מכונת תפירה

denis26

New member
מכונת תפירה

ברצוני לרכוש מכונת תפירה חדשה לא למתחילות על איזה ממליצים והיכן לקנות תודה

קינשסה1

New member
שאלת השאלות

האם את רוצה מכונה ביתית או תעשיתית? מה הם הצרכים שלך? האם את צריכה רק תפר ישר או את רוצה גם רקמות ומכונה ממוחשבת אם את רוצה מכונה חדשה אני מניחה ששווה בעיקר לבדוק היכן מיוצרת (הפעם לא כדאי סין....)אחריות, חלקים. אני רכשתי לפני יותר משנתיים אצל רם קרינסקי וקיבלתי שרות מעולה, מחיר מצווין ועד היום כשיש לי שאלות אני מתקשרת ותמיד עונים לי באדיבות ומזמינים אותי להדרכה שוב ושוב. עבורי שרות הוא חשוב מאוד. הוא גם עושה משלוחים של דברים לכל חלקי הארץ (אני מהצפון). אני רכשתי ELNA 2130 ואני יותר ממרוצה ממנה. שיהיה בהצלחה

denis26

New member
מכונה חדשה

אני מתכוונת למכונה ביתית עם רקמה, לולאה אוטומטית והשחלה הכוונה למכונה חדשה תודה

leeloo2007

New member
ברנינה, בדיזנגוף 122 ת"א. אם את רוצה גם רקמה

אז יש דגמים עם ריקמה. העלות לא זולה אבל מכונות שוות ברמות.

הסורג

New member
לפי מה שאת מבקשת

אז הוסקברנה 116 מכונה מקצועית וטובה מאוד קלה לתפעול ותחזוקה ויש לה פונקציה של לולאה אוטומטית ומבחר רקמות בסיסי אם את רוצה משהו יותר מתקדם מבחינת רקמה יש אבל במחירים יותר יקרים אבל שווא כל שקל

lirola

New member
יש המון המלצות על ברנט של ברנינה

לי יש אותה ובעבר המלצתי עליה גם אני. לא היה לי מושג על מה אני מדברת. זו מכונה ממש גרועה. הפתח שאליו נכנסת המחט ענקי והבד פשוט נשאב פנימה בכל פעם שעושים חיזוק בתחילת בגד. זה פשוט מעצבן. לא היו לי ביתיות אחרות אבל זה ממש חשוב לבדוק- לא רק איך המכונה תופרת על חתיכת בד, אלא מה קורה בפינות של כמה שכבות וכו'.

lirola

New member
גם אני... אבל יש דברים שלוקח זמן תפירה להבין

בא לי להעיף אותה על הרצפה!! חשבתי אפילו להשחיל אותה עם חוט שמנת באופן קבוע כדי לתפור איתה את התוויות לבגד, והיא פשוט לא מתמודדת עם זה בצורה טובה (אגב- היא אחרי טיפול) , אז היא יושבת בצד וממתינה לאיזו לולאה שתשמיש אותה.

leeloo2007

New member
אני זוכרת שנתקלתי בעוד ביקורות

דומות לשלך בנוגע לברנט (לא ברנינה!). אני לא מכירה את ברנט, לי יש ברנינה ואין לה בעיה כזו... אני גם בטח לא יודעת אם זה בכל הדגמים של ברנט ככה... על פניו לא נשמע לי אבל טוב שהעלית את זה פה כדי שאנשים יוכלו לבדוק את הנושא..

m i m o z a

New member
השחלה אוטומטית

היי.. ראיתי שיש לך את ברנט 66, את מצליחה לעשות את ההשחלה האוטומטית? אני לא מצליחה ואין לי מושג אם אני טועה או שמשהו לא בסדר עם המכונה. יש לך אפשרות להסביר לי איך עושים את זה ? אתגר קשה אני יודעת אבל אולי...

maybesure

New member
כן, זה פשוט וקל

אני מניחה שאת מעגנת את החוט בחלק המתכתי ואז לוחצת להורידו ולהביא את החוט לכיוון המחט, עכשיו מה שצריך לעשות הוא לקחת את החוט לאחור כ 10 ס"מ ובמקביל לשחרר את החוט ואת זרוע ההורדה. המתקן ימשוך את החוט דרך המחט. אם עדיין לא ברור או לא מצליח, ממליצה לך ללכת לחנות בה רכשת את המוכנה ולבקש מהם להתנסות באחד הדגמים לתצוגה. זו אחת הפונקציות שממש התעקשתי שתהיה במכונה, העיניים כבר לא משהיו פעם

למעלה