מכונת קפסולות

shahareytan

New member
מכונת קפסולות

בצער רב, אחרי שנים שאנחנו יחד, הגאג'יה טבה שלי ואני (עם הנמוקס לוקס בצד זה היהשילוב מנצח) שבהן אני המוסמך היחיד, אישתי מחליטה שהגיע זמנה להכין את הקפה שלה לבד. התהליך הידני מסובך, ארוך ומלכלך עבורה ויש דרישה רצינית למכונה עם קפסולות ומקציף אוטומטי ליד (לא צריך כחלק אינטגרלי ליד). אני אוהב את הקפה שלי, חזק (שותה בדרך כלל כפול), אספרסו וקפוצ'ינו. בבית מכינים 4-5 קפה ביום. שיהיה מלאי זמין (לא צריך אינסוף טעמים, אני ממוקד בסוף על 1-2). לא חושש מלהשקיע במכונה טובה רק שתהיה איכותית ואמינה. אז מה מומלץ? תודה

arnonsn

New member
אתה רוצה לעבור לקפסולות? לא חבל

alonaski

New member
אנחנו מאושרים מאוד עם הסיטיז אנד מילק של

נספרסו. והשירות שלהם הוא אדיב ומעולה!! כייף להיות לקוחות שלהם... אני מספרת לך את זה בסוד כי יש פה אווירת החרמה וזלזול לקפה שמגיע מקפסולות ולמכונות קפה שמייצרות קפה מקפסולות...
אני מודעת לזה שאני נחשבת כאן כ"נחותה" (או מכורת קפה מזוייפת...
) בתור בעליה המאושרים של מכונת נספרסו...
אבל זה עדיין לא גורע משביעות רצוני מהמכונה!

shahareytan

New member
תודה! ת'אמת, גם אני (הייתי) מהמזלזלים, אבל

החיים מלאים פשרות ואני לא חי לבד בבית. בכל מקרה טוב לשמוע, זאת אחת האופציות המובילות. אלונסקי אופניים? פעם רכבנו יחד... תודה, שחר

thener

New member
פשרות

אתה צודק , החיים מלאים פשרות אבל עד שזה מגיע לקפה !

shahareytan

New member
יש כאן התפשרות ואופצייה לרווח בצידה

אולי סופסוף יגישו גם לי קפה בבית הזה, כבר שנים שאישתי מסרבת בתוקף לטחון, לדחוס, להקציף, לנקות...

alonaski

New member
אכן!
מתי רכבנו?...

איזה מסלול? מאיפה אתה בארץ? שלח תמונה שלך (או קישור בגרופי?...
)

shahareytan

New member
לפני שנים

לא זוכר איפה ולא מתי, רק שעידו מזור היה קשור לזה ושאת היית בתחילת דרכך בעולם האופניים ואני (בעיקר) חיית טריאטלון מנוסה. יכול להיות טיול שהתארגן דרך פורום אופניים בתחילת דרכו. אני מבנימינה

alonaski

New member
או אה...

תחילת דרכי באופנים זה לפני 12 שנה... וגם עדו מזור - שייך לאותה תקופה... הוא באמת היה החבר לרכיבה הראשון שלי... או אחד הראשונים.
היסטוריה!!!! פעם היינו צעירים ויפים.... (נשארנו רק יפים
)

dudil

New member
בדיוק באותו מצב לפני כחודשיים...

למזלי לי יש מקום על השיש לשתי מכונות... מאז שלום בית. לה יש את הקפסולות שלה ולי יש את הקפה שלי.

דעתי

עד לפני שבועיים הקפה אצלי היה קלייה בג'ין + מטחנת גרינטה + גאג'יה ניו בייבי דוס. נולד לי ילד, אין לנו זמן להכין בידנית ואני מודה שמזמן עייפתי מההתעסקות. קניתי מחבר סיטיז אנד מילק משומשת, קניתי קפסולות ויודע מה, נחמד לי. הכל נקי, פשוט, אני מכין לי אספרסו או קפוצינו ב 2 דקות. אז נכון, ההקצפה מאד פשוטה אך לא איכותית, יוצא מעין קצף סמיף שמופרד מהנוזל, והקפסולות יקרות (מאד). אבל נוח לי, טעים לי. לידנית לא רואה שאני חוזר בעתיד הקרוב, אולי לאוטומטית. הציוד הישן עוד לא נמכר, סה"כ אם אשתי הייתה מרשה הייתי משאיר גם וגם אבל זה תופס יותר מדי מקום.

thener

New member
מצטער , זה שייך לפורום אחר.....

מצטער , זה שייך לפורום אחר.....

למעלה