הקצה פשוט נכנס פנימה לתוך החור. זה מאוד מעצבן.

ח 0 ה

New member
אני כבר כמעט שנה תופרת עם מכונה של ברנינה (לא

שלי) ולא נתקלתי בבעיות. אהבתי את העבודה שלה עד כה. חושבת כרגע לקנות לי אחת כזו. יש עוד מישהי פה שלא מרוצה ממכונה של ברנינה? כי לא בא לי להוציא את הכסף שלי סתם.

puppylove104104

New member
יש להבדיל בין ברנט לברנינה

ברנט זה המותג הזול יותר של ברנינה, ומיוצר במזרח הרחוק. ברנינה זה המותג היקר, שעדיין מיוצר (אאל"ט) באירופה, והוא יותר איכותי מהברנט. בשני המקרים את משלמת גם על השם שמאחוריהן, במקרה של ברנט - אפשר לדעתי למצוא מכונות של חברות אחרות באותו טווח מחיר, אבל יותר איכותיות ועם יותר פונקציות. במקרה של ברנינה - לדעתי היא הכי טובה מבין הביתיות, אבל אם צריך את העוצמה שלה בלי כל הרקמות מסביב, לדעתי כבר יותר משתלם להשקיע בתעשייתית.

הסורג

New member
רוב

רוב הברנינות לא מיוצרות שנים בשויץ אלה בתילנד אם עדין מיצרים בשוויץ אז זה דגמים מאוד יקרים מידע שקיבלתי ממבין ענין

roscoex

New member
לגבי המכונה..

היי, אני חדשה כאן , התחלתי ללמוד תפירה לפני כחודש. שמעתי הרבה על ברנינה, האמת שגם ניסיתי לעבוד איתה, עבדתי עם אחת מאוד איטית אבל לא עשתה בעיות. רציתי באמת לדעת עם אילו מכונות אתן עובדות (לשימוש בייתי ולא תעשייתי כרגע) ואם כן האם אתן ממליצות תודה :}

nil 1

New member
לגבי הברנט -

אני דווקא בעדה. לי יש את ה56 רכשתי אותה לפני כחצי שנה אחרי סיוט שהיה לי עם אמפיסל. ניסיתי אותה לפני זה אצל מי שלמדתי אצלה ונהנתי מהעבודה איתה כי היא ניתנת לשליטה.מאז שרכשתי לעצמי את הברנט אני נהנית איתה מכל רגע היא תופרת הכל מסימפוניות ועד ג'ינס בלי בעיות. אני תופרת בה כמעט כל שבוע - הדבר היחיד הוא שצריך להקפיד לתחזק אותה (להחליף מחטים ,לשמן ולנקות קבוע) יש לה הרבה פונקציות אבל אני משתמשת בעיקר בבסיסיות והשירות הוא של ברנינה , היחס שלהם מעולה.

lirola

New member
גם אני נהניתי ממנה וחשבתי שהיא מצויינת .

המלצתי עליה בחום. כשתפרתי על תעשייתית הבנתי כמה זה הרבה יותר טוב.

nil 1

New member
את הברנט רכשתי בירושלים בברנינה.

אפשר לחפש את הכתובת המדוייקת באינטרנט.

למעלה